Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece "magazine"

Yalnız gördün mü even Celestial Dragon olmuş. Bu adamlarda bir iş var aga.:D
İlginç gerçekten, Shanks ve Ace'nin buluşması ve ardından Beckman, Shanks konuşması mükemmel olmuş tabi seri içine dahil edilmeyecek bunlar bildiğim kadarıyla, yoksa seriye dahil mi bunlar o_O

Tabi anladığımız üzere Ace, korsan olmayacak kadar karekterli biri Reis sağlam adamdı :sapkali:
 
Adamım Shanks. Tersi pis sadece.
Shanks'in Nerede olduğunu bilmekte ne var. Nerede parti orada Shanks : o)

Shanks Reverie'de olsa Sabo'yu fark eder miydi acaba. : o)
 
İlginç gerçekten, Shanks ve Ace'nin buluşması ve ardından Beckman, Shanks konuşması mükemmel olmuş tabi seri içine dahil edilmeyecek bunlar bildiğim kadarıyla, yoksa seriye dahil mi bunlar o_O

Tabi anladığımız üzere Ace, korsan olmayacak kadar karekterli biri Reis sağlam adamdı :sapkali:
Dahil olduğunu düşünmek daha hoş olur benim adıma. Zira Ace'te böyle karanlık bir taraf vardı. Bunda küçüklüğü ile birlikte Sabo'nun ölümünün etkisi de var. O yüzden tüm dünyayı düşmanı olarak görüyordu adam. Bu arada Ace'in gücünü Shanks ve Beckman'ın anlaması gibi Teach'te Luffy'nin hakisine felan yorum yapıyordu. Tabi şu an haki hakkında daha çok bilgi almaya başladığımız için Ace'in ateş meyvesi gücüne sahip olduğunu da anlamışlar.:D Güzel bilgiler var.
 
Son düzenleme:
[Giriş] WB, kaptan odasında Ace'in Dünya Hükûmeti tarafından yapılmış olan Shichibukai teklifini reddetmesi hakkındaki haberi okurken gülümsüyor. Thatch odaya giriyor. WB, bugün yapılan deniz yılanı çorbasının lezzetini övüyor. Thatch, WB'ye ilaç almasını aksi takdirde doktor tarafından fırçalanacağını söylüyor. Thatch'ın da içinde bulunduğu 4. bölük, mutfaktan sorumlu. Thatch aşçı. WB'ye, Jinbe'nin gemiyi terk edeceğini söylüyor.

WB odasından çıkıp denize dalmak üzere olan Jinbe'yi buluyor. WB, hiçbir şey söylemeden gemiyi terk edip Marineford'a gitmesi konusunda söyleniyor. WB, gazeteyi Thatch'a veriyor ve Jinbe'nin Ace'i tanıyıp tanımadığını soruyor. Jinbe, hali hazırda birçok ödül afişini dört bir yana saçıldığı için adını ve meyve gücünü biliyor.

Thatch, Jinbe'ye, WB'nin sağlığı için tuzlu yiyeceklerden sakınması gerektiğini söylüyor. Thatch, Jinbe'ye Ace hakkında bilgi edinmesi halinde onlara da bildirmesini söylüyor. Thatch ve Jinbe nazik bir şekilde konuşuyor. Thatch, Jinbe'ye "Jinbe Patron (Jinbe-Oyabun) ve Jinbe, Ace'e "Ace-san" dediği gibi ona da "Thatch-san" diyor.

[Bölüm 1] Maça Korsanları, Balıkadam Adasındalar. Birçok tayfa üyesi adaya gelir gelmez Deniz Kızı kafesini ziyaret ediyor. Deuce, Ace'in de oraya gitmesi konuşunda endişeleniyor fakat Skull, Ace'in nerede olduğunu bilmiyor.

Esasında Ace, Gvoyerly Tepelerinde bulunan ucuz bir restoranda bir yandan yemek yeyip bir yanda da uyuor. Müşteriler bu tuhaf adama bakıyorlar. Ace uyandığında kadın bir çalışanının(yılan balığı balıkadam) önlüğüyle yüzünü siliyor.

Güölü görünümlü ve uzun saçlı bir adam Ace ile konuşuyor. Ace'ye, Prenses Shirahoshi'nin Vander Decken IX isimli bir korsan sebebiyle sarayda saklanmaktan başka çaresi olmadığını söylüyor. Ace, prensesini dahi korumaktan aciz bir kralın yönetimi altında isyan çıkabileceğini söylüyor. Uzun saçlı adam Ace'i bunu bir daha söylememesi konusunda uyarıyor. Ace, bir korsan olduğu için geçip gideceği bir adayı umursamadığını söyleyerek özür diliyor. Adam, Ace'e WB ve Jinbe sayesinde isyanın çıkmayacağını söylüyor.

Ace ilgilenmiş gözüküyor ve uzun saçlı adama gözünü dikiyor. "Beyazsakal..." Adam, genç olmasına rağmen Ace'e üsten bakmaması gerektiğini söylüyor. Ace, WB'yi de su gibi içeceğini ima edercesine bir anda likörü fondip yapıyor. Adam, Ace'e ismini soruyor. Ace, "Ben, 'Portgas D Ace. Derin denizlerde dahi, gelecekte herkes adımı duyacak." Adam, hali hazırda onu gazete duyduğu için şaşırıyor. Adam, Aladine çıkıyor. Ace'in aptalın teki mi yoksa önemli biri mi olduğunu merak ediyor. Restoran çalışanları, Ace'in para ödemeden gittiğini fark ediyor.

Ace, "Spadille Parçası" (Piece of Spadille) adını verdiği gemisine geri geliyor. Deniz Kızı kafesinde vakit geçiren tayfa üyelerini kıskanıyor. Eskiden bir öğretmen olup, tayfa üyelerine gazete okuma konusunda dersler veren Miharl'ın dediğine göre, diğer üyeler, Ace'in, deniz kızları arasında bir hayli popüler olduğunu düşünmeleri sebebiyle kafeye çağırmamışlar.
Spadille: Bazı kart oyunlarda en güçlü koz.

Ace, Maça Korsanlarının en zayıf noktasının aşçıdan yoksun olmaları olduğunu söylüyor. Genellikle, Bancy isimli orta yaşlı bir kadın onlar için yemek yapıyor fakat Ace, Colbo dağındaki haydutların dahi daha lezzetli yemekleri olduğunu söylüyor.

Deuce, gemiye dönüyor ve Ace'e ödül afişini gösteriyor. Ace, ödülünün artık 100 milyonu aştığını görünce mutlu oluyor. Diğer yadan, Deuce, Yeni Dünya'da ayakta kalıp kalamamaları konusunda endişe duyuyor.

Ace'in WB'nin korsan bayrağına bakıyor olmasına şaşırıyor. Deuce, WB'ye karşı savaş açmaması gerektiğini söylüyor. Ace, "Korsanların 'zirvesine' ulaşmayı hedefleyeceğiz. Bugüne dek Maça Korsanlarına isteyen herkes katılmış olsa da bu andan itibaren dövüşmeye yüreği olmayan kişiler, gitsin deniz kızlarının arkasından koşsun!" diyor.

Ace, WB'nin korsan bayrağını meyve gücüyle yakıyor. Ateşten bir bayrağa benziyor. "Bu, benim şöhretimle birlikte Maça Korsanlarının bayrağı!" Tayfa üyeleri gemiye geri geliyor. Ace'in, WB'nin bayrağını yakmasını gördükten sonra kimsenin yüzünde korku emaresi olmuyor. Bu vakayı birileri fark etmeden önce Balıkadam Adasından ayrılmaları gerekiyor. Ace'in azmi alev alev yanıyor. "Yeni Dünya'ya açılalım!"

Ace'in çağı değiştirecek düzeyde bir şöhret elde etmesi ve Korsanlar Kralı olması gerekiyor. Aksi takdirde, kendi babasına olan nefreti ve sözü onu öldürecek.

[Bölüm 2]

Maça Korsanları Yeni Dünya'ya varıyor. Bazı tayfa üyeleri Deniz Kızı kafedeki leziz yiyeceklerden yemek istediklerini söyleyip hayıflanıyor. Ace sahip olduğu alev gücü sayesinde en azından denizlerde sıcak yiyecek yiyebiliyor olmaları sebebiyle müteşekkir olmaları gerektiğini söylüyor. Tayfaya bir aşçının katılmasını istiyorlar.

Deuce, Ace'in Dört İmparatordan biri olan Shanks ile görüşmesini engellemeye çalışıyor. Dünya Hükûmetiyle alakalı bilinmeyen kaynaklara göre, Shanks, sinirlendiğin takdirde korkunç oluyor; WB, onurlarına ve insanlıklarına karşı kötü bir şey yapılması halinde korkunç oluyor; BM, kötü bir ruh halinde olunca korkunç oluyor; Kaido ise varlığıyla dahi korkunç. WB ve BM'yi eski nesil olarak kabul edecek olursak, Kaido ve Shanks genç nesle ait.

Tayfa üyelerine Shanks'ın kişiliği hakkında bilgi vermek için Ace, Yel Değirmeni Köyünde, Shanks ve Higuma isimli haydut arasında geçen olaydan bahsediyor. Maça Korsanlarında bulunan kimse bu olayı duymamış. Deuce, bir haydutun ona şişe fırlatmış olmasına rağmen ondan özür dilemesine şaşırmış. Deuce, Ace'e daha önce Shanks ile tanışıp tanışmadığını soruyor, Ace tanışmadığını söylüyor. Ace, Shanks'a onu dört imparatordan biri yapan şeyin ne olduğunu sormak istiyor. Diğer imparatorlara karşın Shanks'ın nerede olduğunu bilmek daha zor.

Ace, Kızıl Saç Korsanlarının ziyafet verdiği bir kış adasında bulunan bir mağarada görünüyor. Hiçbir katılımcı Ace'in ani ziyaretine şaşırmıyor. Shanks, Ace'e, "Bana selam mı vermek istiyorsun?..." diye soruyor. Yanan odunlar titriyor. Buna sebep olan Shanks'ın Kralın Hakisi olsa da Ace buna karşı koyacak güce sahip.

Ace, Shanks'ı oldukça nazik ve eski kafalı bir şekilde selamlıyor. Ace, nerede doğduğu ve büyüdüğünden bahsederek kendini tanıtıyor fakat ödülünü unutmuş. "Eh... Ödülümün ne kadar olduğunu biliyor musun?.."

Ace, bu şekilde selamlamayı Makino'dan öğrendiğini söylüyor. Kızıl SAç Korsanları, Makino'nun ismini duyunca dikkat kesiliyorlar ve Ace'ten büyük bir şişe sakeyi almaya karar veriyorlar. Ace, Shanks'a, Luffy'nin kardeşi olduğunu söylüyor. Kızıl Saç Korsanları, "Bunu en başından söylemeliydin!!" diye bağrıyor. Shanks, Ace'in omzuna hafifçe vuruyor ve parti başlıyor!

Ace ve Shanks, Luffy hakkında konuşuyor. Ace'e Loguetown'ı ziyaret edip etmediği sorulduğunda, Luffy'nin aksine Korsanlar Kralı olmakla ilgilenmediğini söylüyor. Ace, şöhretini dünyanın dört bir yanına yaymak istediğini söylüyor. Şu anda, Shanks, Ace'in gözlerine yanan kara alevleri fark ediyor. "Korsanlar Kralı olmakla ilgilenmiyorsan şöhretini nasıl arttırmayı düşünüyorsun?" diye soruyor. Ace, Yonkou'yu yenmeyi hedeflediğini söylüyor. Shanks'ı yenme gibi bir niyeti olmadığını da ekliyor.

"Diğer yonkoulardan hangisini yenmeyi istediğini söyleyecek misin? Kaido? Koca Ana? Yoksa..."
Ace, "WB" diyor. Shanks dahil Kızıl Saç Korsanlarının her bir üyesi şaşırıyor. Ace, Shanks ile konuştukça azminin daha da sağlamlaştığını hissediyor. "Tüm dünya düşmanım. Shichibukai'leri, imparatorları ve Kutsal Ejderleri dahi yeneceğim."

Ace, Shanks'a yüzündeki yara izini kimden aldığını soruyor. Ace, WB Korsanlarının alelade bir üyesinin onu yaraladığını duyunca şaşırıyor. Kızıl Saç Korsanları da Shanks yarası hakkında nadiren konuştuğu için şaşırıyor. Shanks, "Ne yaptığını bilmiyorum. Bu yara izi bugünlerde kaşınmıyor..." diyor. Parti sona eriyor. Maça Korsanları adadan ayrılıyor.

Shanks, "Ace'in hakisini ada açıklarına gelir gelmez fark ettim. Ateşin kendisi gibiydi, değil mi?" diyor. Beckman, "Evet, bu yüzden kar eridi. Şimdi o gidince, tipi yeniden başladı." diyor.

Shanks, Beckman'den Ace hakkında değerlendirme yapmasını istiyor. Beckman, "Ace göründüğünden daha saf. Korsandan ziyade bir dövüşçü gibi gözüküyor. Dünyayı yıkmak istiyorsa Devrim Ordusuna katılmalıymış. Bu gidişle, çoklu sayıda geminin kaptanı olmayı başaramayacak." diyor.

Beckman, Ace'in Shichibukai'liği hak edip etmediği konusunda düşünmüyor. 100 milyon berinin üzerinde olan yüksek ödülünün ardında Dünya Hükûmetinin bir sebebi olup olmadığını merak ediyor. Shanks, "Ace, Güney Mavi, Baterilla'da doğduğun söyledi. Baterilla..." diyor. Shanks gülümsüyor ve Ace'in Roger'ın D. dahil olmak üzere gerçek adını bildiğini anımsıyor. Beckman, Shanks'ın gülümsemesinin normalden biraz farklı olduğunu düşünüyor.


Giriş: 11 sayfa
1. Bölüm: 35 sayfa
2. Bölüm: 37 sayfa
3. Bölüm: 27 sayfa
4. Bölüm: 37 sayfa
5. Bölüm: 67 sayfa
6. Bölüm 19 sayfa

sandman'e teşekkürler. O çevirdikçe ben de devamını getiririm.
 
Son düzenleme:
[Giriş] WB, kaptan odasında Ace'in Dünya Hükûmeti tarafından yapılmış olan Shichibukai teklifini reddetmesi hakkındaki haberi okurken gülümsüyor. Thatch odaya giriyor. WB, bugün yapılan deniz yılanı çorbasının lezzetini övüyor. Thatch, WB'ye ilaç almasını aksi takdirde doktor tarafından fırçalanacağını söylüyor. Thatch'ın da içinde bulunduğu 4. bölük, mutfaktan sorumlu. Thatch aşçı. WB'ye, Jinbe'nin gemiyi terk edeceğini söylüyor.

WB odasından çıkıp denize dalmak üzere olan Jinbe'yi buluyor. WB, hiçbir şey söylemeden gemiyi terk edip Marineford'a gitmesi konusunda söyleniyor. WB, gazeteyi Thatch'a veriyor ve Jinbe'nin Ace'i tanıyıp tanımadığını soruyor. Jinbe, hali hazırda birçok ödül afişini dört bir yana saçıldığı için adını ve meyve gücünü biliyor.

Thatch, Jinbe'ye, WB'nin sağlığı için tuzlu yiyeceklerden sakınması gerektiğini söylüyor. Thatch, Jinbe'ye Ace hakkında bilgi edinmesi halinde onlara da bildirmesini söylüyor. Thatch ve Jinbe nazik bir şekilde konuşuyor. Thatch, Jinbe'ye "Jinbe Patron (Jinbe-Oyabun) ve Jinbe, Ace'e "Ace-san" dediği gibi ona da "Thatch-san" diyor.

[Bölüm 1] Maça Korsanları, Balıkadam Adasındalar. Birçok tayfa üyesi adaya gelir gelmez Deniz Kızı kafesini ziyaret ediyor. Deuce, Ace'in de oraya gitmesi konuşunda endişeleniyor fakat Skull, Ace'in nerede olduğunu bilmiyor.

Esasında Ace, Gvoyerly Tepelerinde bulunan ucuz bir restoranda bir yandan yemek yeyip bir yanda da uyuor. Müşteriler bu tuhaf adama bakıyorlar. Ace uyandığında kadın bir çalışanının(yılan balığı balıkadam) önlüğüyle yüzünü siliyor.

Güölü görünümlü ve uzun saçlı bir adam Ace ile konuşuyor. Ace'ye, Prenses Shirahoshi'nin Vander Decken IX isimli bir korsan sebebiyle sarayda saklanmaktan başka çaresi olmadığını söylüyor. Ace, prensesini dahi korumaktan aciz bir kralın yönetimi altında isyan çıkabileceğini söylüyor. Uzun saçlı adam Ace'i bunu bir daha söylememesi konusunda uyarıyor. Ace, bir korsan olduğu için geçip gideceği bir adayı umursamadığını söyleyerek özür diliyor. Adam, Ace'e WB ve Jinbe sayesinde isyanın çıkmayacağını söylüyor.

Ace ilgilenmiş gözüküyor ve uzun saçlı adama gözünü dikiyor. "Beyazsakal..." Adam, genç olmasına rağmen Ace'e üsten bakmaması gerektiğini söylüyor. Ace, WB'yi de su gibi içeceğini ima edercesine bir anda likörü fondip yapıyor. Adam, Ace'e ismini soruyor. Ace, "Ben, 'Portgas D Ace. Derin denizlerde dahi, gelecekte herkes adımı duyacak." Adam, hali hazırda onu gazete duyduğu için şaşırıyor. Adam, Aladine çıkıyor. Ace'in aptalın teki mi yoksa önemli biri mi olduğunu merak ediyor. Restoran çalışanları, Ace'in para ödemeden gittiğini fark ediyor.

Ace, "Spadille Parçası" (Piece of Spadille) adını verdiği gemisine geri geliyor. Deniz Kızı kafesinde vakit geçiren tayfa üyelerini kıskanıyor. Eskiden bir öğretmen olup, tayfa üyelerine gazete okuma konusunda dersler veren Miharl'ın dediğine göre, diğer üyeler, Ace'in, deniz kızları arasında bir hayli popüler olduğunu düşünmeleri sebebiyle kafeye çağırmamışlar.
Spadille: Bazı kart oyunlarda en güçlü koz.

Ace, Maça Korsanlarının en zayıf noktasının aşçıdan yoksun olmaları olduğunu söylüyor. Genellikle, Bancy isimli orta yaşlı bir kadın onlar için yemek yapıyor fakat Ace, Colbo dağındaki haydutların dahi daha lezzetli yemekleri olduğunu söylüyor.

Deuce, gemiye dönüyor ve Ace'e ödül afişini gösteriyor. Ace, ödülünün artık 100 milyonu aştığını görünce mutlu oluyor. Diğer yadan, Deuce, Yeni Dünya'da ayakta kalıp kalamamaları konusunda endişe duyuyor.

Ace'in WB'nin korsan bayrağına bakıyor olmasına şaşırıyor. Deuce, WB'ye karşı savaş açmaması gerektiğini söylüyor. Ace, "Korsanların 'zirvesine' ulaşmayı hedefleyeceğiz. Bugüne dek Maça Korsanlarına isteyen herkes katılmış olsa da bu andan itibaren dövüşmeye yüreği olmayan kişiler, gitsin deniz kızlarının arkasından koşsun!" diyor.

Ace, WB'nin korsan bayrağını meyve gücüyle yakıyor. Ateşten bir bayrağa benziyor. "Bu, benim şöhretimle birlikte Maça Korsanlarının bayrağı!" Tayfa üyeleri gemiye geri geliyor. Ace'in, WB'nin bayrağını yakmasını gördükten sonra kimsenin yüzünde korku emaresi olmuyor. Bu vakayı birileri fark etmeden önce Balıkadam Adasından ayrılmaları gerekiyor. Ace'in azmi alev alev yanıyor. "Yeni Dünya'ya açılalım!"

Ace'in çağı değiştirecek düzeyde bir şöhret elde etmesi ve Korsanlar Kralı olması gerekiyor. Aksi takdirde, kendi babasına olan nefreti ve sözü onu öldürecek.

[Bölüm 2]

Maça Korsanları Yeni Dünya'ya varıyor. Bazı tayfa üyeleri Deniz Kızı kafedeki leziz yiyeceklerden yemek istediklerini söyleyip hayıflanıyor. Ace sahip olduğu alev gücü sayesinde en azından denizlerde sıcak yiyecek yiyebiliyor olmaları sebebiyle müteşekkir olmaları gerektiğini söylüyor. Tayfaya bir aşçının katılmasını istiyorlar.

Deuce, Ace'in Dört İmparatordan biri olan Shanks ile görüşmesini engellemeye çalışıyor. Dünya Hükûmetiyle alakalı bilinmeyen kaynaklara göre, Shanks, sinirlendiğin takdirde korkunç oluyor; WB, onurlarına ve insanlıklarına karşı kötü bir şey yapılması halinde korkunç oluyor; BM, kötü bir ruh halinde olunca korkunç oluyor; Kaido ise varlığıyla dahi korkunç. WB ve BM'yi eski nesil olarak kabul edecek olursak, Kaido ve Shanks genç nesle ait.

Tayfa üyelerine Shanks'ın kişiliği hakkında bilgi vermek için Ace, Yel Değirmeni Köyünde, Shanks ve Higuma isimli haydut arasında geçen olaydan bahsediyor. Maça Korsanlarında bulunan kimse bu olayı duymamış. Deuce, bir haydutun ona şişe fırlatmış olmasına rağmen ondan özür dilemesine şaşırmış. Deuce, Ace'e daha önce Shanks ile tanışıp tanışmadığını soruyor, Ace tanışmadığını söylüyor. Ace, Shanks'a onu dört imparatordan biri yapan şeyin ne olduğunu sormak istiyor. Diğer imparatorlara karşın Shanks'ın nerede olduğunu bilmek daha zor.

Ace, Kızıl Saç Korsanlarının ziyafet verdiği bir kış adasında bulunan bir mağarada görünüyor. Hiçbir katılımcı Ace'in ani ziyaretine şaşırmıyor. Shanks, Ace'e, "Bana selam mı vermek istiyorsun?..." diye soruyor. Yanan odunlar titriyor. Buna sebep olan Ace'in Kralın Hakisi fakat Ace buna karşı koyacak güce sahip.

Ace, Shanks'ı oldukça nazik ve eski kafalı bir şekilde selamlıyor. Ace, nerede doğduğu ve büyüdüğünden bahsederek kendini tanıtıyor fakat ödülünü unutmuş. "Eh... Ödülümün ne kadar olduğunu biliyor musun?.."

Ace, bu şekilde selamlamayı Makino'dan öğrendiğini söylüyor. Kızıl SAç Korsanları, Makino'nun ismini duyunca dikkat kesiliyorlar ve Ace'ten büyük bir şişe sakeyi almaya karar veriyorlar. Ace, Shanks'a, Luffy'nin kardeşi olduğunu söylüyor. Kızıl Saç Korsanları, "Bunu en başından söylemeliydin!!" diye bağrıyor. Shanks, Ace'in omzuna hafifçe vuruyor ve parti başlıyor!

Ace ve Shanks, Luffy hakkında konuşuyor. Ace'e Loguetown'ı ziyaret edip etmediği sorulduğunda, Luffy'nin aksine Korsanlar Kralı olmakla ilgilenmediğini söylüyor. Ace, şöhretini dünyanın dört bir yanına yaymak istediğini söylüyor. Şu anda, Shanks, Ace'in gözlerine yanan kara alevleri fark ediyor. "Korsanlar Kralı olmakla ilgilenmiyorsan şöhretini nasıl arttırmayı düşünüyorsun?" diye soruyor. Ace, Yonkou'yu yenmeyi hedeflediğini söylüyor. Shanks'ı yenme gibi bir niyeti olmadığını da ekliyor.

"Diğer yonkoulardan hangisini yenmeyi istediğini söyleyecek misin? Kaido? Koca Ana? Yoksa..."
Ace, "WB" diyor. Shanks dahil Kızıl Saç Korsanlarının her bir üyesi şaşırıyor. Ace, Shanks ile konuştukça azminin daha da sağlamlaştığını hissediyor. "Tüm dünya düşmanım. Shichibukai'leri, imparatorları ve Kutsal Ejderleri dahi yeneceğim."

Ace, Shanks'a yüzündeki yara izini kimden aldığını soruyor. Ace, WB Korsanlarının alelade bir üyesinin onu yaraladığını duyunca şaşırıyor. Kızıl Saç Korsanları da Shanks yarası hakkında nadiren konuştuğu için şaşırıyor. Shanks, "Ne yaptığını bilmiyorum. Bu yara izi bugünlerde kaşınmıyor..." diyor. Parti sona eriyor. Maça Korsanları adadan ayrılıyor.

Shanks, "Ace'in hakisini ada açıklarına gelir gelmez fark ettim. Ateşin kendisi gibiydi, değil mi?" diyor. Beckman, "Evet, bu yüzden kar eridi. Şimdi o gidince, tipi yeniden başladı." diyor.

Shanks, Beckman'den Ace hakkında değerlendirme yapmasını istiyor. Beckman, "Ace göründüğünden daha saf. Korsandan ziyade bir dövüşçü gibi gözüküyor. Dünyayı yıkmak istiyorsa Devrim Ordusuna katılmalıymış. Bu gidişle, çoklu sayıda geminin kaptanı olmayı başaramayacak." diyor.

Beckman, Ace'in Shichibukai'liği hak edip etmediği konusunda düşünmüyor. 100 milyon berinin üzerinde olan yüksek ödülünün ardında Dünya Hükûmetinin bir sebebi olup olmadığını merak ediyor. Shanks, "Ace, Güney Mavi, Baterilla'da doğduğun söyledi. Baterilla..." diyor. Shanks gülümsüyor ve Ace'in Roger'ın D. dahil olmak üzere gerçek adını bildiğini anımsıyor. Beckman, Shanks'ın gülümsemesinin normalden biraz farklı olduğunu düşünüyor.


Giriş: 11 sayfa
1. Bölüm: 35 sayfa
2. Bölüm: 37 sayfa
3. Bölüm: 27 sayfa
4. Bölüm: 37 sayfa
5. Bölüm: 67 sayfa
6. Bölüm 19 sayfa

sandman'e teşekkürler. O çevirdikçe ben de devamını getiririm.
Teşekkürler.
 
Ace 2 yil sonra sabaodye vardi diyenler yanlis soylemis. 100 milyona ovgu yapilip duruluyo demekki cok zaman gecmemis yeni dunyaya girdiginde. Benim tahminim yil bile olmamistir. Reis hakide kasmis :a: Mfyi yazar katletmis, reisin bi haki sov yapmasi lazimdi.
 
Dahil olduğunu düşünmek daha hoş olur benim adıma. Zira Ace'te böyle karanlık bir taraf vardı. Bunda küçüklüğü ile birlikte Sabo'nun ölümünün etkisi de var. O yüzden tüm dünyayı düşmanı olarak görüyordu adam. Bu arada Ace'in gücünü Shanks ve Beckman'ın anlaması gibi Teach'te Luffy'nin hakisine felan yorum yapıyordu. Tabi şu an haki hakkında daha çok bilgi almaya başladığımız için Ace'in ateş meyvesi gücüne sahip olduğunu da anlamışlar.:D Güzel bilgiler var.
Teşekkürler ellerine sağlık.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık