Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece "magazine"

Ace haki ile atesin yakıcılıgını mı artıracak ?

Meyvesi varken hakisine pek gerek duymuyordu bence.

Meyvesinin devre dışı kaldığı durumlarda elbette haki kullanmıştır.

Hatta Teach le dövüsünde bile.
 
Savaşta değil ara öncesi hiçbir yerde Koka kullanılmadı zaten.

Haliyle E.Oda bunu ara sonrası tasarladı, bunu yapmasının asıl nedeni de bence şu şurada Haki kullandı, şu şurada Haki kullanmadı gibi her seferinde açıklama yapmaktan kurtulmak. Mesela ara sonrası Luffy yine zırh tipi Haki'yi kullanıyor, PX'e vuruyor Sentoumaru da görüp ''Haki kullandı'' diye bizi bilgilendiriyor. Şimdi izlediğimiz her dövüşte sürekli bizi bilgilendirecek birisi olmayacak haliyle bu şekilde anlatmak en mantıklısı.

İşin özü Koka ekstra bir Haki tekniği değil, ara sonrası yeni tasarladığı bir şey. Bundan neden mi eminim, Rayleigh ara öncesi Haki'yi anlatırken bile elini Koka yapıp göstermiyor, sizce bundan daha bariz bir kanıt olur mu.
 
Ben yarın Crocodile'da başından beri haki vardı gibi söylemin çıkmayacağından nereden emin olayım mesela. Ya da Luffy'e özel resmi bilgilerde Luffy ara öncesi şurada ilk defa haki kullandı gibisinden birşeylerin? Oda şaşırtmada bir numara valla helal olsun harika yazarsın.
 
Ace romanında yazan bilgilere göre, Ace'e Shichibukai teklifi yapıldıktan sonra ilk defa Silahlanma Hakisi kullandı. Oda tarafından denetlendiği için onaylı bilgi diyebiliriz.

Ahahaha. Şenlik var, şenlik!

Edit: Bilgiyi sandman verdi. Oh, Mr. Sandmaaan!
Ciddi misin? Sonunda be. Görmeden inanmazlar ama.
 
Ace de busoshoku mu varmış iyi saçmalamış smoker vs ace dövüşünde ikimiz de kazanamayız savaşmamız saçma tarzı birşey söylemiyor muydu ?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık