Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece Film Z

Marine bayrağı


Filmdeki kişinin bayrağı


Bayraklar arasında benzerlikler var gibi. Eski bir marine askeri olabilir. 2 resimdeki ana çizgiler birbirinin tersi durumunda. Bu kişi ya eski bir marine üyesi ya da marineye tamamen düşman birisi. Hafiften Morgan'ı da andırıyor ya.
aklımdan geçenleri yazdın vallahi :p bencede eski bir marine olabilir.ayakkabısına bakarsak Aokiji diyorum :D
Bir tam güç görme vaktiydi bakalım Luffy neler yapabiliyor muş; fillerde olsa güzel bir bölüm bizi bekliyor.
 
Aokiji'nin çiziminin olduğu resimde Monster Trio'nun rakipleride belli olmuş. Luffy Z'yi alacak. Zoro'ya kılıç kullanan biri(Sırtında kılıç var Z'nin hemen yanındaki adamın.) ve Sanji'ye de tekmeci birisi düşüyor(Varsayım). Şimdi bu Z denen herif Aokiji'den bile güçlü olacaksa, Luffy Amiral seviyesini aşıp Yonkouluğa yaklaşcak demektir. Ayrıca Aokiji ile işbirliği yapabilirler. Çok güzel film olcak gibi, umarım animasyonunu iyi yaparlar.
 
Belki Don Krieg'dır Gin yeniden görüşürüz mü yeni dünya'da görüşürüz mü gibi bir şey demişti yanlış hatırlamıyorsam.
 

Yasha

Don Krieg ya da Morgan olabileceğini sanmıyorum, onlar amiral seviyesine gelmeyi bırakın yaklaşabilecek adamlar bile değiller. Hiç görmediğimiz biri olacaktır büyük ihtimalle.
 
Yeni Sıcak haberler benden size :

Selam Sayfa size sıcak haberlerim var şuan one piece’in gelecek filmi hakkında daha fazla şey biliyoruz aokiji filmde neredeyse başrollerden biri olucak evet hükümet için çalışan amiral Filmlerde ana karakterlerden birisi ODA Aokijinin sonunda yeni görüntüsünü sergiledi aynı zamanda hasır şapka korsanlarının Z korsanlarınıda gösterdi. Beyler hepsi gerçekten muhteşem merak ediyorum megahouse bu filmi göz önünde bulundurarak yeni Figürler oluşturacakmış. Yeni aokiji çok cool gözüküyor ve görünüş olarak jangoya benziyor sanji siyah doflamingo gibi ve en büyük sürpriz Kapalı NAMİ ! ( Brook’un yeni saç stilinide çok sevdim )

 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık