Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan, Kendini Anlat

Şakayla karışık demeden edemeyecem. Birileri bu sitede huzur mu bekliyor yahu. Seviyeli tartışma yada onun gibi bir şey. Daha söylenmeyenler kendini ifşa etmeyenler var. Sanırım izlerinin sürülüp yok edileceklerinden çekiniyorlar. Gerçi ben de düşünmedim değil ama ben pek sesi çıkan biri değilim. Diğerlerini şimdiden uyarayım. Site huzurunun sağlanması için Smoker'ın gitmeden kurguladığı bu plana gelmeyin. Sitede bulunan üye sayısı azalırsa yada her gün giren bazı üyeler artık gelemezse endişeye kapılmayın. İşte burada söylüyorum. Olur mu öyle şey diyenlerin dikkatini çekmek istediğim bir husus var. Konuyu başlatan kardeşimizin kendi hikayesinde gizli bir durum bu. Şifreli bilgi "Dovus sanatlari lisansli ogretmeniyim ( Krav maga )
Butun Extreme sport dallarini seviyorum ve bir cogunu uyguluyorum
Kendime gore kurallarim var, ama cok iyi adapte olabilirim, konuya ve yere gore adapte olabilirim, meslek sebebi ile iyi etrafimda neler oluyor anlayabiliyorum ve ona gore ortama uyum saglayabiliyorum."

"Krav maga" umarım buradaki siyonist oyunu fark etmişsinizdir. Arkadaşımızın bu dövüş stilinde uzman olması size bir şey ifade etmiyorsa da İsrail menşeli bu dövüş sporu kafi miktar subliminal mesaj içeriyor. İlla dolar, göz, piramit, aramayın. Uyandırın kenbunshoku hakilerinizi. Arkadaşın kendi kurallarını ve adaptasyon sürecini bizler için acısız hale getirmek pek mümkün değilse de kendi ipimizi kendimizin çektiğimizi bilelim.
 
Şakayla karışık demeden edemeyecem. Birileri bu sitede huzur mu bekliyor yahu. Seviyeli tartışma yada onun gibi bir şey. Daha söylenmeyenler kendini ifşa etmeyenler var. Sanırım izlerinin sürülüp yok edileceklerinden çekiniyorlar. Gerçi ben de düşünmedim değil ama ben pek sesi çıkan biri değilim. Diğerlerini şimdiden uyarayım. Site huzurunun sağlanması için Smoker'ın gitmeden kurguladığı bu plana gelmeyin. Site bulunan üye sayısı azalırsa yada her gün giren bazı üyeler artık gelemezse endişeye kapılmayın. İşte burada söylüyorum. Olur mu öyle şey diyenlerin dikkatini çekmek istediğim bir husus var. Konuyu başlatan kardeşimizin kendi hikayesinde gizli bir durum bu. Şifreli bilgi "Dovus sanatlari lisansli ogretmeniyim ( Krav maga )
Butun Extreme sport dallarini seviyorum ve bir cogunu uyguluyorum
Kendime gore kurallarim var, ama cok iyi adapte olabilirim, konuya ve yere gore adapte olabilirim, meslek sebebi ile iyi etrafimda neler oluyor anlayabiliyorum ve ona gore ortama uyum saglayabiliyorum."

"Krav maga" umarım buradaki siyonist oyunu fark etmişsinizdir. Arkadaşımızın bu dövüş stilinde uzman olması size bir şey ifade etmiyorsa da İsrail menşeli bu dövüş sporu kafi miktar subliminal mesaj içeriyor. İlla dolar, göz, piramit, aramayın. Uyandırın kenbunshoku hakilerinizi. Arkadaşın kendi kurallarını ve adaptasyon sürecini bizler için acısız hale getirmek pek mümkün değilse de kendi ipimizi kendimizin çektiğimizi bilelim.
Yazini spoiler icine almiyorum yanlis anlama diye, cunku belli ki kurmacalar ve alt yapilanmaya ve herseyi supheci gormeyi seviyorsun.
Cunku kesinlikle illuminati ve boyle seylere kafayi takmissin, ve bildiklerin sosyal alemden alinti, ornek olarak verdiklerin her gun internet uzerinde yazlanlar ile ayni baslangic ve sonuca variyor.

Bana kimse sormadi bende cevaplamadim, krav maga israil kendini savunma teknigidir, egitimini yunanistanda aldim ve simdi ogretmen olarak finlandiya'da ogretiyorum. Baska bir soru sormak istiyorsan dolambacli yoldan sorma, direk sor, cevap yazacagima emin olabilirsin.

Senin dusuncen konuyu baska bir yone cekmek ve rahatsiz oldugunu baska bir dil ile anlatmak.

Sadece psikolojiyi ve insan analizini sevdigim icin ve genellikle insanlar ile iletisim kurmayi sevdigim icin konuyu actim.
Rahatsiz olan vardir kesin, sikayet edin yonetici arkadaslara, uygun gorurlerse kapatsinlar konuyu.
 
Kimse mükemmel değildir de herkes çok olumsuz şeyler yazmış üzüldüm ya daha neşeli insan topluluğu beklediğimden demek ki. Çünkü bizi burada birleştiren olay One Piece oda kabul edelim ki neşeli bir olay. ne bileyim farklı bekliyordum.
Yuz yuze olmadiginda icindekileri anlatmak daha kolay olur, nedeni ise cok basit... kimse seni izlemiyor.
 
Enes, 20. Ankara'da Bilgisayar Mühendisliği okuyorum.
İnsanlar zerre umrumda değildir. Yanı başımda birisi ölse üzülmem aksine sevinebilirim, o derece.
Duygusal bir insan değilim. Önemsediğim insan sayısı 5'i geçmez dünya üzerinde.
Deistim.
Aşırı derecede pragmatistim. Çıkarlarım için çoğu şeyi yapabilirim. İnsanlar bana güvenmezse iyi yaparlar.
 
Evet. Öncelikle 19 yaşındayım denilebilir 2 ayım kaldı şunun şurasında. Adım Tarık. Bende sitenin yeni, genç ve parlak kariyeri olan bir trol üyesiyim görüldüğü üzere. Az biraz kendimden bahsediyim size. 180 boyum var 84 kiloyum hafif kalıplı gösteriyorum. Saçlar 1 senelik sakal desen 3 haftalık. Klasik bir lise üniversite arası geçiş yaşam formuyum denilebilir işte. Tabi az biraz karizmatikte denilebilirim :a: . Tek çocuğum. O yüzden küçüklüğümden beri hayal gücüm geniş egom ise şiş olmuştur. Yeni insanlarla tanışmayı severim. Konuşmayı baya severim cool dursamda ağzım açılınca durduramazlar klasik ikizler burcuyum işte :/. Hayatımda cidden şu genç yaşımda çok fazla olay yaşadım hem iyisi hemde kötüsüyle. İddasına bile girerim çoğu kişi yaşamamıştır bu ülkede. Çünkü hayat gayelerimden biri olabildiğince çok tecrübe edinmektir. Fakat hayat öyle gidiyorken. Geçen sene ağır bir darbe aldım. Hatta birkaç. Duygusuz bir insanken kırılgan duygusal bir kişiliğe dönüştüm. Üstüne çok sevdiğim bir arkadaşıma aşık oldum. Belkide 7 senelik dostumdu bu kızımız :/ İnanın bundan kötü bir şey olamaz hayatta başınıza gelebilecek belki. Bir o vurdu. İki en sevdiğim dostlarımdan yarısı belki sırtını çevirdi. Neymiş: Çok değişmişmişiz. Fakat bende farkındaydım bir şeyler olduğunun. Ağır depresyona girmişim. Ygsye girdim o sene 200 bininci oldum. 3te o vurdu. Dershanede benden daha düşük netler yapan insanlar Boğaziçi hukuğa giderken. Neyse bu seneyi tamamen kafa toparlamaya adadım. Sonuç iyi oldu YGS dışında :(. Sigara ve nargile zaten 2 senedir hayatımda. Birde kumar problemim var galiba. İddia oynarken, veya bir şeye para yatırıp beleş para kazanma zevkini inanın hiç bir şeyden almıyorum. Cebim çok yanıyor o yüzden. Bunlar dışında sorunum yok Allaha şükür. 1 senedir sapız birde o var tabi :/
Neyse azıcık kişiliğimden bahsedeyim. Hafif utangacım denilebilir ama kolay açılırım. Neşeli birisiyimdir fakat arada sırada ağır abi takılmayı severim. Duygusalımdır,çoğu filmde ağlamışlığım vardır. Sinirliyimdir yarım Karadenizli olduğum için fakat çabuk geçer. Çok sevdiğim insanlar dışında kin tutmam,kıskanmam.
Maç yapmayı(Basketbol,futbol), cafe gibi bir yerde oturmayı , oyun oynamayı(her türlüsünü) severim. Aşırı milliyetçi(fakat ayrıştırmadan) hafifte dindar denilebilirim(Arada solcu damarımda var ortaya karışık bir şeyim işte ) Maymun iştahlıyım onlarca spora gittim 3 ayda bıraktım. Hafif gitar calmayi bilirim.Ergenliğin son denlerini yaşayan bir insanım işte :D
Fanatik Fenerliyim.
Benden bu kadar :D
Edit: Spoiler içine aldım ki yer kaplamasın :D Kıymetimi bilin :artiz:
Edit2: Çoğu zaman mobildeyim bu sitede. Bunu pcde yazdım. Yazı yazmamda fena değildir bu arada :D
 
Boğaziçi hukuğu kazanmak her babayiğidin harcı degil, arkadaşlarını tebrik ediyorum!!

Sende canını sıkma hacı, hayat bir güldürür bir ağlatır, inşallah bu sene gülenlerden olursun. ;)
 
Abi oda bu sene zor gözüküyor da hayırlısı olsun artık. Sadece o da değil nasıl bir çevrem oluşmuş sa birisi diyor 5 bininci oldum diğeri diyor 10 bin :D .Allah'tan barajı gecemeyende çok var onlar sayesinde mutlu oluyoruz :D.
 
Yazılanları okuduktan sonra bende yazmak istedim.
18 yaşındayım çin'in sincan uygur özerk bölgesinde yaşadım 13yaşıma kadar.
5 aydır bu forumdayım.
türkçe.uygurca.çince konuşuyorum.
Yaklaşık bir yıldır kick boks yapıyorum.
futbol ve basketbol oynarım.
Biraz utangacım.
kitap.film.dizi.anime ve mangalarla aram iyidir
Geleceğim için daha karar verme aşamasındayım.
Arkadaş canlısı biriyim ama utangaçlığımdan olsa gerek fazla arkadaşım yok.
gezmeyi seven biri değilim boş zamanımın büyük bir kısımını evde geçiriyorum.
kötü yönlerim unutkanlığım.tembelliğim ve utangaçlık.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık