Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Abartıldığını Düşündüğünüz Oyunlar

Üye silindi 1004

Sadece Çin'de 500 binden fazla satmıştı ya. Bide eksik oyun çıkartmasalar, daha fazla satardı. Kaç senede bir oyun yapamadılar.
Avrupa satışını görebiliyoruz ya biz ondan 5-6 bin dedim. Kenshi, Bannerlord'dan çok daha iyi bir oyun mesela umarım onun ikincisi daha çok satar.
 
Kaç yıldır COD oynuyorum (COD 1 den beri dersem yeterli) tam olarak bilmem hayran olduğum tek seriydi. Ancak daha önceki yorumlarda bahsedilmiş zaten, serinin haşmeti görkemi bitti resmen. En son tat aldığım bir COD MW 2'di. Üstüne tanımazdım. En son bir umut Son COD' uda aldım ama bu kadar kepazelik olmaz. Arkadaşlarla sadece "muhabbet" olsun diye WZ oynuyorum ancak, yok ışıklı silahlar yok skin al vs vs vs (hilede cabası tabi...) bir efsane bu kadar rezil edilemez. Oyun şuan resmen "pay to win" formatından, single ile alakalı yorum yapmak bile gereksiz artık.
 
Hep abartıldığını düşündüğüm oyunların müptelası oldum. Lakin Witcher 3 müptelaları çok olmasına rağmen; ki bu oyun tekrar tekrar çokça oynanır da. Kendisini müptelası olacak kadar sevemedim. Hikayesini bile bitiremiyorum. Lakin iyi oyun. 30 saat kafi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık