Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000: Hasır Şapkalı Luffy

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    400
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaydo kınlar karşısında daha perişan çizilmişti, lufi kınların yaptığının ötesinde bi şey yapamadı henüz.


kaydo üflese, yarısı boşa gider.
ne demek hacı yapamadı.. kın lar tamam bizimdir allah onlardan razı olsun kankilerimiz yol arkadaşlarımız ama en fazla kılıç geçirdirler oda nasıl işte 10-20 cm felan..iğne batmışcasına acıdan bağırdı.. geri si hikaye... kaido diyorsun be kral, kaido... adama tek yumruk attı yere yapıştı ağız burun kanadı, birde o kadar şaşırdılar ki şok oldular şok, BM de kaido da ikiside şok.. BM luffy den çocuk istemesinde sonra ne kadan güçlü bir adam diye:D:D bu espriydi tabi..:D:D yani bir tutma hacı bu yumruğu kınların saldırısıyla..

şöyle bir düşün.. yıkıcı bir güç varmıydı kınlarda.. tamm hepsi çok güzel kılıç kullanıyor eywallah, işinde de iyiler , güçlüler, ama bir BM yi indiremezler, Kaido zaten perişan etti, shansku da sanmıyorum.. üzgünüm ama indiremezler.. kılıç la indirmek ODEN gibi , mihawk gibi ve bizim zoro gibi adamların işi.. hı birde fuji reis var.. yani bu adamalar klasman olarak yukardalar.. Kın lar güvenilir bir ittifak ama son adam değiller malesef.. güç gerekli güç patlayıcı güç.. son film deki kötü karakteri hatırlıyormusnuz mesela o adam safi güç tür.. BM KAİDO shnaks safi güçtür.. eskileri saymıyorym zaten.. aukoji , kizaru, magma sahtekarı safi güçtür.. o yüzden kıyaslarken biraz düşünün derim.. daha sayamadığım safi güçler var..mesela ENEL şu an aydan inse gelse herkes ona tapar :D :D adam bence çok güçlenmiştir. luffy hariç hepsini zıplatabilir.. bla bla bla.... kınlar bu arc hikayeyi geliştirme aşamasında kullanılan güçlü ittifaklardı ama güç değillerdi.. zoro nun slaşhını kesiti diye denjiro şöyle denjiro böyle diyenler vardı.. la reis ciddileştimi denjiro menjiro fasa fisoo ha söylim.. yani akıllı düşünün ve serinin zevkine bakın... :D
 
Luffy fanlarının bölüme olan hypeları midemi bulandırdı ya. Yok bu yumruğu WB yemiş olsa tek yer, yok efendim Queen yese bidaha kalkamaz. Arkadaşlar sakin olsanıza, diğer bölüm dayak yemeye devam edecek zaten Luffy. :( Ha olur da dayak falan yemezse Oda’nın sıvaması olur o da.
İyi yazmışsın güldürdü.:hhh:Kelepçeliyken Queen alır dedikleri için Wb teklenir demelerine şaşırmadım.:gamyon:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık