Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Boku no Hero Academia

https://mangaplus.shueisha.co.jp/viewer/1006387
Güzel bölüm. Mirko şov devam ediyor. Yalnız şu serinin böyle daha kaliteli taranmış hali lazım. Yani Horikoshi bazen efekti abartıyor, aslında iyi de oluyor da bu sefer de kalitenin iyi olmasını gerektiriyor. Mangaplusa konulan sanki bedava okuyorsanız anca bu kadar kaliteli olur denmiş hali gibi sanki. Mangaplus'ta okuma yönünü zaten yatay yapmak gerek, yoksa çift sayfalar yalan oluyor. Dikey okuma halinden tarama kalitesi zaten belli oluyor, eh işte.
Edit: İspanyolca versiyonunun kalitesi çok daha iyiymiş ya lan. Neden ki? İkisi de Mangaplus. İkisi de bedava. İspanyolca versiyon hem kalitesi daha iyi, hem de dikey okumada çift sayfalar ayrılmamış.
 
Raw, ing, tr okudum her birinde bölüm daha güzel gelmişti şimdi renkli versiyonu ile mükemmel oldu. Analar ne evlatlar doğuruyor.
261deki kapağı da çok iyi renklendirmişti zaten. Mirko'lu 262. bölümün renkli hali enfes olmuş. Resmi renkli çıkarmış gibi resmen yani. Böyle renklendiren kişi zor bulunur. Emeğe saygı demekten başka bir şey gelmiyor aklıma. Renkler ışıklandırma mükemmel. Sondan bir önceki sayfa gözüme batıyor nedense, geri kalan efsane.
 

MuzluYulafEzmesi

Genelde manga veya animelerde kızcağızların kaslı olması gözlerimi kanatır ama bu seride çizer kası kadınlara yakıştırarak çizmesini iyi biliyor . All Might'ın Ustası ve Mirko gayet iyi gözüküyor :rolleyes:
 

MuzluYulafEzmesi

Seri çok güzel ama mantık hataları yüzünden ciddiye alamıyorum . Bu biraz benim irdeleme takıntım olmasından dolayıda olabilir tabii ama çok rahatsız ediyor bazen :d
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık