Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Donquixote Doflamingo

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 277 74.9%
  • Sevmem

    Kullanılan: 93 25.1%

  • Kullanılan toplam oy
    370
Doflamingo family için genel olarak bir yazım olacak, buraya yazmayı uygun gördüm. Ödül gücü oluşturuyor diyenler için olacak bu tabiki, şayetki ödül gücü tamamen oluşturuyor diyelim ;

- Doflamingo'nun ödülü 340 milyon ve donmuş bir ödül, bu bakımdan en yüksek ödüllü adamı CC idi = 300 milyon. E tabiki sorarlar adama Doflamingo'nun 340 milyon tanıldığı zaman, adamı olan CC'ye 400-500 milyon yazacak hali var mıydı yazarın? Dof gibi onunkide donmuş ödül geçelim efendim.
-Doflamingo'nun tayfasına girdirmeyip çöp gördüğü Bellamy 195 milyon ödüllü. Baby5 ve Buffalo bile ondan daha güçlü yani. Bellamy , Doflamingo family'e giremiyor. Baby5 ve Buffalo 200 üstü ediyor yani, geçelim.
- Dressrosa arenasındaki Kelly ve Bobby Funk kardeşler , 100 milyondan daha fazla ödülü olan adamları paket yapan adamlarmış. İdeo dengi Sai geldi tek attı Kelly ve Bobby Funk'a, Dellinger ise İdeo'yu peçete sargısı yapmıştı. 100 milyon üstü adamları paketleyen adama tek atan adamı rahat alan Dellinger'in aktif korsanlık yapsa ödülü kaç oluyor bu bakımdan? Hani Bellamy'ide soytarı ettiydi. Ki rütbesi en aşağılarda olanlardan.
- Chinjao'yu benzeten bir Lao G varki Sai'nin buzdağı yaran seviyedeki yani Chinjao'nun gençliğindeki ulaştığı güce yenildi adam. Rütbeside Dellinger'in 2 kademe üstü.
-Gladius, 150 milyon ödüllü Bartolomeo ve 280 milyon ödüllü Cavendish'e karşı aynı anda savaşıyor ( O zamanlar ödülleri o kadardı )

Tayfaya giremeyen 195 milyon ödüllü Bellamy'i düşünürsek ve Dof'unda aktif olsa 900-1 milyar civarından aşağı ödül almayacağını düşünürsek, Dof'un tayfasındaki en güçsüz eleman bile 200 üstü ediyor zaten bu mantıkla. Pica ile Baby5 arasındaki güç farkını hesap edersek rahatlıkla 600-700 milyonluk adamlara denk olduğunu söyleyebiliriz. Zira Dressrosadaki en büyük dövüş ( Luffy vs Dof ve Sabo vs Fujitora'dan sonra ) Pica vs Zoro idi. Gençliğinde 500 milyondan fazla ödülü var denilen Chinjao'nun gücüne erişti denilen bir Sai var. O bile Pica etmezken orada sonuç belli bence. Chinjao Elizabello ve çoğu adam karşı koyamadı çünkü Pica'ya.


Rütbelerde burada ( Bellamy'nin giremediği tayfa ) ;

 
Son düzenleme:
Bakınız bu aşktır. :utaniyorum:


Bakınız kızımız nasıl da çırpınıyor sevdiceğine kavuşmak için, onu kucaklamak için.
Düşüyor, kalkıyor, yaralanıyor, kanıyor. Durmuyor, koşuyor.
Var gücüyle aşkla çırpınıyor.
Bakınız nasıl aşkla bakıyor sevgilisine.
Kaldı mı ya böyle aşk bu zamanda. :rolleyes:

@Millennium Wizard
0.31'de tutkularından da bahsedilmiş üstelik. Hoşuna gideceğini düşündüm. :utangac:
 
Son düzenleme:
Kata ile Doffy e hep acımışımdır. Sirf hasır şapkalı çocuğa basamak yapmak için Oda bu cevgaverleri harcadı bence. Ama en azından Katakuri nin ki biraz karizzma oldu , ama Doffy ye haksızlık yapıldı sanki
 
Çakma Crocodile.

Tıpkı Crocodile gibi;
Arada bir aforizma kasar, ülkeye çöker, ülkede yaşlı bir kral vardır, vasat ya da vasat altı muhafızlar, ağlak prensesler vardır. Hatta Doflamingo o kadar özentidir ki Croco'nun sadece bir prensesi varken Dof Rebecca, annesi ve Violet olmak üzere üç prensesle uğraşarak nispete çalışmıştır. Her ikisinin de kendisini gizleyen lakapları vardır.

Keşke böyle bir karakter olmasaydı.
 
Çakma Crocodile.

Tıpkı Crocodile gibi;
Arada bir aforizma kasar, ülkeye çöker, ülkede yaşlı bir kral vardır, vasat ya da vasat altı muhafızlar, ağlak prensesler vardır. Hatta Doflamingo o kadar özentidir ki Croco'nun sadece bir prensesi varken Dof Rebecca, annesi ve Violet olmak üzere üç prensesle uğraşarak nispete çalışmıştır. Her ikisinin de kendisini gizleyen lakapları vardır.

Keşke böyle bir karakter olmasaydı.
Tüm saydığın konularda Crocodan 2 gömlek üstün ama. Bunu kabul et. :ehe:
 
Severim, misyon olarakta Croco'ya 100 basar.

- En az 14-15 yıldır barındığı Gl'nin başındaki krallığı ele geçiremeyen Crocodile
- 1 gecede yeni dünyada krallık ele geçiren Doflamingo

Croco'nun hakisi bile yok, Dof'u söylememe gerek yok zaten aşağıdaki mesaja bakın yeterli.

- Dof'un tayfasında Crocodile'dan epeyce güçlü 2 logia, 2 güçlü haki kullanıcısı ve Crocodile'ın tayfasının epey üst modeli çeşitli yetenek kullanıcıları var.
- Crocodile'ın en baba adamı içi boş bir çelikten ibaret madenci bozuntusu olan Mr1

-Tüm ülkeyi hapsedecek ve dev isimleri içine alan Kuş kafesi tekniği olan Doflamingo
- Bir ülkenin başkentini yoketmek için kendi gücünü bile değil, 5 km çapında Bombayı devreye sokan Crocodile, en baba atağıda çok çok enerji harcayarak küçücük bir sarayı kurutmak.

- Jozu'nun üstüne beyaz atlı prens gibi binip Crocodile'ı etkileyen Doflamingo.
- Jozu tarafından ikinci yumruğu yese mefta olacak olan ama Doflamingo tarafından kurtarılan Crocodile.

Çakma olur diyenlerde büyük yanılgıda çünkü Croco arc'ın hemen ertesi arc'ta görüyoruz zaten Doflamingo'yu, Doflamingo mangakanın uzunca süre üstüne büyük oynadığı bir karakterdi. Alabasta sonrası gördük, Skypia sonrası gördük, hep gördük. Adamın verdiği hava hep başkaydı, Croco ile asla bir tutmam.

Dof'a çakma diyenler Fujitora'ya çok daha Smoker çakması demeliler bence, büyük yanılgıdasınız. En azından Doflamingo seride ilk tasarlanan karakterlerden birisi olarak karşımıza hep sunuldu, lütfen yapmayalım yani. Dandik Croco'yu yaratmışken Doflamingo gibi müthiş bir karakterin misyonunu düşünmemiş olamaz.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık