Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] Yonko Hakkında

Savaştıkları için olsa gerek , BigMom anca WB öldükten sonra bayrağını asabildi Balıkadam adasına.

Savaştıkları için olsa gerek , BigMom anca WB öldükten sonra bayrağını asabildi Balıkadam adasına.
Ek olarak Kahverengisakal savaş sonrası Foodvalten'a çökmüştü. Hatta en başta ada halkı girişteki bayrağı gösteriyordu. Newgate adaya adam bile bırakmamış. Bayrağı yetiyor.

Aynen öyle. Ayrıca bunu ben demiyorum, serideki veriler bunu gösteriyor ve birtakım karakter beyanları var Law gibi. Zira aksi mantıksız duruyor. Ďüsün Roger öldüğünde WBye çağ senin diyor Şiki. Garp denizlerin kralını uyandırdık diyor. Şimdi NWde 40 tane ada varsa bunun 10 tanesini WB elinde tutuyorsa kusura bakmasın da çağ WBnin falan değildir yani. Ki bu tarihlerde denizcilerin de NWde yerleşkesi yok yani. Bir diğer husus WBdeki yara izleri. Bir Episode 0 a bakın bir de MFye. WBdeki yara izleri Rogerdan sonra gözle görülür şekilde artmış. Ace mi açtı bu yaraları yoksa Sengoku mu, basbayağı şimdiki Yonkolar açmış işte. Kapısıp güçlerini kabul ettirmişler WBye.
Hahahaha aynı yorum içinde çelişiyon kendinle hacı sana diyecek bişey bulamıyorum :artiz:
Seride bu veriler var değil mi :hhh::hhh:

Ben yine de kolay kolay kimsenin bir ada için herhangi bir yonkouya savaş açabileceğini düşünmüyorum. Bunlar büyük balıklar ve büyük balıklar küçük hesapların peşinde olmaz. Bu biraz da ticaret gibi. Bir ada kazanıcam diye çok büyük bir düşman kazanmak karlı birşey değildir. He bunun aksi oluyorsa da bu belki karlı ama akıllıca birşey değildir.

Sabit bir ada sayısı olmadığını düşünelim. Bana göre mantıklı olan, yonkou olacak kişinin herhangi bir adanın hakimiyetini kendisine alması ve atıyorum 5 ada almasından sonra yonkou olarak anılmasıdır.

Wb'yi ele alırsak; tayfadaki en güçlü adam (WBden sonra) Marcoydu. Wb ile marco arasındaki güç farkı çok fazlaydı. 10 Marco 1 Wb etmezdi.
Bilmiyorum farkındamısın ama WB o savaştan sağ çıkamadı, Marco çıktı. Marco bir Amirali tutmasa, WB orada daha da erken öldürdü.

Genel olarak güçlerine baktığın vakit, Marco yaşlı WB'den güç olarak çok geride değil. Bırak 10 Marco'yu, 2 Marco yaşlı WB'yi parçalamak için yeterli.

Aynen öyle. Ayrıca bunu ben demiyorum, serideki veriler bunu gösteriyor ve birtakım karakter beyanları var Law gibi. Zira aksi mantıksız duruyor. Ďüsün Roger öldüğünde WBye çağ senin diyor Şiki. Garp denizlerin kralını uyandırdık diyor. Şimdi NWde 40 tane ada varsa bunun 10 tanesini WB elinde tutuyorsa kusura bakmasın da çağ WBnin falan değildir yani. Ki bu tarihlerde denizcilerin de NWde yerleşkesi yok yani. Bir diğer husus WBdeki yara izleri. Bir Episode 0 a bakın bir de MFye. WBdeki yara izleri Rogerdan sonra gözle görülür şekilde artmış. Ace mi açtı bu yaraları yoksa Sengoku mu, basbayağı şimdiki Yonkolar açmış işte. Kapısıp güçlerini kabul ettirmişler WBye.
Akainu'da WB için denizleri fethetemedi dememiş miydi ?

Hahahaha aynı yorum içinde çelişiyon kendinle hacı sana diyecek bişey bulamıyorum :artiz:
Seride bu veriler var değil mi :hhh::hhh:
Celişki falan yok. Roger öldüğünde WB NWnin tamamına hükmediyormuş. Döve döve almışlar elinden bölgelerini işte. :)

BAA BigMamın kontrolüne uzak bir yer, orası için savaşmasinı gerektirecek bir neden yok, kadın şu anki muhitini söke söke ele geçirmiş BAAyı da boşken devralmış işte. :)

Hadi hadi BM even WB derken güzel Law WByle kapışıp bölgelerini alarak Yonko oldular derken dur bi bakalım acaba ne demek istemiş. :)
Öyle demiyordu ''Topraklarını/adalarını WB'ye karşı korudular'' diyordu. İkisi çok farklı.

Celişki falan yok. Roger öldüğünde WB NWnin tamamına hükmediyormuş. Döve döve almışlar elinden bölgelerini işte. :)
Bu nerede geçiyor? Wb'nin nw'nin tamamına hükmetmesi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Öyle demiyordu ''Topraklarını/adalarını WB'ye karşı korudular'' diyordu. İkisi çok farklı.
Korudular demiyor, şuanki bölgeleri için WByle savaşarak Yonko oldular diyor.

Bu nerede geçiyor? Wb'nin nw'nin tamamına hükmetmesi.
Şahsi kanaatim, aksinin tutarsız ve mantıksız olacağını düşünuyorum. Roger ve şimdiki Yonko arasında 10 yıldan uzun bir süre var. Bu esnada WBnin Nwyi tek başina yönettiğini düsünüyorum. Eger 10 tane adayla sınırlıysa yönetimi seri icinde tutarsızlık oluşuyor. Marinenin korktuğu, çağ senin çağın denilen adamın nüfuzunu yavaş yavaş kaybetmesi daha makul bir şey.

Smoker eline sağlık yonkou konusunu açtığın için. Umarım site kapanan kadar açık kalır konu. Bu konuyla ilgili her şey netleştiğinde Luff KK olacak zaten. Big Mom hakkındaki fikrim netleşmiş değil. Oda, Mom için bence bir tane EN ünvanı verecek gibi. Ondan sonra netleşir. Sadece Shanks hakkında fikrimi söyleyim meyvesi yoksa 2 numara olarak görüyorum. Meyve de eklerse en güçlü yonkou olacağını düşünüyorum. Kaido ile Dragon eşit güçte çıkacaklar. Dragon Kaido ile olan savaşta Luffy e yardım edecek.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık