Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] Yonko Hakkında

KorsanlarKralıLuffy

Dof vs Luffy için 1 vs 1 demek Dressrosayı atlayarak okumak demektir, başka bir şeyle açıklanamaz, ha bir de Luffy fanlığıyla açıklanabilir o da var. :)

Adamlar WB ile kapışıp ondan toprak almış ve Yonko olmuşlar. Bu durum WBnin karnındaki yara izlerinin Roger öldükten sonra daha da artmasından anlaşıliyor. Yani diğer Yonkolar için WBden daha güçlü değiller iddiasının bir dayanağı yok, en azından denk olduklarının kabulü gerekir.
ilk cümlenle 2. cümlene katılmıyorum :) kralın ındırmedıgın sürece savası kazanamazsın onu yapanda luffydi. dressarosa da dofu yencek bence 3 kişi vardi .luffy sabo fujitora
Ynkou meselesıne gelınce kımın güçlü oldugunu bıldıkten sonra bölge alsan ne fayda yenemıyon sonuçta.Bigmama göre hepsi rakip,kaido saten zamanında çok yenilmiş,sanks ve teach muamma
Luffy fanıyım orası doğru:good::good::good:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Korudular demiyor, şuanki bölgeleri için WByle savaşarak Yonko oldular diyor.

Şahsi kanaatim, aksinin tutarsız ve mantıksız olacağını düşünuyorum. Roger ve şimdiki Yonko arasında 10 yıldan uzun bir süre var. Bu esnada WBnin Nwyi tek başina yönettiğini düsünüyorum. Eger 10 tane adayla sınırlıysa yönetimi seri icinde tutarsızlık oluşuyor. Marinenin korktuğu, çağ senin çağın denilen adamın nüfuzunu yavaş yavaş kaybetmesi daha makul bir şey.
Manga sayfası atabilir misin. Japonca ama. Çevrilirken anlam çok değişiyor.

Şahsi kanaatim, aksinin tutarsız ve mantıksız olacağını düşünuyorum.
Ha şöyle söyle canımı ye Mahir :)
Şimdi tutarsız olsa bile, mantıksız olsa bile WB'nin karekterini gördük, bu adam bi yeri sahiplenmişse ancak öldürerek ondan alırsın... Yani bu yonkoular WB ile savaşmış mı, savaşmamış mı bakıp göreceğiz ama öyle geldiler dövdüler aldılar gibi bi hikaye ancak şahsi kanaatin olur :artiz:

Ha şöyle söyle canımı ye Mahir :)
Şimdi tutarsız olsa bile, mantıksız olsa bile WB'nin karekterini gördük, bu adam bi yeri sahiplenmişse ancak öldürerek ondan alırsın... Yani bu yonkoular WB ile savaşmış mı, savaşmamış mı bakıp göreceğiz ama öyle geldiler dövdüler aldılar gibi bi hikaye ancak şahsi kanaatin olur :artiz:
Hayır WBnin tüm NWye hükmettiği benim şahsi fikrim lakin Yonkoların WB ile savaşarak ondan toprak alarak Yonko oldukları tabi ki Lawın da beyanıyla sabit bir durum, ikisini karıştırmamak lazim. :)

KorsanlarKralıLuffy

Şimdi saçma gelebilir ama söyle bir örnek vericem en güçlü yonkou beyazsakaldı.Yaslı olmasına ramen çok iyi savaştı ve zor öldü.Diğer yonkoulardanda daha iyi kaptanlara sahip desek su sonuç çıkmıyomu diğer yonkouların birbirlerine ezici bir üstünlük kurma gücü yok .Savaşşalarda birbirlerini yenemiyolar yani denk rakipler .Luffy 1 yonkouyu indirebilirse bu onu diğer 3 yonkouya göre daha avantajlı yapmazmı çünkü suanda beyazsakal gibi bı tık önde olabılecek bir yonkou yok.

Hani herkes Kaido! Kaido! diye bağırıyor ya. Bu Kaido madem o kadar güçlüydü. İndirseydi diğer yonkouları da Korsanlar Kralı olsaydı. Bende tüm yonkouların birbirine denk olduğunu düşünüyorum. WB'nin de komutanlarının diğer yonkouların komutanlarından güçlü olduğunu da düşünüyorum. Bir Marco ile Cracker'i, Jack'i veya Smoothie filan bir tutamam.

Hani herkes Kaido! Kaido! diye bağırıyor ya. Bu Kaido madem o kadar güçlüydü. İndirseydi diğer yonkouları da Korsanlar Kralı olsaydı. Bende tüm yonkouların birbirine denk olduğunu düşünüyorum. WB'nin de komutanlarının diğer yonkouların komutanlarından güçlü olduğunu da düşünüyorum. Bir Marco ile Cracker'i, Jack'i veya Smoothie filan bir tutamam.
Big Mom diyor zaten ''Beyazsakal bile'', Kaido ile Shanks'ı denk görüyor, Kaido için ''bile'' kelimesini kullanmıyor, Kaido daha güçlüyse bile aradaki fark çok az olmalı ki onu Beyazsakal gibi diğerlerinden ayırmayı gerek görmüyor. Kaido'nun zaten daha önce 7 defa mağlup olduğunu mangaka onu anlatırken açıklamış, Kaido yenilmez de değil, diğerlerinden üstün de değil.

Marco ne yaptı da Jacten Crackerden daha güçlü oluyor? Bence bunlardan daha zayıf Marco, G4 Luffynin çok rahat doveceğini düşünüyorum şahsen. :)

Marco ne yaptı da Jacten Crackerden daha güçlü oluyor? Bence bunlardan daha zayıf Marco, G4 Luffynin çok rahat doveceğini düşünüyorum şahsen. :)
Ben Marco'nun şuana kadar gördüğümüz diğer komutanlardan güçlü olduğunu düşünüyorum. Düşüncem yada temennim bu yönde diyebilirim. MF yi örnek olarak göstermenin de çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum. En kötü arclardan birisi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık