Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] Yonko Hakkında

Marco Jack'i dövmeye tenezzül etmez :artiz:
WB'nin, Ace'nin, Teach'in olmadığı Jozu'nun tek kolu olduğu zamanlarda bu adamın ismi Yonkou'larla anılıyordu.
Ben'i görmediğimiz için onun hakkında konuşmak istemiyorum ama geri kalanlar Marco'dan sağlam dayak yerler :mincika:

WB'nin, Ace'nin, Teach'in olmadığı Jozu'nun tek kolu olduğu zamanlarda bu adamın ismi Yonkou'larla anılıyordu.
Ben'i görmediğimiz için onun hakkında konuşmak istemiyorum ama geri kalanlar Marco'dan sağlam dayak yerler :mincika:
Kizaru'dan sopa yiyen Marco'dan bahsediyoruz dimi? Yoksa son zamanlarda Wb'nin göbek adı Marco olduğu mu söylendi de ben kaçırdım?

Eğer bu şekilde "Yonkou" olabiliyorsa Marco, Wb'li + Marco'lu + Teach'li, Jozu(çift kollu)'lu vede Ace'li koca Wb tayfası direk KK üstü bir şey oluyor herhalde.

Goruseinin boşboğazlığı o, lakin yanıldikları çok gećmeden anlaşıldi zaten. :)

Kizaru'dan sopa yiyen Marco'dan bahsediyoruz dimi? Yoksa son zamanlarda Wb'nin göbek adı Marco olduğu mu söylendi de ben kaçırdım?

Eğer bu şekilde "Yonkou" olabiliyorsa Marco, Wb'li + Marco'lu + Teach'li, Jozu(çift kollu)'lu vede Ace'li koca Wb tayfası direk KK üstü bir şey oluyor herhalde.
Senin burda bişeyler anlatmanın ne önemi var ? Seride en büyük otorite olan yaşlı amcalar toplanmış ve Marco'ya tüm bu eksiklere rağmen yonkou kıvamı bi güçün anca durdurabileceğini düşündükleri BB'yi durdurabileceğini söylemişler.
Hani söylenmesi gerekeni op'u bizden çok daha iyi bilenler söylemiş :artiz:
@Reiper BB yonkou oldu mu, olmadı mı ?
Eğer Marco'yu yendikten sonra Yonkou olduysa, boşboğazlık yapılmamış demektir, git o konuşmayı tekrar gözünün önüne getir.
Adamlar açıkca iki yonkou adayı var demişler sen kalkıp burda gene kendi kurgunu anlatıyorsun...

Aslında Marco'yu alacaksın bir kenara, Jack veya Kaidou başgana vereceksin, saatlerce dövecekler bu da kendini iyileştirecek falan. İyi kum torbası olur bundan :D
Kaido'yu bilmemde Marco Nekomamushi'nin yapamadığını yapıp Jack'i indirir. Kedinin kendisi de diyordu zaten Marco bizden daha güçlü gibisinden bir şeyler.

Senin burda bişeyler anlatmanın ne önemi var ? Seride en büyük otorite olan yaşlı amcalar toplanmış ve Marco'ya tüm bu eksiklere rağmen yonkou kıvamı bi güçün anca durdurabileceğini düşündükleri BB'yi durdurabileceğini söylemişler.
Hani söylenmesi gerekeni op'u bizden çok daha iyi bilenler söylemiş :artiz:
Akainu'ya söz geçiremeyen ihtiyarların sözüne mi itibar edecekmişim :artiz: İki Yonkou'nun birleşmesini kıyamet sayıyor la bu bunaklar :hhh: Kaidou başgan bunların malikaneyi bassa da Amiral falan derken asıl kıyameti görseler :at:

Kaido'yu bilmemde Marco Nekomamushi'nin yapamadığını yapıp Jack'i indirir. Kedinin kendisi de diyordu zaten Marco bizden daha güçlü gibisinden bir şeyler.
Hacım Marco gidip Jack'i indirirse çok net diyorum, Kizaru tüm sağ kolları tekler. Bak net diyorum ha. Kizaru'a çizik atamayan Marco'yu adamdan saymıyorum ben, gitsin Weevil'i dövsün, sonra Jack reyizi düşünürüz.

Akainu'ya söz geçiremeyen ihtiyarların sözüne mi itibar edecekmişim :artiz: İki Yonkou'nun birleşmesini kıyamet sayıyor la bu bunaklar :hhh: Kaidou başgan bunların malikaneyi bassa da Amiral falan derken asıl kıyameti görseler :at:
Kimse Kaido'dan güçlü demiyor zaten, ama Jack yada Cracker, Marco'nun adamı olabilirler ancak :artiz:
Akainu konusuna gelirsek, Kaido ölmek için can atıyorsa Akainu yeni dünyaya taşımış karargahı bi gitsin görünsün derim :bilmem:

Hacım Marco gidip Jack'i indirirse çok net diyorum, Kizaru tüm sağ kolları tekler. Bak net diyorum ha. Kizaru'a çizik atamayan Marco'yu adamdan saymıyorum ben, gitsin Weevil'i dövsün, sonra Jack reyizi düşünürüz.
Kizaru Marco'ya çizik atamadığı için Onigumo'dan yardım almamış mıydı ?

Marco net bir şekilde diğer sağ kollardan ayrıldı Gorousei yorumuyla.Daha net olması için şöyle bir soru sorayım;Shanks,Yasopp ölse Lucky Roo da tek kollu olsa Benn Beckman ve kalan tayfa Karasakal Tayfasına kafa tutabilir mi ?

Kimse Kaido'dan güçlü demiyor zaten, ama Jack yada Cracker, Marco'nun adamı olabilirler ancak :artiz:
Akainu konusuna gelirsek, Kaido ölmek için can atıyorsa Akainu yeni dünyaya taşımış karargahı bi gitsin görünsün derim :bilmem:
Marco'yu Wb gibi görüyorsun sen herhalde kardeş, iki üç amiral paketlemiş herhalde, ben o bölümleri atlamışım.
Kaidou başgan neden karargah basmıyor diyorsun da, adam o meyveleri sabah kahvaltısında yemek için toplamıyor herhalde ;)

Kizaru Marco'ya çizik atamadığı için Onigumo'dan yardım almamış mıydı ?
Eğer bu kadar ulu bir şahsiyetse Marco, bir zahmet Koramirali tekleyip Amiralle kapışsaymış. Orada sağa sola bakıp "acaba ne yapsak la, Ace orada, babamızı da sopalıyorlar" diye kara kara düşünmeseymiş. Dediğim gibi, Mf'de denizciler, korsanlardan daha korsandı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık