Kizaru'dan sopa yiyen Marco'dan bahsediyoruz dimi? Yoksa son zamanlarda Wb'nin göbek adı Marco olduğu mu söylendi de ben kaçırdım?Marco Jack'i dövmeye tenezzül etmez
WB'nin, Ace'nin, Teach'in olmadığı Jozu'nun tek kolu olduğu zamanlarda bu adamın ismi Yonkou'larla anılıyordu.
Ben'i görmediğimiz için onun hakkında konuşmak istemiyorum ama geri kalanlar Marco'dan sağlam dayak yerler![]()
Goruseinin boşboğazlığı o, lakin yanıldikları çok gećmeden anlaşıldi zaten.Marco Jack'i dövmeye tenezzül etmez
WB'nin, Ace'nin, Teach'in olmadığı Jozu'nun tek kolu olduğu zamanlarda bu adamın ismi Yonkou'larla anılıyordu.
Ben'i görmediğimiz için onun hakkında konuşmak istemiyorum ama geri kalanlar Marco'dan sağlam dayak yerler![]()
Senin burda bişeyler anlatmanın ne önemi var ? Seride en büyük otorite olan yaşlı amcalar toplanmış ve Marco'ya tüm bu eksiklere rağmen yonkou kıvamı bi güçün anca durdurabileceğini düşündükleri BB'yi durdurabileceğini söylemişler.Kizaru'dan sopa yiyen Marco'dan bahsediyoruz dimi? Yoksa son zamanlarda Wb'nin göbek adı Marco olduğu mu söylendi de ben kaçırdım?
Eğer bu şekilde "Yonkou" olabiliyorsa Marco, Wb'li + Marco'lu + Teach'li, Jozu(çift kollu)'lu vede Ace'li koca Wb tayfası direk KK üstü bir şey oluyor herhalde.
Kaido'yu bilmemde Marco Nekomamushi'nin yapamadığını yapıp Jack'i indirir. Kedinin kendisi de diyordu zaten Marco bizden daha güçlü gibisinden bir şeyler.Aslında Marco'yu alacaksın bir kenara, Jack veya Kaidou başgana vereceksin, saatlerce dövecekler bu da kendini iyileştirecek falan. İyi kum torbası olur bundan![]()
Akainu'ya söz geçiremeyen ihtiyarların sözüne mi itibar edecekmişimSenin burda bişeyler anlatmanın ne önemi var ? Seride en büyük otorite olan yaşlı amcalar toplanmış ve Marco'ya tüm bu eksiklere rağmen yonkou kıvamı bi güçün anca durdurabileceğini düşündükleri BB'yi durdurabileceğini söylemişler.
Hani söylenmesi gerekeni op'u bizden çok daha iyi bilenler söylemiş![]()
Hacım Marco gidip Jack'i indirirse çok net diyorum, Kizaru tüm sağ kolları tekler. Bak net diyorum ha. Kizaru'a çizik atamayan Marco'yu adamdan saymıyorum ben, gitsin Weevil'i dövsün, sonra Jack reyizi düşünürüz.Kaido'yu bilmemde Marco Nekomamushi'nin yapamadığını yapıp Jack'i indirir. Kedinin kendisi de diyordu zaten Marco bizden daha güçlü gibisinden bir şeyler.
Kimse Kaido'dan güçlü demiyor zaten, ama Jack yada Cracker, Marco'nun adamı olabilirler ancakAkainu'ya söz geçiremeyen ihtiyarların sözüne mi itibar edecekmişimİki Yonkou'nun birleşmesini kıyamet sayıyor la bu bunaklar
Kaidou başgan bunların malikaneyi bassa da Amiral falan derken asıl kıyameti görseler
![]()
Kizaru Marco'ya çizik atamadığı için Onigumo'dan yardım almamış mıydı ?Akainu'ya söz geçiremeyen ihtiyarların sözüne mi itibar edecekmişimİki Yonkou'nun birleşmesini kıyamet sayıyor la bu bunaklar
Kaidou başgan bunların malikaneyi bassa da Amiral falan derken asıl kıyameti görseler
Hacım Marco gidip Jack'i indirirse çok net diyorum, Kizaru tüm sağ kolları tekler. Bak net diyorum ha. Kizaru'a çizik atamayan Marco'yu adamdan saymıyorum ben, gitsin Weevil'i dövsün, sonra Jack reyizi düşünürüz.
+ adamın dikkat dağınıklığıKizaru Marco'ya çizik atamadığı için Onigumo'dan yardım almamış mıydı ?
Marco'yu Wb gibi görüyorsun sen herhalde kardeş, iki üç amiral paketlemiş herhalde, ben o bölümleri atlamışım.Kimse Kaido'dan güçlü demiyor zaten, ama Jack yada Cracker, Marco'nun adamı olabilirler ancak
Akainu konusuna gelirsek, Kaido ölmek için can atıyorsa Akainu yeni dünyaya taşımış karargahı bi gitsin görünsün derim![]()
Eğer bu kadar ulu bir şahsiyetse Marco, bir zahmet Koramirali tekleyip Amiralle kapışsaymış. Orada sağa sola bakıp "acaba ne yapsak la, Ace orada, babamızı da sopalıyorlar" diye kara kara düşünmeseymiş. Dediğim gibi, Mf'de denizciler, korsanlardan daha korsandı.Kizaru Marco'ya çizik atamadığı için Onigumo'dan yardım almamış mıydı ?