Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] Yonko Hakkında

@Alpamis Şimdi bilinmeyen şeyler hakkında kesin konuşma grandline'ı fethetmek isteyen nasıl yoktu. Shiki misal gayette istiyordu hatta Roger'a ortaklık teklif ediyor o dönemki korsanları bilmiyoruz. O kadar amaçsız olduklarını düşünmüyorum Yani İlla grandline'ı fethetmek isteyen tüm herkesten güçlü olmak isteyen kişler vardır. Ama Şimdi ki gibi büyük korsanlar çağı değildi. Zaten büyük korsanlar çağı olduğu için yeni dünyayı 4 kişi yönetiyor. Şuan zaten tahtta dört kişi oturuyor aslına bakarsan bir nevi ama bunu One Piece'i elde edip tek olmak istiyorlar. Anladığımız kadarıyla her Yonko istediğini yapabiliyor. Zaten adı üstünde İmparator la bunlar. Wb mangakanın vurguladığı gibi, İlk tanıtımında OP'a en yakın kişi diyordu. Sekai saiko no otoko diyip en güçlü olduğunu belirtti, Dofi istese tahtı alabileceğini ama istemediğini söyledi. Zaten Odenle de kankaymış gemisine almış Raftele gidebilrimiş muhtemelen. Flasbackte Roger sana Rafteli söyliyim diyor, reddediyor.Bence One Piece nedir biliyor. Sadece Dünyanın tarihini tam bilmiyor olabilir. Tam derken tüm detayları ana düşünceye hakim tüm tarihi sırtlayacak kişi diyor ölürken zaten ve Hükümetin bundan bu karanlıktan çekindiğini biliyor zaten. Her neyse anlatmak istediğim. Zaten denize açılan yüzde 99 herkesin hayali kk'lık. Arada istisnalar dışında yada zorluğu görüp fikri değişenler dışında. Misal Ace. :( Allahtan Mom şekerci Kaido ölmek istiyocu Shanks particiler bitti. :( Shanks bence kk olmak istiyor hala. Ben belki Raftele gitmemiş olabileceğini düşünüyorum. Yani bu kadar yıldır bilmesine rağmen boş boş hiç bir şey yapmadan seçilmiş kişiyi beklemesi çok anlamsız ve saçma geliyor. Roger'a dönersekte şu an Kk olmak o zamana göre daha zor o kesin mangaka her açıdan vurguluyor. Zaten arkadan gelen nesil yeni nesli geçer mantığı hakim seride de. Ama Roger boş adam değil vura vura kıra kıra Kk olmuş kimsede durduramamış. Ne Garp'ı Ne Sengoku'su Ne Shikisi Ne Wb'si. Ben zaten Roger'la Wb'nin olayı tam anlamadım. Ne için mücadele ettiklerini. Roger'ın amacı belli Kk olmak. Wb'nin belli aile kuramak denizlerde dolaşmak ne yönden anlaşamayıpta savaşa tutuşmuş la bunlar. Sonrada kanka kanka sake içiyorlar. Wb öyle hiç rekabetçi tipede benzemiyor. Ufaklıktan gelen rekabet faln mı var dicemde o da oturmuyor. :(

@Alpamis Şimdi bilinmeyen şeyler hakkında kesin konuşma grandline'ı fethetmek isteyen nasıl yoktu. Shiki misal gayette istiyordu hatta Roger'a ortaklık teklif ediyor o dönemki korsanları bilmiyoruz. O kadar amaçsız olduklarını düşünmüyorum Yani İlla grandline'ı fethetmek isteyen tüm herkesten güçlü olmak isteyen kişler vardır. Ama Şimdi ki gibi büyük korsanlar çağı değildi. Zaten büyük korsanlar çağı olduğu için yeni dünyayı 4 kişi yönetiyor. Şuan zaten tahtta dört kişi oturuyor aslına bakarsan bir nevi ama bunu One Piece'i elde edip tek olmak istiyorlar. Anladığımız kadarıyla her Yonko istediğini yapabiliyor. Zaten adı üstünde İmparator la bunlar. Wb mangakanın vurguladığı gibi, İlk tanıtımında OP'a en yakın kişi diyordu. Sekai saiko no otoko diyip en güçlü olduğunu belirtti, Dofi istese tahtı alabileceğini ama istemediğini söyledi. Zaten Odenle de kankaymış gemisine almış Raftele gidebilrimiş muhtemelen. Flasbackte Roger sana Rafteli söyliyim diyor, reddediyor.Bence One Piece nedir biliyor. Sadece Dünyanın tarihini tam bilmiyor olabilir. Tam derken tüm detayları ana düşünceye hakim tüm tarihi sırtlayacak kişi diyor ölürken zaten ve Hükümetin bundan bu karanlıktan çekindiğini biliyor zaten. Her neyse anlatmak istediğim. Zaten denize açılan yüzde 99 herkesin hayali kk'lık. Arada istisnalar dışında yada zorluğu görüp fikri değişenler dışında. Misal Ace. :( Allahtan Mom şekerci Kaido ölmek istiyocu Shanks particiler bitti. :( Shanks bence kk olmak istiyor hala. Ben belki Raftele gitmemiş olabileceğini düşünüyorum. Yani bu kadar yıldır bilmesine rağmen boş boş hiç bir şey yapmadan seçilmiş kişiyi beklemesi çok anlamsız ve saçma geliyor. Roger'a dönersekte şu an Kk olmak o zamana göre daha zor o kesin mangaka her açıdan vurguluyor. Zaten arkadan gelen nesil yeni nesli geçer mantığı hakim seride de. Ama Roger boş adam değil vura vura kıra kıra Kk olmuş kimsede durduramamış. Ne Garp'ı Ne Sengoku'su Ne Shikisi Ne Wb'si. Ben zaten Roger'la Wb'nin olayı tam anlamadım. Ne için mücadele ettiklerini. Roger'ın amacı belli Kk olmak. Wb'nin belli aile kuramak denizlerde dolaşmak ne yönden anlaşamayıpta savaşa tutuşmuş la bunlar. Sonrada kanka kanka sake içiyorlar. Wb öyle hiç rekabetçi tipede benzemiyor. Ufaklıktan gelen rekabet faln mı var dicemde o da oturmuyor. :(
Anlatmak istediğim bu değildi büyük ölçüde sana katılıyorum. Ama Roger'ın KK olması ile şimdi ki dönemin KK'sı arasında fark var. Roger'a KK demişler. KK olmanın o ara bir gerekliliği yoktu. Roger yaptıklarından dolayı KK olarak anılmaya başlamış. Ve Poneglpyhleri bulmak ile KK olmak arasında bir bağlantı yoktu. Roger için Grand Line'ı fethetmiş deniliyor. Ama Roger'ın adalarda gözü olmadığını da gördük. Tek isteği özgür olmaktı. Bu noktada 52 yaşına gelene kadar savaşmış. Son yolculuğunda da herhalde her önüne geleni yendiği için KK olarak anılır olmuş. Ama sonrasında Roger Büyük Çağı başlatıyor. Ve One Piece'den bahsediyor. One Piece'i bulana KK diyecekler. Şu an ki Yonkou'nun kendi arasında mesela bir denge var. Görüyoruz ki Big Mom'ın kendisine göre Lola evliliği olsaydı KK olabilecekti.

Ayrıca ellerindeki poneglyph'i nasıl koruyorlar gördük. Kurduğu sistemi görüyorsun. Şu an için WB haricinde ve şüpheli olarak Shanks haricinde diğer 3 Yonkou kesin bu yarışın içinde.

Roger'ın en büyük rakibi WB'nin görüyoruz ki KK'lık ile alakası yok. Hani sen diyorsuun ya illa ki vardır KK olmak isteyen Roger zamanında. KK olmak isteyen olması mantıksız. Çünkü KK'lık diye bir şey yok. Hani KK olabilmek için aranan bir şart yok. Ha vardıysa bile görüyoruz ki en büyük rakibi olarak anılan korsan WB'nin de öyle bir isteği yok.

@Alpamis Ben illaki KK olmak isteyen olarak bakmıyorum olaya kardeş. KK'lık geniş kavram herkesi yencen doğal olarak grand line'ı feth etmiş olcan. (Luffy ada ala ala gidiyor zaten.) Dünya tarihini öğrencen OP neyse onu bulucaksın falan fistan. Ondan sonra KK'sın. Ben grandline'ı fethetmekten bahsediyom sadece. Misal en net örnek Shiki. KK olmaktan değil. En güçlüsü olmak isteyen vardır,GL 2. yarısını fethetmek isteyen vardır. Seride North Blue'yı feth etmek isteyen bile var. Bu isteklerini güçle müttefikle teknolojiyle antik silah arayışla yapan korsanların hikayesini okuyoruz zati şuanda. Roger zamanın bir şeyler isteyen yoktu demek adam hakszılık olur beleşe kral olmuş gibi konuşuyorsun. Zaten kimse yoktu. Oda kk olayım madem dedi oldu diyon.:(

@Alpamis Ben illaki KK olmak isteyen olarak bakmıyorum olaya kardeş. KK'lık geniş kavram herkesi yencen doğal olarak grand line'ı feth etmiş olcan. (Luffy ada ala ala gidiyor zaten.) Dünya tarihini öğrencen OP neyse onu bulucaksın falan fistan. Ondan sonra KK'sın. Ben grandline'ı fethetmekten bahsediyom sadece. Misal en net örnek Shiki. KK olmaktan değil. En güçlüsü olmak isteyen vardır,GL 2. yarısını fethetmek isteyen vardır. Seride North Blue'yı feth etmek isteyen bile var. Bu isteklerini güçle müttefikle teknolojiyle antik silah arayışla yapan korsanların hikayesini okuyoruz zati şuanda. Roger zamanın bir şeyler isteyen yoktu demek adam hakszılık olur beleşe kral olmuş gibi konuşuyorsun. Zaten kimse yoktu. Oda kk olayım madem dedi oldu diyon.:(
Onu demiyorum. Nasıl onu anladın hayret. Teldeyim bro sonra genis bir şekil açıklarım sana demek istediğimi. Ama yanlış anlamışsin.

Ellerine sağlık Smoker. Anlatmak istediğini anlıyorum. Ama bizimkilerin böyle bir sistemi olacağını sanmıyorum. Ve bence diğer Yonkou Kaptanları Big Mom kadar sistemli değildir. Teach'ten bahsettin ama Teach'te böyle bir sistem kurmamıştır gibi geliyor. Direk olarak güç yönünden artış sağlayabilmeleri için meyveye abanmış.

Burda müttefikten bahsetmiyorum. Big Mom bildiğin sistem kurmuş. Ruh meyvesiyle Cracker'in askerlerine hayat vermesinden radar sistemine kadar. Kaido'nun olsa bile Teach ile Shanks'in bu tarz sistemleri olduğunu düşünmüyorum. Bu konuda görüp görebileceğimiz en iyi sistem bence Big Mom'da.
Kesinlikle katılıyorum.. Big mum çok uzun zamandır Korsanlar Kralı olmayı kafasına takmış gücü ve yönetmeyi çok seven bir karakter ve tek Hedefi RAFTEL.. Kendi gücü bir şeylere yetmiyor belli ki çocuklarını evlendirerek dahada güçlü müttefikler istiyor burada bir miktar kendine diğer Yankolardan daha az güvendiğini çıkarıyorum ben açıkçası yoksa çoktan harekete geçer ve diğer yankoları ortadan kaldırmaya çalışırdı Beyaz sakal ölür ölmez hemen onun adalarında hak iddaa etmeside bir örnek bu konuda.. Yankoların hepsinin hedefi de bence aynı değil. .Shanks Luffy nin KK olucağına kendini inandırmış ve onu bekliyor . Kaido nun intiharından anlıyoruz ki yaşama hevesi yada KK olmak gibi bir amacı yok tek istediği savaş çıkarıp ölene kadar her şeyi yok etmeye çalışmak Ölüm, ölüm ve daha fazla ölüm. Bir de Karasakalımız var onun amacı Big Mom ve Luffy ile aynı RAFTEL. ama WB in dediği gibi Rogerın beklediği kişi sen değişsin .. Son savaşın Karasakal korsanları ile olacağına garanti veriyorum sahte ve gerçek D nin savaşı olacaktır bu..

Eklemek istediğim diğer bir konu ise daha öncede bir kaç kez belirttiğim şey.. BM ın düşmesi bana da hayal geliyor.. Ama bir daha da BM ile ilgili arc olmayacağını da düşünüyorum .. bu durum da aklıma en mantıklı gelen tek seçenek bir şekilde bu durum dan dostluk doğabileceği zira şuana kadar BM Hasır şapkalara hiç zarar vermedi ve tiye de almadı Luffy de aynı oranda BM ile çok ilgili değil.. Olası bir Germa Bage saldırısına karşı BM ı bile savunabilirler gibi bile geliyor hatta çünkü savaşırlarsa kazanamıyacakları bariz..

Sonuçta birisi KK olduğunda tüm korsanların ve hatta Yankolarında kralı olacaktır.

Çok ta uzatmak istemiyorum. Genel olarak güzel bir yazı çok haklı yönleri olduğunu söyleyebilirim @Smoker Eline sağlık

KorsanlarKralıLuffy

Geçenlerde "Koca Ana çok güçlü." diye bir mesaj atmıştım, bunu açmamı istediler. Bu yüzden Yeni Dünya ve Yonko kavramı hakkında aklımdan geçenleri yazacağım. Uzun ve yorucu bir yazı olacak. En baştan başlayıp, sonra doğru ilerleyeceğim.

Yeni Dünya neydi? Yeni Dünya emekti. Biz Yeni Dünya diye bir yerin varlığını Zeff'ten duyduk. Ona göre orası öyle bir yerdi ki, "Korsan Mezarlığı" olarak adı çıkmış Grand Line bile oranın yanında cennet gibi kalıyordu. Peki Zeff söylediklerinde haksız mıydı? Bence değildi, tabii ki tatmin olmayanlar da var aramızda.

Yeni Dünya hakkında ilk spoilerı Zeff'ten yedikten sonra, karşımıza Monkey D. Garp çıkar ve oranın dünyanın en güçlü dört korsanı olarak kabul edilen ve kendilerine Yonko adı verilen bir grup korsanın elinde olduğunu söyler. Biz bu kişiler içerisinde sadece Shanks 'ı ve Edward Newgate'i tanıyorduk. Newgate bize dünyanın en güçlü adamı olarak tanıtıldığı için, az buçuk fikrimiz vardı bu korsanların kalibresi hakkında. Peki fikirlerimiz sönük kaldı mı? Fazlasıyla.

Yonko'nun güçlü olduğu kesindi, fakat bu güç ne kadar fazla olabilirdi? Cevabını almakta çok gecikmeyecektik. Zira bir Yonko adamı olan Portgas D. Ace, yine eskiden aynı Yonko'nun tayfasında olan Marhsall D. Teach tarafından mağlup edilmeden ve Denizciler'in kucağına oturtulmadan önce bu konuda Newgate ile istişare yapmak isteyen Shanks'ı durdurmak için savaş gemilerinden oluşan bir filo gönderilir, fakat Yonko Shanks sadece bayrak gemisi ile filoyu dümdüz eder. Sonra da korkulan buluşma gerçekleşir ve iki Yonko bizzat karşı karşıya gelir. Bu o kadar büyük bir olaydır ki, dünyayı yöneten adamlar (Gorosei) soğuk terler döker. Orada anlarız ki, iki Yonko'nun güç birliği yapması demek dünyayı yönetenler için büyük bir sorun teşkil etmektedir.

Savaş ile ilgili aşağıdaki AVM'yi de izlemenizi tavsiye ederim. Beğenirseniz yoruma yazın.

Shanks, Newgate'i kendi sonundan kurtarmak için çabalasa da başarılı olamaz. Ace yenilir ve halka açık şekilde idam edileceği duyurulur. Buggy'den öğrendiğimiz üzere Newgate ne pahasına olursa olsun adamının intikamını alırmış. Bu bilgi ışığında savaş çanlarının sesi yavaştan kulağımıza gelmeye başlar. Savaş yaklaştıkça bir Yonko'nun aslında ne olduğunu daha iyi anlamaya başlarız. Marineford'da gerçekleşecek savaştan çok uzakta yaşayan insanlar bile korkudan evlerinden çıkamaz hale gelir. Dünyayı yutabilecek büyüklükte bir savaş kapıdadır ve durumu bu hale getiren kişi dört korsan içerisinde sadece bir tanesidir.

Savaş kaçınılmaz olmuştur. Newgate'in, karşısına Dünya Hükümeti'nin tüm askeri gücü çıkarılır. Marineford'un savunma sistemleri güçlendirilir. Bir Yonko deplasmanda maça çıkacağı halde, ev sahibi takım yenilme korkusu yaşamaktadır. Bunun sebebini de sonradan öğreniriz, çünkü gelen adamın dünyayı yok edecek bir gücü vardır. Derken Newgate sahneye çıkar. Tam o anda Yonko denen kişilerin güçlerinin kişisel yeteneklerden gelmediğini anlarız. Zira Newgate'in tayfasında son derece güçlü adamlar vardır, üstüne arkasında onlarca farklı korsan tayfasından oluşan büyük bir ordu ile savaşa gelmiştir. Gel gelelim savaş Denizciler'in zaferi ile sonuçlansa da, nispeten daha dengeli bir adam olan Newgate'in yerine dünyanın başına Teach gibi bir adam tebelleş olur. Bir Yonko'nun ne olduğunu çok iyi bilen Teach, elbette bu koltuğu kimseye kaptırmayacaktı.

Savaş ile serinin ilk yarısı da sona erer. Yeni sayfada çok anlatılan Yeni Dünya'nın nasıl bir yer olduğu görülecektir. Balıkadam Adası'nı saymazsak, kalan kısımlarda serinin öncesi ile pek alakası olmayan yeni bir güç skalası ortaya çıkar. Yeni Dünya'da kişisel güç bir anlam ifade etmemektedir. Burada çevresi ve arkası sağlam kişiler ayakta kalabilmektedir. Zayıfların saklanmaktan ve kaçak dövüşmekten başka şansları yoktur. Newgate'de gördüğümüz kabataslak ordu ve alan yönetimi sistemini daha detaylı bir şekilde görürüz.

Kaido ve Shanks hususunda çok boşluk var. O yüzden onlara değinmeyeceğim. Bunun yerine Koca Ana'dan yürüyeceğim. Linlin gördüğünüz üzere dünyadaki en güçlü dört korsandan birisi. Kadının tipini sevmezsiniz, kadın diye hor görürsünüz, bulunduğu yer ve hareketleri size dandik gelebilir. Ancak ne düşünürseniz düşünün bu kadın çok ama çok güçlü. Kendi kişisel gücü bir yana, bulunduğu ortam bile bambaşka bir seviyede olduğunu gösteriyor. Baktığınız zaman merkezinde kendisinin kaldığı Tüm Kek Adası'nın olduğu bir adalar sistemine sahip. Bu adalara yaklaşmadan çok önce bile sonar sistemi ile gelen ve giden açık şekilde görülebiliyor. Şimdi siz bu kadına nasıl saldıracaksınız? Devasa bir ordu ile bile gelseniz, kadının yanına varana kadar ne kadar adamınız kalır, meçhul. Kendisini geçtim, yanındaki adamlar bile oldukça güçlü kişiler

Anlatmak istediğim şey çok sağlam bir sistem kurduğu ve bu sistemi başarı ile yönetebildiği. Koca Ana güçlü derken, asıl söylemek istediğim şey buydu aslında. Luffy'ye yolladığı orduda bile kalburüstü adamlar vardı. Opera, Galeta, Amande gibi kişiler boş değillerdi gördüğünüz üzere. Yani bu adamlar çok güçlü birinin karşısına bile çıksalar, yenilene kadar rakibi biraz eskitebilirler. Yonko tayfasına bakın, bir de bizim tayfaya bakın. Bizim tayfa buralara kadar kişisel güç ile geldi sadece. Tayfayı bildiğin Luffy, Zoro ve Sanji sırtladı. Bunun haricinde kalan kişiler ufak tefek faydaları olan, ancak temelde güçsüz kimseler. Örnek verelim; Nami tek yedi, hem de iki kere. Usopp kendi gölgesinden korkuyor. Hiç yeri geldiğinde cesur oluyor demeyin, yemez yani bu. Chopper'ı salla. Kendine faydası yok, başkasına hiç olmaz. Robin desen iki sene önce Jigoro gibi kendi iradesi olmayan bir zombiye bile gücünü yetiremiyordu. Çok fazla bir kademe atladığını düşünmüyorum. Franky, kıytırık Buffalo ve Baby 5 ile yarım saat uğraştı. Robotunu da onu da hurdaya çevirirler burada. Brook desen, sadece gövdesi olan Kin'emon'u bile alt edemedi. Şimdi bir yanda bu tayfanın en güçlü adamının bir sürü yardım alarak 11 saatte zorla yendiği biri var. Bu yendiği kişiden daha güçlü bir komutan daha gördük. Kalan bir komutan belki ondan da güçlüdür. Bir de bunların üzerine kaptanları var.

Yazı çok uzadı. Sonuç olarak şunu demeye çalışıyorum; Yeni Dünya'da kişisel gücün çok bir önemi kalmadı. Artık sistem ve çevrendeki adamların gücüne bağlı olarak iş yapabiliyorsun. Önüne geleni indirerek ilerlenebilecek bir yer değil. Luffy'nin şu anki düştüğü durum tam olarak bunu özetler nitelikte. Şayet oraya Büyük Hasır Şapka Korsan Filosu ile gitseydi, yine başarılı olamazdı. Neden? Çünkü Linlin'in çok sağlam bir sistemi var. kişisel gücü bir yana, kadının adamları nerede ne yapacağını çok iyi biliyor. Saldırmaya kalksan Linlin'in önüne gelene kadar mahvolursun. O da sana bir tane koyar, gebertir. Ben bu sistemin tüm Yonko için geçerli olduğunu düşünüyorum. Newgate, Roger'ın ölümünden sonra kendisininki hariç iki gemiyle birlikte geziyordu. Adamın gücü dillere destan olduğu için, sonradan tek başına gezmeye başlamış. Çünkü yemiyor adama saldırmaya. Kaido deseniz, şu boynuzlu ada gibi yerde yaşıyor sanırım. Onun bile kendince bir önlemi vardır dışarıdan gelecek tehditlere karşı. Teach tayfasını hemen filolara bölmüş ve adamlarına gani gani meyve dağıtmaya başlamış. Bir olay yerine bile iki gemisini gönderiyor sadece. Kalan sekiz geminin onun yanında olduğuna şüphesi olan yoktur sanırım. Bu denklem içerisinde tek sırıtan kişi Shanks olarak görünüyor. Onun da neyi neden yaptığı pek belli değil. Boş boş takılıyormuş gibi geldi bana.

Bu kadar sistematik ve kendisini korumayı bilen adamlara sen kafa göz giremezsin. Girersen de sonun Luffy gibi olur. Adamların sistemli gücünü geçtim, kendileri de aşırı derecede güçlü kimseler. Senin elinde Yonko ve ordusuna karşı koyacak güç yoksa, hiçbir şey yapamazsın. Hatta görecek kadar yanına bile yaklaşamazsın. Bu arkta Koca Ana inmez. En azından Luffy tarafından indirilemez. Belki bir ihtimal Germa 66 bir şeyler yapmaya kalkar, ancak onlarda da o göt yokmuş gibi görünüyor. Genel perspektiften bakarsak şayet, Koca Ana'ya saldırmaktan elde edecekleri bir kazanç yok. Hedef muhtemelen Kaido olacaktır ve Wano'da gerçekleşecek müsabaka yeterli katılımcı ile karşılıklı olarak dengelenecektir.

Geleceğe dair teori yapacak olursak; bu olaylar esnasında Teach Shanks'ı ortadan kaldırır ve son büyük savaşta Dünya Hükümeti'nin yanında yer alır. Dünya Hükümeti'nin tüm güçleri ile birlikte minimum 3 Yonko ettiğini farz etsek, Teach ile birlikte 4 Yonkou olur. Bizimkilerin tarafına Koca Ana gelse ve ittifak olan diğer güçler de 3 Yonko etse anca birbirine diş geçirir.
Sözlerini okudum ve birkaç sorum olacak cevaplayabilirsen sevinirim .
1. Edward Newgate'nin komtanları toplasan 1 akainu niye yenemediler ? maden çok güçlüler
2.Komutan indiren luffy 11 saat sürdügüne göre üstüne öfkeli orduyla savaşıp yenildi diyelim g4 de kullanmadı niye kaptan kid gibi agzı burnu kan içinde suğrunu kaybetmiş bir vaziyette değil.?
3.Senin bakış açına göre 848 bölümde 1 yonkouya daha yaklaşamazken yenmesi için kaç bölüm daha gerekli?
4.SENCE kaidomu daha güçlüdür yoksa bigmam mı?
5.Eğer cevabın kaido ise suan en güçlü canlı olarak biliniyo linlini yenemeyen luffy onu nasıl yencek ?
6.Müttefikleri ile kaidoya dalsa [ mink+vano+law+luffy tayfası ve ordusu ]. Kaidonun 3 komtanından biri jack minkleri yendi. Law dofimingo karsısında 4. dakikada kolunu kaybetti yenebildiği kişiler trebol ve vergo bunlar kaidonun askerinde kimlere eşdeğerdir? .Vano saten başındaki Şagonu yenemiyo .luffy nasıl bi stjateji kaidoyu yenebilir ?

Sözlerini okudum ve birkaç sorum olacak cevaplayabilirsen sevinirim .
1. Edward Newgate'nin komtanları toplasan 1 akainu niye yenemediler ? maden çok güçlüler
2.Komutan indiren luffy 11 saat sürdügüne göre üstüne öfkeli orduyla savaşıp yenildi diyelim g4 de kullanmadı niye kaptan kid gibi agzı burnu kan içinde suğrunu kaybetmiş bir vaziyette değil.?
3.Senin bakış açına göre 848 bölümde 1 yonkouya daha yaklaşamazken yenmesi için kaç bölüm daha gerekli?
4.SENCE kaidomu daha güçlüdür yoksa bigmam mı?
5.Eğer cevabın kaido ise suan en güçlü canlı olarak biliniyo linlini yenemeyen luffy onu nasıl yencek ?
6.Müttefikleri ile kaidoya dalsa [ mink+vano+law+luffy tayfası ve ordusu ]. Kaidonun 3 komtanından biri jack minkleri yendi. Law dofimingo karsısında 4. dakikada kolunu kaybetti yenebildiği kişiler trebol ve vergo bunlar kaidonun askerinde kimlere eşdeğerdir? .Vano saten başındaki Şagonu yenemiyo .luffy nasıl bi stjateji kaidoyu yenebilir ?
1. Sakazuki ortalama üstü bir güce sahip. Yaptıkları dövüş gösterilmedi zaten. Ace öldükten sonra Sakazuki hala güçlü görmediğin Marco'yu geçmeye çalışıyordu. Savaşta sürekli Sakazuki'nin önü açıldı birileri tarafından. Newgate'in beşinci adamı Mihawk ile başa baş şekilde dövüşüyor. Newgate o savaşa en güçlü İki adamı olmadan geldi. Bunu da hesaba kat.

2. Demek ki Luffy daha dayanıklı. Kid öyle oldu diye, Luffy de mi yamulsun?

3. En az 150 bölüm.

4. Buna şu an net cevap verilemez.

5. Kaido için bu kadar gücün yetmeyeceğini ima ediyorsun. Ona denk güçte olan Koca Ana'yı Luffy yanında kimse yokken nasıl yenebilir? Merak etme Kaido'nun da yumuşak karnı vardır. Şimdiye kadar "Bu adam nasıl yenilecek?" dediğimiz herkes bir şekilde yenildi. Roger'ın ve Newgate'in bile öldüğü bu dünyada herkese karşı bir çözüm bulunur.

KorsanlarKralıLuffy

1. Sakazuki ortalama üstü bir güce sahip. Yaptıkları dövüş gösterilmedi zaten. Ace öldükten sonra Sakazuki hala güçlü görmediğin Marco'yu geçmeye çalışıyordu. Savaşta sürekli Sakazuki'nin önü açıldı birileri tarafından. Newgate'in beşinci adamı Mihawk ile başa baş şekilde dövüşüyor. Newgate o savaşa en güçlü İki adamı olmadan geldi. Bunu da hesaba kat.

3. En az 150 bölüm.

5. Kaido için bu kadar gücün yetmeyeceğini ima ediyorsun. Ona denk güçte olan Koca Ana'yı Luffy yanında kimse yokken nasıl yenebilir? Merak etme Kaido'nun da yumuşak karnı vardır. Şimdiye kadar "Bu adam nasıl yenilecek?" dediğimiz herkes bir şekilde yenildi. Roger'ın ve Newgate'in bile öldüğü bu dünyada herkese karşı bir çözüm bulunur.
son sözün gayet güzel:sapkali:şapka çikardim. Cevaplar içinde teşekkür ederim. Zamanla görücez ben bi şekilde indirecek gibi görüyorum tahmin belki tutar :mincika::mincika:

Newgate'in beşinci adamı Mihawk ile başa baş şekilde dövüşüyor.
Sende mi Brütüs.

Roger'ın ve Newgate'in bile öldüğü bu dünyada herkese karşı bir çözüm bulunur.
İkiside eceliyle öldü. Newgate'in ölümünü kayda öyle geçmek gerek, Marineford olayında etken çok. Hastalığı, yaşlılığı, zaten ölüme yaklaştığını bilmesi v.s. Gücünü tam kullanan bir Newgate'in yenilmesi pek olası gözükmüyordu.

Gördüğümüz üzere kaido ve big mom gayet zinde ama Mangaka bunları bir şekilde indittirecek o ayrı konu. Anti-n kuntin sebepler ve ortamlar yaratacak...

KorsanlarKralıLuffy

3. En az 150 bölüm.

Luffy dressrosa da müttefik ve tayfası olduğu halde dofilamingo ile tek kapisti.Demek istediğim sana rakip çıkarsa baskalari bulaşmaz onu yenerse mevkisini korur yenilirsen kaybedersin. 15 kişi kaidoya dalcak değil illaki 1 e 1 kalıcaklar

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık