Öyle bir soru mu varmış?Arkadaşlar SPIDERMAN sorusunu hatırlayan var mı :ASD:.asd
Öyle bir soru mu varmış?Arkadaşlar SPIDERMAN sorusunu hatırlayan var mı :ASD:.asd
Haa Fende miydi? Ben normalde sayısalım. Türkçeyi çözdüm, Matematiği çözdüm, Sosyali çözdüm fene baktım sonra kalemi bıraktım. Hiçbir şey hatırlamıyorum fene dair. Kafam nasıl resetlediyse artık.Süper kahraman, radyoaktif böcek ısırılması.. Hatırlamadın mı![]()
Onu da hatırlamıyorum o zaman.Yok yaaa, Türkçedeydii
Zenginsen benim yaşım tutuyor. Cinsiyet konusunda ufak bir sorun var, ama aramızda konuşup halledebiliriz diye düşünüyorum.Evet ama Pedo değilim.
Bazı şeyler konuşarak halledilemiyor yaZenginsen benim yaşım tutuyor. Cinsiyet konusunda ufak bir sorun var, ama aramızda konuşup halledebiliriz diye düşünüyorum.
Bu ağır oldu.Bazı şeyler konuşarak halledilemiyor ya![]()
Düşünüyorum düşünüyorum hiçbir soruyu hatırlamıyorum.4-5 cümlelik bir paragraf vardı sanırım her bir cümle numaralı şekilde, diyordu işte farklı hikayelerde süperkahramanlar farklı şekillerde güçlenir falan.
Kimisini radyoaktif böcek ısırır, bilmemne.
Sanırım şıklar da aşağıdaki anlatım biçimlerinden hangisi kullanılmamıştır falan, ben de hatırlamıyorum açıkcası![]()