Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

YKS 2021

Sınava girecek misiniz

• Kullanılan toplam oy
    81
  • Anket kapatılmış .
Susun zevksizler sizi... erkek kısalığı değil benimki uzun saçlı erkek kısalığı :p

Anam chrisimin boncuk gözlerini görsün yumuşar anında
Chris ile konuştum şimdi. Matematiğe herkes zor dese de kendisinin iyi geçmiş. Türkçesi de güzel geçmiş. Yarından umutluymuş. Uzun saçı kısa saça tercih ediyormuş ve Eu pasaportun olmadığı sürece dünya güzeli bile olsan sana bakmazmış.

Chris ile konuştum şimdi. Matematiğe herkes zor dese de kendisinin iyi geçmiş. Türkçesi de güzel geçmiş. Yarından umutluymuş. Uzun saçı kısa saça tercih ediyormuş ve Eu pasaportun olmadığı sürece dünya güzeli bile olsan sana bakmazmış.
Neyse güzel geçtiyse iyi iyi bana bakmasa da önemli değil aşk zaten bu değil mi sevdiğinin isteğinin olmasını dilemek?

Milletin sınav stresini çekirdek çitleyerek izlerim demiştim ama sanırım benim gibi üniversite mezunlarının hepsini aynı yere toplamışlar. :D Olduğum sınıfta ilk kez sınava giren 2 kişi vardı.

Yine bir yerlerde geç kalma muhabbeti dönüyor. İstisnalara eyvallah demekle birlikte ben öylesine girdiğim sınava 9.30da geliyorum. Bi zahmet siz de erken gelin ya...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık