Bu yıl da bu sınava girdin mi? Her yıl giriyon bu sınava...Chrisim ne yaptı acaba zengin kocam olabilecek mi acep?
Bu yıl da bu sınava girdin mi? Her yıl giriyon bu sınava...Chrisim ne yaptı acaba zengin kocam olabilecek mi acep?
Sonra beni mumla arar?adam zengin avrupalı kadın arıyor, başını yakma çocuğun
Yav abicim yaşım yetmiyo ne sınavı şdödşsödşldBu yıl da bu sınava girdin mi? Her yıl giriyon bu sınava...
İşte görmek istediğimiz emekli albay yorumları. Eric Cartman seni taklit ediyo ama beceremiyo bu yorumları, senin yerini tutmuyo asla. :sBu tarz konular sene başı açılacak. Evet diyenler sınav tarihine kadar forum tarafından gidip ders çalışsınlar diye banlanacaklar.
Sonra sınav sonuçları istenecek başarısız olanlar bir dahaki sınava kadar gene banlanacak
Chris kardeşim uzun saçlı bir avrupalıya varacak. hem türk hem de kısa saçlılarla işi olmazmış.Chrisim ne yaptı acaba zengin kocam olabilecek mi acep?
İngiliz eşi ile birlikte sütlü çayını içerken ufaktan aklına gelir belki, o da One Piece Yamato olur ama bilemiycem ?Sonra beni mumla arar?
Hocam bizde yunan göçmenliği var chris bey belki kabul eder... hem uzun saç nedir ya chrisim yapmaz öyle vizyonsuzluklar...Chris kardeşim uzun saçlı bir avrupalıya varacak. hem türk hem de kısa saçlılarla işi olmazmış.
Yok yastıklara ağlar kaçırdım gül gibi kızı kaldım bu ingilizlere diye...İngiliz eşi ile birlikte sütlü çayını içerken ufaktan aklına gelir belki, o da One Piece Yamato olur ama bilemiycem ?
Yok yastıklara ağlar kaçırdım gül gibi kızı kaldım bu ingilizlere diye...