Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Xebec'i Tek Kelime ile Anlat

ZAVALLI

18+ yıllık davasını karısı ve çocuğu uğruna çöpe atarak Davy D. klanını utandıracak bir acziyet gösterdi ve zavallı şekilde oyuncak edilerek salya sümük ağlaya ağlaya öldürüldü.

Evrene dair tek faydası, onu takip edenlere son savaş için hazırlanın uyarısı oldu. Kaido son savaş için güçlü bir ordu kurmaya çalıştı, Dragon belki de 38 yıldır Dünyaya cevap verme hazırlığında, Teach de keza adım adım ilerliyor.

10 tane kaido 1 tane xebec etmez

israf. Kaç haftadır flashbackteyiz anasını satim.Anlatan lokide tanrı vadisinde değildi, gaban desen dövüşün merkezinde değildi.Kim anlatıyo olm bu flashbacki ?

Tanrıvadisinde gerçekte ne olduğunu bilen 3 karakter var ve ikisi ölü.Garp anlatmadığı sürece hepsi palavra benim gözümde.Sengoku neler sallamıştı yarısı doğru değil.

Bu karaktere harcananın yarısı kadarını ryuumaya vermez bu sOda.Ryuumayı geçtim hala tayfadaki elemanların yarısı bu kadar zaman verilmedi, geçmişini anlatmak için.

Zoro,nami,brook,jinbe,franky ve daha nicesi, ne analarını ne babalarını biliyoz.Gerek yok zaten.Bazı şeyleri gizeme bırak arkadaşım.Teachin anasını babasını anlatma ne olacak.Babası xebec anası eristi ve tanrı vadisinde öldüler de yeter anlatmak zorundaysan.

xebec hedefleri güzel olan ama zamansız yerde ailesi için babacan şekilde kendini öne atarak feda eden bir yiğitti günün sonunda başarısız bir adam oldu çok kötü durumlara düştü ancak ölümüne savaştığı rakipleri bile ona çok saygı duyuyordu.

bu seride kurtarma operasyonuna gidip başarılı olan nadir karakterlerin arasına girdi rox.

aslında düşünüyorumda garp roger harald üçlüsünün xebec bayrağı altına girdiği bir senaryoda belkide hükümetle savaşacak duruma çok daha erken gelip kazanabilirlerdi.

10 tane kaido 1 tane xebec etmez
Baz aldigin şey ahmakliksa doğru olabilir. Kaidonun ahmakliklarini 10 degil, 100 le carpsan yine Xebec etmez. O kadar büyük ahmakti Xebec.

--Bak Dragona, ne eş, ne baba, ne çocuk umrunda, tam dava adami

--Bak Kumaya, Ginny kaçiriliyor adam davaya devam edip kaç tane krallik kurtariyor

--Bak Garpa üvey torununu donut yapiyorlar, tüm marineler torununu öldürmeye calisiyorlar, öğrencisi desen korsan olmuş, oğlu desen devrimci olmuş adamin bir tarafinda değil, varsa yoksa denizciler diyor, denizcileri kim koruyacak diyor 56 yil denizcilik yapiyor

--Bak Rogera, bir yola baş koyuyor, plan dahilinde rastgele bir kadindan cocuk yapiyor, kadin da cocuk da umrunda degil, plana sadik kal deyip idama.yürüyor

--Bak Dofa, belli bir amac ugruna babasini kardesini katledebiliyor.

--Bak Kaidoya, kizini tokatlayip hapse atabiliyor

Daha sayisiz örnek verilebilir. Xebec bu kadar ahmak bir adamdi işte, ahmaklik konusunda Kaidoyla falan mukayese edilemez.

Güç konusunda diyorsan Xebecin TVdeki aksiyonu 1 saat sürdü mü sanmiyorum, Kaidoya nefesi yetmez Xebecin. Bir Goruseinin terledigi Kaidonun düştüğü sahneye bak bir de Xebecin, fark ortada. Kaido basit bir haxe kurban gidecek bir adam degildi, gitmedi de zaten, ölümü de Xebec kadar aşağılayici degil, gayet epik oldu

xebec hedefleri güzel olan ama zamansız yerde ailesi için babacan şekilde kendini öne atarak feda eden bir yiğitti günün sonunda başarısız bir adam oldu çok kötü durumlara düştü ancak ölümüne savaştığı rakipleri bile ona çok saygı duyuyordu.

bu seride kurtarma operasyonuna gidip başarılı olan nadir karakterlerin arasına girdi rox.

aslında düşünüyorumda garp roger harald üçlüsünün xebec bayrağı altına girdiği bir senaryoda belkide hükümetle savaşacak duruma çok daha erken gelip kazanabilirlerdi.
Xebec ailesini kurtaramadi ki, Kuma kurtardi. Tamamen tesadufen kurtuldular. Garpin operasyonu gibi bilincli bir olay yoktu

Saydigin 4 kişi de meyvesiz. IM meyvesizleri iblis yapiyorsa senin teori kafadan yatar usta. Xebecin 2 meyveyi elde etmesi lazimdi. Olay haki degil, meyve cikacak.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık