Serinin en haklı adamı mı bilmiyorum ama çok haklı.

10 tane kaido 1 tane xebec etmezZAVALLI
18+ yıllık davasını karısı ve çocuğu uğruna çöpe atarak Davy D. klanını utandıracak bir acziyet gösterdi ve zavallı şekilde oyuncak edilerek salya sümük ağlaya ağlaya öldürüldü.
Evrene dair tek faydası, onu takip edenlere son savaş için hazırlanın uyarısı oldu. Kaido son savaş için güçlü bir ordu kurmaya çalıştı, Dragon belki de 38 yıldır Dünyaya cevap verme hazırlığında, Teach de keza adım adım ilerliyor.
Baz aldigin şey ahmakliksa doğru olabilir. Kaidonun ahmakliklarini 10 degil, 100 le carpsan yine Xebec etmez. O kadar büyük ahmakti Xebec.10 tane kaido 1 tane xebec etmez
Xebec ailesini kurtaramadi ki, Kuma kurtardi. Tamamen tesadufen kurtuldular. Garpin operasyonu gibi bilincli bir olay yoktuxebec hedefleri güzel olan ama zamansız yerde ailesi için babacan şekilde kendini öne atarak feda eden bir yiğitti günün sonunda başarısız bir adam oldu çok kötü durumlara düştü ancak ölümüne savaştığı rakipleri bile ona çok saygı duyuyordu.
bu seride kurtarma operasyonuna gidip başarılı olan nadir karakterlerin arasına girdi rox.
aslında düşünüyorumda garp roger harald üçlüsünün xebec bayrağı altına girdiği bir senaryoda belkide hükümetle savaşacak duruma çok daha erken gelip kazanabilirlerdi.