Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Xebec'i Tek Kelime ile Anlat

ZAVALLI

18+ yıllık davasını karısı ve çocuğu uğruna çöpe atarak Davy D. klanını utandıracak bir acziyet gösterdi ve zavallı şekilde oyuncak edilerek salya sümük ağlaya ağlaya öldürüldü.

Evrene dair tek faydası, onu takip edenlere son savaş için hazırlanın uyarısı oldu. Kaido son savaş için güçlü bir ordu kurmaya çalıştı, Dragon belki de 38 yıldır Dünyaya cevap verme hazırlığında, Teach de keza adım adım ilerliyor.

10 tane kaido 1 tane xebec etmez

israf. Kaç haftadır flashbackteyiz anasını satim.Anlatan lokide tanrı vadisinde değildi, gaban desen dövüşün merkezinde değildi.Kim anlatıyo olm bu flashbacki ?

Tanrıvadisinde gerçekte ne olduğunu bilen 3 karakter var ve ikisi ölü.Garp anlatmadığı sürece hepsi palavra benim gözümde.Sengoku neler sallamıştı yarısı doğru değil.

Bu karaktere harcananın yarısı kadarını ryuumaya vermez bu sOda.Ryuumayı geçtim hala tayfadaki elemanların yarısı bu kadar zaman verilmedi, geçmişini anlatmak için.

Zoro,nami,brook,jinbe,franky ve daha nicesi, ne analarını ne babalarını biliyoz.Gerek yok zaten.Bazı şeyleri gizeme bırak arkadaşım.Teachin anasını babasını anlatma ne olacak.Babası xebec anası eristi ve tanrı vadisinde öldüler de yeter anlatmak zorundaysan.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık