Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Xebec'i Tek Kelime ile Anlat

ZAVALLI

18+ yıllık davasını karısı ve çocuğu uğruna çöpe atarak Davy D. klanını utandıracak bir acziyet gösterdi ve zavallı şekilde oyuncak edilerek salya sümük ağlaya ağlaya öldürüldü.

Evrene dair tek faydası, onu takip edenlere son savaş için hazırlanın uyarısı oldu. Kaido son savaş için güçlü bir ordu kurmaya çalıştı, Dragon belki de 38 yıldır Dünyaya cevap verme hazırlığında, Teach de keza adım adım ilerliyor.

ZAVALLI

18+ yıllık davasını karısı ve çocuğu uğruna çöpe atarak Davy D. klanını utandıracak bir acziyet gösterdi ve zavallı şekilde oyuncak edilerek salya sümük ağlaya ağlaya öldürüldü.

Evrene dair tek faydası, onu takip edenlere son savaş için hazırlanın uyarısı oldu. Kaido son savaş için güçlü bir ordu kurmaya çalıştı, Dragon belki de 38 yıldır Dünyaya cevap verme hazırlığında, Teach de keza adım adım ilerliyor.

Bu eris çinli prenses felan çıkmasın ?

Bu eris çinli prenses felan çıkmasın ?
Sanmam, Goruseide Rocks'in içine ajan sokacak kafa yok.

Kendi tayfası bile ilişkilerini bilmiyordu zaten. Eris korsanmış ayrıca, Rocks yolculuğa çıkacak da bir korsan kıza aşık olacak. Bunun planlı bir eylem olması bence mümkün değil.

Ha sonradan ajan olmuştur dersen, o zaman da Teach'in hikayesi boşa düşer. Ajansa Teach ne ayak, niye Dünyayı istiyor. Belli ki Eris olan biten her şeyi Teach'e aktarıyor ve Teach ondan sonra babasının irade ve amacını miras alarak ilerliyor.

Sanmam, Goruseide Rocks'in içine ajan sokacak kafa yok.

Kendi tayfası bile ilişkilerini bilmiyordu zaten. Eris korsanmış ayrıca, Rocks yolculuğa çıkacak da bir korsan kıza aşık olacak. Bunun planlı bir eylem olması bence mümkün değil.

Ha sonradan ajan olmuştur dersen, o zaman da Teach'in hikayesi boşa düşer. Ajansa Teach ne ayak, niye Dünyayı istiyor. Belli ki Eris olan biten her şeyi Teach'e aktarıyor ve Teach ondan sonra babasının irade ve amacını miras alarak ilerliyor.
Valla yazık oldu bitık en azından imuya karşı güzel savaş vermesini isterdim adam zarar oldu sonra sadece.

Valla yazık oldu bitık en azından imuya karşı güzel savaş vermesini isterdim adam zarar oldu sonra sadece.
İleride gösterilecek/gösterilmesi gereken şeyleri ayrı tutarak peşinen kötü yazarlık olduğunu düşünüyorum.

--Xebec'e aile zayıflığı verilmesi açık şekilde basite kaçmak.

--Ailesini korumak için memlekete gönderme bahanesinin hiçbir dayanağı yok. TV GWye bağlı değil ve her türlü saldırıya açık bir yer. Üstünde TVde dövüş gücü olan 1 tane bile karakter görmedik. Benim Adana'daki köylülerin dorukisi daha yüksek çıkar TV ahalisinden. Sen hangi mantıkla aileni koruma bahanesiyle TVye gönderiyorsun.

--Hepsini geç Xebec'e dram kasmak için nerdeyse sadece Xebec'e odaklandı, bu da TV'de yaratılan atmosferin içine sıçtı resmen, gösterdiği karakterlerin nerdeyse hiçbirine adam gibi aksiyon aldırmadı, Gaban ne yaptı, Shiki ne yaptı, Kyo ne yaptı, Ray tati tati kucağında Shakky gezdi durdu, Şövalyeler ne yapıyor, hayvan gibi güçlü Gunko var orda hiç göstermedi nerdeyse, silahşör elemanı göstermedi, Sommers yok oldu anasını satayım, kral hakisiz saldırı aldı kaybol herif

--Bu bölüm açıklanana göre rejenereyi aşacak saldırı alanların imha olması gerekiyordu, Garlinge bir şey olmadı, diğer Davy iblislere ne olduğu belli değil.

--Eğer fazlaca atağın rejenereyi aşması gerekiyorsa 6 kişinin ultisini alan Satürne niye bir şey olmuyor, hadi diyelim bu sonra açıklanacak. Xebec'in ne Satürnİmu ne de iblis olduktan sonraki aksiyonu zerre etkilemedi beni. O kadar offscreen çiziyor ki kim nerde ne yapıyor belli değil. Çizdiği sahneler de uyduruk sahneler. Xebec Rogera tokat atmış, Garp yere gömülmüş nasıl oldu belli değil, Garp Xebeci fırlatıyor, Nekonun Jacki yere serme sahnesi bile bundan çok daha etkileyici bir sahneydi.

Nekonun nasıl hızlandığına bak, ilk sayfa sol en üstte, onun iki panel altında da Jack'i tuttuğu anda Jack'te farketme işareti şimşek gibi çizilmiş.

Sonra da gel bu bölümün son sayfasına bak. Ne Roger- Garp'ta yüksek hız belirteci var ne de iblis Xebecte farketme işareti var. Tüm vs çöp yahu.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık