onuda öldürürüzDöngü devam ederse sıradaki toprak ulusundan.

onuda öldürürüzDöngü devam ederse sıradaki toprak ulusundan.
Karakteri değişik olur en azındanAğzından yel alsın, gelen gideni aratırmış. Gerçi Korra'dan daha vasıfsız bir avatarda düşünemiyorum ki. :/
Aynen Toprak elementine sahip bir Avatar görsek hoş olur.Böyle Ciddi güçlü birşey :/Aslında güzel olur kuvira dünyayı elegeçirir.Ateş ulusundan bi avatar gelir seri tadından yenmez bence
Korra dan iyi olmuş harbiKarakteri değişik olur en azındanBıktım şu ergenden :/
Aynen Toprak elementine sahip bir Avatar görsek hoş olur.Böyle Ciddi güçlü birşey :/
Yada bu karpuzları koysunları onları izleyelim
![]()
Iroh avatar-statedeki Korra'yı da tokatlar. Iroh avatar olacak adammış.O değilde beyler Toph, Iroh ile birlikte bir avatarı en çok zorlayacak bükücüdür herhalde avatar state işin içine karışmadığı sürece başa baş gidebilir hatta Korra gibi bir malsa karşıdaki avatar tokatlayabilir kolayca efsane güçlü ablamız
Hem yeteneksiz olduğu için hemde avatar statei sadece kendi deneyimlerini içerdiği için kezbanı saymasakta olur benceIroh avatar-statedeki Korra'yı da tokatlar. Iroh avatar olacak adammış.
Irohun gelmiş geçmiş en t... karakter olduğu resmileşti zaten :TIroh avatar-statedeki Korra'yı da tokatlar. Iroh avatar olacak adammış.
E bi' zahmet o kadar da olmasın :| 300-500 ömür yaşamın tecrübesi ile kapışırken bile acaba (?) dedirtecek bir karakter sonuçta. Ton-ton amcam benim, PEH!Irohun gelmiş geçmiş en t... karakter olduğu resmileşti zaten :T
Adam dünyada işini gördükten sonra Ruhlar aleminde çay yapmaya başlamış :/
Ateş bükücülerin Guru Laghiması . Korrayı avatar halinde bile tokatlar. Ama diğer avatarlar için bir şey diyemem :/