Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

The Legend of Korra (4. Sezon) "Denge"

Unknown

Ağzından yel alsın, gelen gideni aratırmış. Gerçi Korra'dan daha vasıfsız bir avatarda düşünemiyorum ki. :/
Karakteri değişik olur en azından :( Bıktım şu ergenden :/
Aslında güzel olur kuvira dünyayı elegeçirir.Ateş ulusundan bi avatar gelir seri tadından yenmez bence
Aynen Toprak elementine sahip bir Avatar görsek hoş olur.Böyle Ciddi güçlü birşey :/

Yada bu karpuzları koysunları onları izleyelim :(

Cinsiyet kız olunca ana karakter çekilmiyor :T
Ayrımcılık yapmak istemiyorum ama durum bu la :/ Harbi Avatarın kötüsü bir de kızsa çekilmiyor :/

O değilde bu Zuko , Toph ... bunlar evrenin en güçlü bükücüler olması lazım.
Bumi 100 küsür yaşında krallığını tek başına alıyordu. Ve evrenin Toph ile beraber en güçlü bükücüsüydü. :W
Yani , Zuko ve Tophun yaşları eski reyizlere göre genç sayılır.
Ek olarak Ateş bükücü villian koymamışlar doğal olarak. Amma velakin bir agni kai görseydik ? Güzel olabilirdi :/

O değilde beyler Toph, Iroh ile birlikte bir avatarı en çok zorlayacak bükücüdür herhalde avatar state işin içine karışmadığı sürece başa baş gidebilir hatta Korra gibi bir malsa karşıdaki avatar tokatlayabilir kolayca efsane güçlü ablamız

Roronoa Zoro

O değilde beyler Toph, Iroh ile birlikte bir avatarı en çok zorlayacak bükücüdür herhalde avatar state işin içine karışmadığı sürece başa baş gidebilir hatta Korra gibi bir malsa karşıdaki avatar tokatlayabilir kolayca efsane güçlü ablamız
Iroh avatar-statedeki Korra'yı da tokatlar. Iroh avatar olacak adammış.

Roronoa Zoro

Irohun gelmiş geçmiş en t... karakter olduğu resmileşti zaten :T
Adam dünyada işini gördükten sonra Ruhlar aleminde çay yapmaya başlamış :/
Ateş bükücülerin Guru Laghiması . Korrayı avatar halinde bile tokatlar. Ama diğer avatarlar için bir şey diyemem :/
E bi' zahmet o kadar da olmasın :| 300-500 ömür yaşamın tecrübesi ile kapışırken bile acaba (?) dedirtecek bir karakter sonuçta. Ton-ton amcam benim, PEH!

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık