Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

The Legend of Korra (4. Sezon) "Denge"

Meelo'nun çizimini biraz daha insana benzetebilirlerdi, lolipop şekerine benziyor, küçüklük hali iyiydi de şimdi 9-10 yaşında olan bir karakter için fazla abartı olmuş bu çizim şekli.

Toph'un hikaye anlatımı cidden rezalet, en azından biraz anlatsaydı, fb falan gösterselerdi de geçmişi yad etseydik. :/

Korra'da sonunda avatar haline geçebildi. Ki bence de artık avatarlığın bu seriyle son bulması gerek, insanlık bir şekilde kendi dengesini bulur diyorum bu saatten sonra. 3 sene boyunca dünya ya bir şey olmadıysa bundan sonra da olmaz sanırım.

Umarım bu sezon adam gibi dövüşler izleyebiliriz, ATLAB'a göre çok yüzeysel savaşlar işleniyor bu da izleyenler için sıkıcı bir durum oluşturuyor.

@Kaan, yorumuna katlıyorum, o kadar dayak yedikten sonra böyle olması doğal. :hhh:

Yayından kaldırılmamış mıydı bu? :artiz: İlk sezonu izlemiştim pek hoşuma gitmemişti Anng'e hakaretti bana kalırsa. Sonradan düzeldi mi ne oldu izlemeye değer mi sizce?

Unknown

Yayından kaldırılmamış mıydı bu? :artiz: İlk sezonu izlemiştim pek hoşuma gitmemişti Anng'e hakaretti bana kalırsa. Sonradan düzeldi mi ne oldu izlemeye değer mi sizce?
4 sezonda tek güzel sahne.. Bunu gördükten sonra gerisini izlemene gerek yok :/

Monkey :D Luffy

Korranın bağlantı problemleri giderildi iyi oldu ama artık Toph u göremeyeceğiz orası kötü oldu ayrıca Korra bittikten sonra bir seride Meelo ya yapılsın Tophtan bile desturu aldıktan sonra bize laf söylemek düşmez

Meelo aşırı itici bir karakter nesini sevdiniz lan yeminle işkence gibi onu izlemek. 4 bölüm ne oldu ne bitti diye saymaya kalksak bi Toph deriz başkada bir şey çıkmaz zaten. Onuda azıcık gösterdiler ve bitti, aynısı Zuko ve Katara'ya da yapıldı Sokka'dan bahsetmiyorum bile halbuki bizim tek istediğimiz şey onları görmek onlarla ilgili şeyler görmekti bu aptal seri yerine. Çok şükür 8 bölüm falan kaldı bitiyor tek dileğim avatar halinin eskisi gibi olması bağlantıların geri gelmesi bundan sonra gelecek avatarlar bir iki Aang'in hikayesini dinler Roku ile muhabbet ederde imana gelir

Unknown

Meelo aşırı itici bir karakter nesini sevdiniz lan yeminle işkence gibi onu izlemek. 4 bölüm ne oldu ne bitti diye saymaya kalksak bi Toph deriz başkada bir şey çıkmaz zaten. Onuda azıcık gösterdiler ve bitti, aynısı Zuko ve Katara'ya da yapıldı Sokka'dan bahsetmiyorum bile halbuki bizim tek istediğimiz şey onları görmek onlarla ilgili şeyler görmekti bu aptal seri yerine. Çok şükür 8 bölüm falan kaldı bitiyor tek dileğim avatar halinin eskisi gibi olması bağlantıların geri gelmesi bundan sonra gelecek avatarlar bir iki Aang'in hikayesini dinler Roku ile muhabbet ederde imana gelir
+1

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık