Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

The Legend of Korra (4. Sezon) "Denge"

Unknown

Avatar'ın kazara 2.filmini çekerlerse castta sıkıntı çekmezler bildiğin aynısı lan.
Film dedin de aklıma geldi.Ateş ulusunu Hintlilere Su kabilesinide Beyaz tenli bir gruba oynatmışlar ya la :ehe: Toprakları da Çekiklere oynatırlar.. :(

Avatar'ın kazara 2.filmini çekerlerse castta sıkıntı çekmezler bildiğin aynısı lan.
Aynen; görür görmez işte bu dedim, çok iyi olmuş gerçekten.

Film dedin de aklıma geldi.Ateş ulusunu Hintlilere Su kabilesinide Beyaz tenli bir gruba oynatmışlar ya la :ehe: Toprakları da Çekiklere oynatırlar.. :(
La başka ne bekliyordun M. Night Shyamalan Hintli olduğundan, kendi milletini ön plana çıkartacak. Eğer ç. dizide ki gibi olsaydı.
Su kabilesini açık tenli kuzey insanları, toprağı Asyalılar, ateşi batılılar, havada her milletten olabilirdi (dünyanın dört bir tarafında oldukları için)
Ama adam güzelim serinin içine edip bıraktı. Ben daha ilk partta ateş bükücülerin etraflarında ateş olmadan bükme yapamadıklarını görünce bırakacaktım da sonradan madem başladım bitirelim diye devam ettiydim. Çok pişmanlık duymuştum. :(

Unknown

Aynen; görür görmez işte bu dedim, çok iyi olmuş gerçekten.

La başka ne bekliyordun M. Night Shyamalan Hintli olduğundan, kendi milletini ön plana çıkartacak. Eğer ç. dizide ki gibi olsaydı.
Su kabilesini açık tenli kuzey insanları, toprağı Asyalılar, ateşi batılılar, havada her milletten olabilirdi (dünyanın dört bir tarafında oldukları için)
Ama adam güzelim serinin içine edip bıraktı. Ben daha ilk partta ateş bükücülerin etraflarında ateş olmadan bükme yapamadıklarını görünce bırakacaktım da sonradan madem başladım bitirelim diye devam ettiydim. Çok pişmanlık duymuştum. :(
Hayır Katara ve sokka farkettiyse koyu tenlilerdi.Kızıl dereli yada Eskimo gibi olmalılardı Su Kabilesi..Ateş Ulusu açık tenli insanlardan oluşmalıydı.

Unknown

5. Bölüm
Seri Transformers a döndü ya la :(

"I m Optimus Prime"
[YOUTUBE]TF463RT5tWc[/YOUTUBE]

Korra:kuvira haksızsın ama senle konuşup ikna edicem
Kuvira:hayır o haksız canım bak ordum var yeni haklıyı,
Korra:ah evet haklısın gidip onu ikna edeyim
İchigo:allah belanı versin şiddete karşısın ama hala apptalsın!

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık