Şef Toph Beifong.
![]()
Film dedin de aklıma geldi.Ateş ulusunu Hintlilere Su kabilesinide Beyaz tenli bir gruba oynatmışlar ya la![]()
Avatar'ın kazara 2.filmini çekerlerse castta sıkıntı çekmezler bildiğin aynısı lan.
Aynen; görür görmez işte bu dedim, çok iyi olmuş gerçekten.![]()
Avatar'ın kazara 2.filmini çekerlerse castta sıkıntı çekmezler bildiğin aynısı lan.
La başka ne bekliyordun M. Night Shyamalan Hintli olduğundan, kendi milletini ön plana çıkartacak. Eğer ç. dizide ki gibi olsaydı.Film dedin de aklıma geldi.Ateş ulusunu Hintlilere Su kabilesinide Beyaz tenli bir gruba oynatmışlar ya laToprakları da Çekiklere oynatırlar..
![]()
Hayır Katara ve sokka farkettiyse koyu tenlilerdi.Kızıl dereli yada Eskimo gibi olmalılardı Su Kabilesi..Ateş Ulusu açık tenli insanlardan oluşmalıydı.Aynen; görür görmez işte bu dedim, çok iyi olmuş gerçekten.
La başka ne bekliyordun M. Night Shyamalan Hintli olduğundan, kendi milletini ön plana çıkartacak. Eğer ç. dizide ki gibi olsaydı.
Su kabilesini açık tenli kuzey insanları, toprağı Asyalılar, ateşi batılılar, havada her milletten olabilirdi (dünyanın dört bir tarafında oldukları için)
Ama adam güzelim serinin içine edip bıraktı. Ben daha ilk partta ateş bükücülerin etraflarında ateş olmadan bükme yapamadıklarını görünce bırakacaktım da sonradan madem başladım bitirelim diye devam ettiydim. Çok pişmanlık duymuştum.![]()
Tamam seni mi kıracam dediğin gibi olsun.Hayır Katara ve sokka farkettiyse koyu tenlilerdi.Kızıl dereli yada Eskimo gibi olmalılardı Su Kabilesi..Ateş Ulusu açık tenli insanlardan oluşmalıydı.