Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Last of Us (2023-)

Diziyi beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 43 84.3%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 8 15.7%

• Kullanılan toplam oy
    51

Üye silindi 2842

3. de bağlarlar onay almamış olsa 3. sezon bile şüpheli derdim 4. sezon için HBO nun para harcayacağını düşünmüyorum.Pek birşey de kalmadı zaten Abby tafarını anlatmaları uzun sürmez çoğu şeyi göstermediler zaten.4.sezona uzatacak pek birşeyleri kalmadı.Mesela Ellie nin akvaryuma gitmesi için sandal bulması gerek oyunda o sandalı bulmak için kaç kişi öldürdük ne badireler atlattık buldukdan sonra da yolda da çok problem çıktı.Oyunda en keyif aldığım yerlerden birisiydi sandalı almadan önce girdiğimiz çatışma.Dizide sandalı alıp akvaryuma ulaşması 10 dakika falan sürdü ve 1 kişinin bile burnu kanamadı :D Bu şekilde diziyi bırak 3 sezonu 1 sezonda bile bitirebilirlerdi.
Ya sen paradan bahset kardeşim, 7 sezon bile çekerler diziyi:d
Oyunda yapmadıkları kapanışı yapmaya bile niyetlenmiş olabilirler. Gerçi 2. oyunu oynamadım daha ama bu mantarımsı şeyin çözümüne yönelik bir sezon patlatırlar, abur cubur eşliğinde de izler insanlar.

Oyunda yapmadıkları kapanışı yapmaya bile niyetlenmiş olabilirler. Gerçi 2. oyunu oynamadım daha ama bu mantarımsı şeyin çözümüne yönelik bir sezon patlatırlar, abur cubur eşliğinde de izler insanlar.
Yani para konuşur doğru diyorsun.

Bunun ikinci oyunu para olarak bi halt etmedi ikinci ayında %50 indirimde satılıyordu oyun ama dizisi para ederse neden olmasın xD

Üye silindi 2842

Yani para konuşur doğru diyorsun.

Bunun ikinci oyunu para olarak bi halt etmedi ikinci ayında %50 indirimde satılıyordu oyun ama dizisi para ederse neden olmasın xD
Reytingleri iyi ama harcanan paraya kıyasla nasıl bir beklenti vardı, bilemiyorum.
Oyunu bile kaç kez yenileyip durdular. Yenisini yapmayacaklarsa daha çok sağarlar bu ineği.

Olay orada kopuyor zaten ilk oyunda zaten Ellie den çok şey beklenmedi ama 2.oyun tamamen ellie ve abby e odaklanıyor ve Ellie kısımlarında karakteri yöneten biz olduğumuz için seattle a ölüm yağdırıyoruz ve sinematiklerde de Ellie yaptıklarından öyle aşırı pişmanlık duymuyor birkaç olay haricinde önüne çıkanı imha ediyor.Ama dizinin 2.sezonunda oyununda 2.oyuna odaklandıklarında oyundaki Ellie ile tamamen farklı bir karakter izliyoruz görünüş zaten çok farklı ama karakter anlamında da berbat bir senaryo ile canlandırılıyor.Bu dizi 3.sezonda final yapar 4.sezon kimsenin aklından bile geçmez.

Üye silindi 2842

Olay orada kopuyor zaten ilk oyunda zaten Ellie den çok şey beklenmedi ama 2.oyun tamamen ellie ve abby e odaklanıyor ve Ellie kısımlarında karakteri yöneten biz olduğumuz için seattle a ölüm yağdırıyoruz ve sinematiklerde de Ellie yaptıklarından öyle aşırı pişmanlık duymuyor birkaç olay haricinde önüne çıkanı imha ediyor.Ama dizinin 2.sezonunda oyununda 2.oyuna odaklandıklarında oyundaki Ellie ile tamamen farklı bir karakter izliyoruz görünüş zaten çok farklı ama karakter anlamında da berbat bir senaryo ile canlandırılıyor.Bu dizi 3.sezonda final yapar 4.sezon kimsenin aklından bile geçmez.
İnsani düzleme çektiklerini düşünüyorlar. Oyunculuğu da yetersiz hissettirdi zaten ikinci sezon için. Kurgu da kötüydü gerçi bu sezon.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık