Çocuğu kadından yapabilme ihtimali olsa ondan yapacak ne yapsın bu gayler taş mı yesinler ? Benimle misiniz Woke'luğun savunucuları @kekomancer @Sesshomaru @HistoriaLGBT lobisi ele geçirmiş herhalde diziyi ve oyunları.
Ayrıca çocuğu adamdan yap. Sonra diğer kızla aile hayalleri kur. Çocuğumuz felan muhabbetleri.
Adamı kullanmış oldu.Çocuğu kadından yapabilme ihtimali olsa ondan yapacak ne yapsın bu gayler taş mı yesinler ? Benimle misiniz Woke'luğun savunucuları @kekomancer @Sesshomaru @Historia![]()
Ebeveynlik figürlerle alakalı kardeşim. Baba yerine Monkey D. Luffy bile konabilirÇocuğu kadından yapabilme ihtimali olsa ondan yapacak ne yapsın bu gayler taş mı yesinler ? Benimle misiniz Woke'luğun savunucuları @kekomancer @Sesshomaru @Historia![]()
Adamın cocugunu çaldılar. Garibimi arkasından aldatıyorlar. Yazık. Abbie ikisini de öldürmeliydi.Ebeveynlik figürlerle alakalı kardeşim. Baba yerine Monkey D. Luffy bile konabilir![]()
Konuş be reis. Dina sadece Roger'ın Portgas Rouge'a uyguladığının aynısı yapmış ben de bir sorun görmüyorumÇocuğu kadından yapabilme ihtimali olsa ondan yapacak ne yapsın bu gayler taş mı yesinler ? Benimle misiniz Woke'luğun savunucuları @kekomancer @Sesshomaru @Historia![]()
Yok annesi sormuş da küçükken hem erkek hem kız demiş. Palavra.Konuş be reis. Dina sadece Roger'ın Portgas Rouge'a uyguladığının aynısı yapmış ben de bir sorun görmüyorum![]()
O ne la ?Yok annesi sormuş da küçükken hem erkek hem kız demiş. Palavra.Sapkınlık.
4. bölümde diyor ya annesi buna küçükken hoşlandıklarını sormuş o da hem erkek hem kız demiş.O ne la ?