Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Stranger Things (2016-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 28 87.5%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 4 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    32
Bugün fragman geldi, atamıyorum da birisi atar illa fena gözüküyor, son sezon beni sıkmıştı bir kaç bölüm hariç ama bu kadar ara olur mu ? Kardeşim bir de iki parta bölmüşler yuh.

Izlemeyecektim normalde, ama önüme düşünce beşinci sezona bir bakayım dedim. Yine yeni karakterler eklemişler ve konuyu çorba yapıp önümüze koymuşlar. Bakalım toplayabilecekler mi.

Normalde toptan izlemek istiyordum ama cidden öve öve bitiremediler. O da işte son sahne içinmiş, genel olarak normal yani asıl benim için ikinci part ve final önemli. Bu ilk kısım normaldi.

Netflix'in işleri hep bir itici geliyor, dahil olamıyorum içlerine. (Alt-rightçılarla aynı sebeplerden değil, tamamen zevkime hitap etmiyor.) Hep bir yapmacık, olmamışlık hissediyorum. Narcos ve After Life kırabildi sadece bunu. İkisi de çok iyi diziler bence. Stranger Things'e bir şans daha vermeyi planlıyorum yine de her ne kadar bozduğu söylense de.

Stranger Things'e başladım da, 3. bölümdeyim, bu Nancy denilen gıcık tipsize uyuz oldum. Dizideki diğer tüm kızlar ve kadınlar bundan daha güzel. Oyunculuğu da çok dandik. Her seride çıkıyor böyle, kendilerini güzel falan da sanıyorlar. Dexter'de de Debra'ya uyuz olmuştum.

Erkenden geberip gitse bari, seyir zevkimi bozuyor.

Son düzenleme:
Netflix'in işleri hep bir itici geliyor, dahil olamıyorum içlerine. (Alt-rightçılarla aynı sebeplerden değil, tamamen zevkime hitap etmiyor.) Hep bir yapmacık, olmamışlık hissediyorum.
Aynen, bir HBO olamıyor.

Sanki, bu yönetmenlere ve oyunculara birinin veya birilerinin eli değiyor. Serilerin hepsi aynı tornadan çıkmış gibi, bunun iyi bir torna olmadığı kesin. Büyük ihtimalle iyi olan serilerde de, yönetmen veya senaryo yazarı müdahaleye izin vermiyor.

Son sezonun çıkan bölümlerini izledim.Fena değil...seri kendini tekrar ediyor ve ettirmemek için elinden geleni yapıyorlar ama bu sezon heralde son sezon olur . Diğer yandan
Eleştirim Çok güzel bir hikayeyi netflix yine eşcinsel motiflerle berbat ettiği düşüncesindeyim..Bu seriyi çocuklar gençler de izliyor..Gözümüze gözümüze sokulması aşırı rahatsız ediciydi.

Bölümlere gelirsek ilk sezonunda verdiği tada benzer bir tat aldım bu sezon .Ciddileşme var..Özellikle 4 . Bölüm iyiydi.Paraya kıymışlar.
Diğer bölümler için umutlandım diyebilirim.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık