Aynı değil mi pozisyon? Hadi aynı de diğerlerini de at. Geçen maç size verilen beleş penaltı bize neden verilmedi bunlardan bahset. İşine gelmez tabi...

Aynı değil mi pozisyon? Hadi aynı de diğerlerini de at. Geçen maç size verilen beleş penaltı bize neden verilmedi bunlardan bahset. İşine gelmez tabi...
Kırmızı kartları da at yenilen bakalım, sen kendin "FB ceza sahasında çok oynuyor" diyen adamsın şimdi işine gelmeyince penaltıları mı gösterir oldun? Objektiflik akıyor yine, objektif reis. :S
Kırmızı kartları da at yenilen bakalım, sen kendin "FB ceza sahasında çok oynuyor" diyen adamsın şimdi işine gelmeyince penaltıları mı gösterir oldun? Objektiflik akıyor yine, objektif reis. :S
Detaylı açıklama yapılmadı. Greenwood, beni destekleyen aileme ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi sadece. ManU da süreci takip ediyoruz deyip geçiştirdi olayı.Videoları çıkmamış mıydı bu olayın? Nasıl düşmüş yav
Keşke yöneticileri de engelleyebilsem...
Eee ne diye penaltılari atıp algı peşinde koşuyorsun? FB'ye verilmeyip GS'ye verilirse beleş penaltı derim.Fener'in aldığı hiçbir penaltıya haksız dememişimdir. Hatta Fener haksız penaltı alıyor diyenlere de cevap verdim. Ama sen beleş penaltı diye kendini kandırmaya çalışıyorsun, sana birisinin gerçekleri göstermesi gerekiyor.
Aramız nasıl başkanKeşke yöneticileri de engelleyebilsem...
Keşke yöneticileri de engelleyebilsem...
Ne hakemi el bey birazcık dokunmuşuz
Eee ne diye penaltılari atıp algı peşinde koşuyorsun? FB'ye verilmeyip GS'ye verilirse beleş penaltı derim.
Gerçekleri biliyoruz merak etme.
![]()