Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kırmızı kartları da at yenilen bakalım, sen kendin "FB ceza sahasında çok oynuyor" diyen adamsın şimdi işine gelmeyince penaltıları mı gösterir oldun? Objektiflik akıyor yine, objektif reis. :S

Fener'in aldığı hiçbir penaltıya haksız dememişimdir. Hatta Fener haksız penaltı alıyor diyenlere de cevap verdim. Ama sen beleş penaltı diye kendini kandırmaya çalışıyorsun, sana birisinin gerçekleri göstermesi gerekiyor.

Fener'in aldığı hiçbir penaltıya haksız dememişimdir. Hatta Fener haksız penaltı alıyor diyenlere de cevap verdim. Ama sen beleş penaltı diye kendini kandırmaya çalışıyorsun, sana birisinin gerçekleri göstermesi gerekiyor.
Eee ne diye penaltılari atıp algı peşinde koşuyorsun? FB'ye verilmeyip GS'ye verilirse beleş penaltı derim.

Gerçekleri biliyoruz merak etme.

Eee ne diye penaltılari atıp algı peşinde koşuyorsun? FB'ye verilmeyip GS'ye verilirse beleş penaltı derim.

Gerçekleri biliyoruz merak etme.

Sen gerçek hayatta da millete sürekli algıcı diyor musun yoksa sadece klavye başında mı böylesin? Şurada 20-30 kişiyiz, kim neyin algısını güdecek? Katılmıyorsan katılmıyorum de. Ben senin fikirlerine katılmam, sana algıcı da demem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık