Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Montana

Kırmızı kartları da at yenilen bakalım, sen kendin "FB ceza sahasında çok oynuyor" diyen adamsın şimdi işine gelmeyince penaltıları mı gösterir oldun? Objektiflik akıyor yine, objektif reis. :S
Fb ve Gs'nin centilmenlik puanı aynı şuan, güncellendi mi bilmiyorum

Hem Enzo hem de Mudryk ilk 11'de. Her ne kadar FFP kurallarının açıklarından yararlanarak kurdukları bu kadronun başarısız olmasını istesem de bir yanım merak ediyor neler başarabileceklerini.

Sen gerçek hayatta da millete sürekli algıcı diyor musun yoksa sadece klavye başında mı böylesin? Şurada 20-30 kişiyiz, kim neyin algısını güdecek? Katılmıyorsan katılmıyorum de. Ben senin fikirlerine katılmam, sana algıcı da demem.
Algıcı olanlara derim karşılaşırsam, sosyal hayatta düşüncemi saklayacak, birinden çekinecek biri gibi mi görünüyorum?

İstediğini diyebilirsin, algı yaptığımı düşünüyorsan söyle. Forum ortamindayız hakaret dışında fikirleri söylemek serbest.

Fb ve Gs'nin centilmenlik puanı aynı şuan, güncellendi mi bilmiyorum
Allah Allah bak sen şu işe. :S

çok ilginç şeyler yaşanıyor:

Fenerbahçe Galatasaray'a Galatasaray Fenerbahçe'ye Fenerbahçe Beşiktaş'a Beşiktaş hem Fenerbahçe'ye hem Galatasaray'a Konyaspor Fenerbahçe'ye Fenerbahçe MHK'ya karşı bildiri yayınladı.

çok ilginç şeyler yaşanıyor:

Fenerbahçe Galatasaray'a Galatasaray Fenerbahçe'ye Fenerbahçe Beşiktaş'a Beşiktaş hem Fenerbahçe'ye hem Galatasaray'a Konyaspor Fenerbahçe'ye Fenerbahçe MHK'ya karşı bildiri yayınladı.
Abi biz Fener’e salladık Beşiktaş üzerine alınmış bizimkiler alıntılayıp size demedik deseler keşke.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık