Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert'in pozisyonu kuralı bilmediğim için doğrudur yorum yapmıyorum. Ama orta sahada Valencia 'nın pozisyonunda görmediğin halde neden oynatmıyor anlamadım.Pozisyon biter el varsa verirsin eli.

Yok yok olmasınlar devam böyle hdkshksjs bir tane arkadaşım kadikoydeki maçta ağlamıştı. Bende icardinin yüzünü bastırıp giyip yanına gelince çıldırmıştı. Şuan evde kumanda falan kırıldı izlemesi çok zevkli hdkshksjs
İzlemesi zevkli zevkli olmasına da halleri hiç iyiye gitmiyor yav. Artık üzülmeye başlıyorum :(

Ali Koç Londra’daymış Selahattin Baki yapıyor konuşmayı , bu adam sabaha kadar konuşsa ne olur normal koşullarda kendi camiası bile sallamıyor.

İzlemesi zevkli zevkli olmasına da halleri hiç iyiye gitmiyor yav. Artık üzülmeye başlıyorum :(
Hdkdjosjsks benim arkadaşların %80 i fenerlidir. Ortaokuldayken falan şampiyon olduklarında bana zorbalık yaparlardı. Stad açılışı falan filan az dalga geçmezlerdi. Kadikoydeki maçlarda yazarlardı yencek misiniz bu sefer paşam o sene mi falan yaparlardı. 1v20 atıyordum hep. 2 sene üst üste kazansalar telefonum susmaz bana çok doldular hdkjsks

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık