Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ne bizim doğrandığımız ilk maç ne de son maç olacak. Aynı şey diğer büyük takımlar için de geçerli. Holigan tayfaya bakıp kendinizi gazlamak yerine düzgün insanlara odaklanmanız daha iyi olacaktır. Öbür türlü saygı duyacağınız rakip takım taraftarı kalmaz etrafınızda. X maçında bize gülmüştünüz alın size şimdi ehehhe yapmayın abi gülen adamla zaten herhangi bir şekilde ortak paydada buluşma imkanın yok bırak mevzuyla alakasız insanları tetikleme bari.

Bu adam hocakatleden olarak namsalmış birisi ciddi söylüyorum Fikret Orman Şenol Güneş'le yönetimin arasını bu açtı .FT ile Yönetimin arasını bu açtı içerden duyum aldım diye diye katletti.Bunlardan ayrı Sergen,Vitor say say bitmez bu adam hoca düşmanı Simdi sıra JJ de

Bkz

Yemlere değil ben yazıyorum biliyorum bu zihniyetini merak etme...

Bu kötü yönetim değil, göz göre göre yanlı yönetim. Arada oyuncu olur bir şey olur görmezsin, ceza sahasının önünde, gözünün önünde olan pozisyona vermiyor adam faulü. Kartı yok gibi 45'e kadar oynadı rakibin faullerine karşı. İptal edilen gol komedi zaten, el var diye yediler golü. Ne kötü yönetimi? Dümdüz önünü kestiler bu akşam bu takımın.
Tamam

Olum şu yemlerin birine de düşme ya jdbsbdhshdhhs

Aynen kanka kötü hakem yönetimlerinin hepsi şike. Kadıköy'de oturduğum için bağışıklık kazandım bu söylemlere artık jfbdndbsbdh

Bariz bir hakem vasıfsızlığı var ülkede işte, her takım dograniyor zaman zaman. Ortada bir şey olmadan şike diye ağlamak antipatik duruyor sadece. Doğrandık de, hakem kötü de ama hiçbir kanıt yokken şike deme.
Şike falan yok. Ülkede genel anlamda bir vasatlık söz konusu, birçok konuda olduğu gibi sadece. Sen istediğin kadar yabancı sınırını kaldır, takımlar istediği kadar sağlam düzen kursunlar, bu hakemlerle bir bok olmaz. En çabuk düzeltilmesi gereken mevzu da bu hakemler konusu.

Valla Fener'i dağıttığımız gün çıkacaktım öyle de yemedi, manyağın biri gelir vurur sonra :D
olum çok ciddiler. Sezona bomba gibi girmişlerdi. Ben dahil çoğu kisi fb şamp diyordu. Birde yıllardır çok başarısızlar bu yıl bu kırılcak gibiydi ayrı bir tehlikeliler. Evde fanatik 3 fb li arkadaş var evi kırıyorlardı. Dalga bile geçemedim bir iki sataştım öldürceklerdi. Yanda kız arkadaşım da var korktu kız dur dur diye kulağıma fısıldadı bdkhsksjks şuan dışarda bir gs bestesi çalsa döverler adamı djksjsks

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık