Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Montana

Şike falan yok. Ülkede genel anlamda bir vasatlık söz konusu, birçok konuda olduğu gibi sadece. Sen istediğin kadar yabancı sınırını kaldır, takımlar istediği kadar sağlam düzen kursunlar, bu hakemlerle bir bok olmaz. En çabuk düzeltilmesi gereken mevzu da bu hakemler konusu.
Televizyondaki yorumculara da ayar çekilmeli çoğu vasat.

olum çok ciddiler. Sezona bomba gibi girmişlerdi. Ben dahil çoğu kisi fb şamp diyordu. Birde yıllardır çok başarısızlar bu yıl bu kırılcak gibiydi ayrı bir tehlikeliler. Evde fanatik 3 fb li arkadaş var evi kırıyorlardı. Dalga bile geçemedim bir iki sataştım öldürceklerdi. Yanda kız arkadaşım da var korktu kız dur dur diye kulağıma fısıldadı bdkhsksjks şuan dışarda bir gs bestesi çalsa döverler adamı djksjsks
Valla bi şampiyon olsalar da rahatlasalar. Bu kadar gerginlik bünyeye iyi değil, hasta olurlar mazallah.

Yahu kardeşim utanmanız da mı yok şu maç sonrası şunu diyorsunuz? İptal edilen golümüz komedi. Verilmeyen penaltılara girmiyorum bile, adam güreş yapar gibi künde yapıyor bir şey yok. Sert faul yapılıyor kart yok. İlk haftalar ne diyorduk?

Adamlar Batshuayi'i bile haksız attılar saçma sapan. Şu maç üstüne artık yorum yapılamaz duruma geldi bu lig.
Zamanında Alanya maçında gerekli cevapları vermişsin Sir. Karma böyle bir şey. :D

Bizde yönetici yok. Çirkef yırtık adam yok. Hepsi zengin doğmuş zengin devam eden adam. Şimdi Erol Bilecik falan çıkar sizli bizli konuşur... Boş boş konuşacaklar yine. Bu sene son ama. 1 seneleri daha yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık