Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır ilk 3'e giremez diye itham ettiğin takım neredeyse sana pozisyon göstermeden 3 atmış, eğer önceki mesajlarımı açıp okursan ben Sivas maçındaki pozisyonu savunmuyorum zaten, siz komplo var diyorsunuz ama o zaman ve şimdi de benim fikrim değişmedi, hakemler yetersiz ve Türkiye'de her devlet pozisyonunda olduğu gibi burada da liyakat söz konusu değil, ayrıca penaltımsı lafını senden duydum, sezon değerlendirmesi yaparsak da, ben daha ligin başlangıcından beri BJK(sonradan düştü formu) ve FB'nin maçlarını izlerken zevk aldığımı belirtmiş idim, boşuna fanatiklik yapmaya gerek yok dostum.
Karagümrük de 4 attı bize şampiyon mu olacak diyeyim onun için? O maç bizim takımda kötü oynadı, ayrıca derbilere normal oyunu oynamıyor JJ en çok eleştiri yediği şeylerden biri de bu...

Yani şu noktada bakıyorum "Hakemler bizi doğruyor" diyor sosyal medyada. En çok kırmızı gören FB ki haksız görüp puan da kaybettik.

Dostum sana göre bunların hakkıyla kazandığı bir maç yok anladığım kadarıyla. Profesyonel hak yeyici olsan bile şu istatistiği tutturman imkansız lan. Sal da bir hafta hakkıyla yenmiş olsunlar anasını satayım
Var yendikleri neden olmasın? Bir şey olunca yazıyoruz tartışmalı pozisyon varsa. Şu GS'ye verilen penaltı her zaman veriliyor mu? Ya da başka maç olsa verilir mi?

Ne diyelim? Ofsayt olmayan maçta ofsayt uydurulup maç kazandıkları sezon da "GS haklı kazanıyor bu sezon tüm maçları" mı diyeyim?

Karagümrük de 4 attı bize şampiyon mu olacak diyeyim onun için? O maç bizim takımda kötü oynadı, ayrıca derbilere normal oyunu oynamıyor JJ en çok eleştiri yediği şeylerden biri de bu...

Yani şu noktada bakıyorum "Hakemler bizi doğruyor" diyor sosyal medyada. En çok kırmızı gören FB ki haksız görüp puan da kaybettik.

Var yendikleri neden olmasın? Bir şey olunca yazıyoruz tartışmalı pozisyon varsa. Şu GS'ye verilen penaltı her zaman veriliyor mu? Ya da başka maç olsa verilir mi?

Ne diyelim? Ofsayt olmayan maçta ofsayt uydurulup maç kazandıkları sezon da "GS haklı kazanıyor bu sezon tüm maçları" mı diyeyim?
Ucuz bir penaltı da kurala göre net penaltı değil mi sonuçta?

Ümraniye nin ne işi var son sırada.İlk yarı az dikkatli olsalar 4-1 yapacaklardı. Geraldo mu ne haltsan bir süre gorusmeyelim kardeşim maymun ettin bizi ayağına her aldığı topta tarumar etti bizim kanadı fakir Mbappesi eleman.Her hafta aklımdan geçen şey gene aklıma geldi bu İcardi nin bizde ne işi var.Nasıl gonderdiler biz nasıl aldık.Sezon sonu bonservisi alabilirsek şok olurum çok büyük oyuncu.

Ucuz bir penaltı da kurala göre net penaltı değil mi sonuçta?
Standart uygulansın diyorum penaltı ise, çoğu maç verilmiyor bunlar. Çok örnek var, bizim maçlarda bile orta keserken adamların elleri açık çarptı verilmedi kaç defa. Şimdi onlardan çok mu farklı bu pozisyon? Kurala göre veriyorsan herkese ve her zaman vereceksin.

Biz bu tip pozisyonlar ile çok puan kaybettik verilmedi. Şimdi bunu görünce yazıyorum.

GS'ye olunca verilmedi mesela...

Standart uygulansın diyorum penaltı ise, çoğu maç verilmiyor bunlar. Çok örnek var, bizim maçlarda bile orta keserken adamların elleri açık çarptı verilmedi kaç defa. Şimdi onlardan çok mu farklı bu pozisyon? Kurala göre veriyorsan herkese ve her zaman vereceksin.

Biz bu tip pozisyonlar ile çok puan kaybettik verilmedi. Şimdi bunu görünce yazıyorum.

GS'ye olunca verilmedi mesela...
Bunun da penaltı olması lazım topa değmeden önce kolu açılıyor

Bunun da penaltı olması lazım topa değmeden önce kolu açılıyor
Verilmiyor işte, yani rakip kolu açmış denilip penaltı verildi GS'ye.

Buna benzer farklı yerlerde ceza sahasında çok pozisyon oluyor. Önce ki yıllarda bu tip istediği yerde verdiği kararlar oldu hakemlerin. Sıfırdan orta açıyordu bizim oyuncular adamın eli açık tüm atağı yiyordu devam ettiriyordu penaltı olacak pozisyonu. Aynısını bizim oyuncu yaptı ve penaltı vermişti. Aynı sezon oldu bu standart sıfır.

Misal şu pozisyon adamın açık sol eline çarptı pozisyon verilmedi penaltı adam sonra çekiyor elini geriye. Neye göre değerlendirelim bunları? Sonra yazınca yazıyorsun oluyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık