Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Verilmemiş geçmişte şimdi neden veriliyor? Dediğim gibi bizim pozisyon bundan çok daha netti. Oyuncu el ile ebgellemese boş kaleye atacaktı bizim oyuncu golü. Şu GS'ye verilen pozisyonda tehlikeli bir pozisyon bile yok. Oyuncunun ele gelmese top zaten bitiyor pozisyon. Yani kim ilginç acaba şu noktada?

Kendini avut böyle, bize verilen penaltıları at bakalım görelim. Verilen ve verilmeyen olarak örnekleri at.

"Ofsaytımsı" sezonu kaldığı yerden devam ediyor "Penaltımsı" şekline...
olm nasıl bir kafa bu la, geçmişte geçen maçta size verilen penaltı kararı tekrarı yok tarihte. Bu maçı 20 kere oynasan gs kazanır. gelip algı yapma boşuna.

olm nasıl bir kafa bu la, geçmişte geçen maçta size verilen penaltı kararı tekrarı yok tarihte. Bu maçı 20 kere oynasan gs kazanır. gelip algı yapma boşuna.
Tekrarı mı yok? Ne diyon olum sen kaleci normal olduğu konumda bile değil. Sana kalsa kaleci 5 metre öne çıksa da "Normal" dersin. :S

Ben zaten maç 1-0 iken bile GS'nin yenebilecegini dedim. Fakat şu pozisyon normal koşullarda çalışmıyor. Örneklerle de ortada, penaltı diyorsanız geçmişte neden çalınmadı? Yani sen algı diyorsun hala, sezon başından buyana hakemler diye ligi bitirtmeyiz diye algı yapan takımın taraftarısın insan demeye utanır bunu... :D

Tekrarı mı yok? Ne diyon olum sen kaleci normal olduğu konumda bile değil. Sana kalsa kaleci 5 metre öne çıksa da "Normal" dersin. :S

Ben zaten maç 1-0 iken bile GS'nin yenebilecegini dedim. Fakat şu pozisyon normal koşullarda çalışmıyor. Örneklerle de ortada, penaltı diyorsanız geçmişte neden çalınmadı? Yani sen algı diyorsun hala, sezon başından buyana hakemler diye ligi bitirtmeyiz diye algı yapan takımın taraftarısın insan demeye utanır bunu... :D
50 tane kaleci önde poziyon atarım hangisi tekrar edildi. Penaltı penaltı, nesine vermiyorsun? ilk yarı zorlarsan bir penaltı olması gereken yerde de hakem vermedi kontrada gol yedik. fenerin aldığı kadar penaltı alan takım var mı ligte? size gelince varsa verecek bize gelince mi çalmayacak hakem.

A sporda penaltı pozisyonu yorumlanıyor
Yorumlar ;.Bacak arası kaç santim?
.Bacak arasından uzuyor
Benimmi aklım kötüye yoruyor acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık