Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
50 tane kaleci önde poziyon atarım hangisi tekrar edildi. Penaltı penaltı, nesine vermiyorsun? ilk yarı zorlarsan bir penaltı olması gereken yerde de hakem vermedi kontrada gol yedik. fenerin aldığı kadar penaltı alan takım var mı ligte? size gelince varsa verecek bize gelince mi çalmayacak hakem.
Çok tekrar edilen var. At bakalım hangilerini diyorsun görelim, bize karşı da tekrar edilmediği oldu. Emre'nin penaltı da kaleci öne çıktı kurtardı golü atamadık tekrarlanmadı da ne yapalım? Fakat Altay öne çıktı kurtardı sonrasında tekrarlandı bunu konuş biraz...

Penaltı penaltı diyorsun ama yorumcular bile değil diyor. Pek çok kez çalışmıyor bunlar çünkü. Bak mesela...

Bu penaltı mı değil mi? İşine geldiği gibi devam...

O bacak arasından sarkan el bildiğin penaltı bence, ilk penaltıdan daha net hatta. Kaleyle top arasına giriyor.
Bence adamın pozisyonu normal yani elini nereye koyabilir başka türlü .Anlık gelişen bir olay ve top şans eseri oradan geçiyor.Ama dediğim gibi ele gelmese gol olacak kul hakkına girmemisler Gsnin hakkı penaltıymış

Montana

Bence adamın pozisyonu normal yani elini nereye koyabilir başka türlü .Anlık gelişen bir olay ve top şans eseri oradan geçiyor.Ama dediğim gibi ele gelmese gol olacak kul hakkına girmemisler Gsnin hakkı penaltıymış
Elini oradan sarkıtmasına gerek yok bacaklarıyla ya da gövdesi ile birleştirebilir. Bak top adamın vücudunu aşıyor, bacak arasından geçmis gol olacak, eliyle kesiyor. Bariz avantaj istemsiz yapmış olsa bile.

Penaltiydi o pozisyon calinmadi ama.

Elini oradan sarkıtmasına gerek yok bacaklarıyla ya da gövdesi ile birleştirebilir. Bak top adamın vücudunu aşıyor, bacak arasından geçmis gol olacak, eliyle kesiyor. Bariz avantaj istemsiz yapmış olsa bile.

Penaltiydi o pozisyon calinmadi ama.
Lan agshahs A spor benimde kafamı karıştırdı .Bence o penaltı değil çarpma ama Bünyamin Gezer'in yorumuna bırakacağım

Montana

Lan agshahs A spor benimde kafamı karıştırdı .Bence o penaltı değil çarpma ama Bünyamin Gezer'in yorumuna bırakacağım
Reis bizim milletin kural yorumlama sıkintısı var, vücuda yapisik diyolar duz kol diye ama el kabak gibi ortada. Bizim tvdeki adamlar tirt olunca taraftar napsin bisey diyemiyorum.

Reis bizim milletin kural yorumlama sıkintısı var, vücuda yapisik diyolar duz kol diye ama el kabak gibi ortada. Bizim tvdeki adamlar tirt olunca taraftar napsin bisey diyemiyorum.
Sol ayağını 2-3 adım öne atıp, sağ dizin yere değecek şekilde çök. Sol elinin bacağının arasından sarktığını göreceksin. El doğal konumunda yani.

Montana

Sol ayağını 2-3 adım öne atıp, sağ dizin yere değecek şekilse çök. Sol elinin bacağının arasından sarktığını göreceksin. El doğal konumunda yani.
Elin bacak arasından sarkmasına gerek yok, kolunu kırıp üst vücuduyla birleştirsin. Bariz topun geçtiği bosluğu dolduruyor. Gelecek maçlar için aynı pozisyon premier ligde olsun vermesinler 1 yıl bu konuya yazmam. Geçmişte var mı bilmiyorum denk gelmedim hiç o yüzden geçmişi kapsamaz. :D

Elin bacak arasından sarkmasına gerek yok, kolunu kırıp üst vücuduyla birleştirsin. Bariz topun geçtiği bosluğu dolduruyor. Gelecek maçlar için aynı pozisyon premier ligde olsun vermesinler 1 yıl bu konuya yazmam. Geçmişte var mı bilmiyorum denk gelmedim hiç o yüzden geçmişi kapsamaz. :D
Artık PL'yi bile baz almamak lazım. Nelere nelere vermiyorlar sonra tak diye veriyorlar falan. El konusunda tüm dünyanın kafa karışık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık