Abu'nun kasıklara para sıkışabilir yine...Taliscanın bize gelme ihtimali yok. :/
Abu gelirse Cenki gol kralı yapar ama istemiyorum.
Abu'nun kasıklara para sıkışabilir yine...Taliscanın bize gelme ihtimali yok. :/
Abu'nun ihaneti üzücü ama gelsin isterim ben GS veya FB veya ikiside bu hafta puan kaybedecek, öyle aramızda çok puan farkı da yok. Şampiyonluk için gelmesini isterim. Takım olarak öyle kötü değiliz. İkinci yarı takviyelerle birlikte daha iyi bir hale geliriz ki ikinci yarı Saiss ve Ghezzal'da geliyor. Cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyonluk bize yakışırTaliscanın bize gelme ihtimali yok. :/
Bir sezonluk gözümü kapatabilirim ama kendime yedirememe ihtimalim yüksek. :/Abu'nun ihaneti üzücü ama gelsin isterim ben GS veya FB veya ikiside bu hafta puan kaybedecek, öyle aramızda çok puan farkı da yok. Şampiyonluk için gelmesini isterim. Takım olarak öyle kötü değiliz. İkinci yarı takviyelerle birlikte daha iyi bir hale geliriz ki ikinci yarı Saiss ve Ghezzal'da geliyor. Cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyonluk bize yakışır![]()
Bizimkiler hata yapmış direkt Weghorst <=> Ronaldo + 4m avro'ya falan da iş çözülürmüştü Abou işi karıştırdı
Şu aralar en sevmediğim iki kulüple aynı denklem içinde olmak beni biraz üzdü.
Abu ilk maç hat trick yapınca Count:Abubakar ciddiye bindiyse ufak bir şey söylemek istiyorum. Abubakar gol atacak oyuncu değil, defansı darma duman edecek oyuncu. Beşiktaş'taki 2 sezonunda da en çok gol atan oyuncu Abu değildi. Al Nasr da da en çok gol atan oyuncu olmadı.
Çok can sıkıcı pozisyondayım şu an.