Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3m avro alıyordu Weghorst buna da verirseler 2.5-3 arası gelebilir, zaten araplardan tüm maaşını almadan gitmez.
2.6 milyon diyorlar. Abubakar bu kadroda kalan 19-20 maçta temizinden 15-6 gol atar ama... Ama işte koca bir ama...

Ekleme: Bonservis bedeli ödenmeyecek yıllık 2.6 milyon maaş verilecek, takımın yarısını bilen bir Abubakara normal şartlarda hayır diyecek adam tanımıyorum ama işte bir geçmiş var. :/

Ekleme 2 : herkesten imza parası+ 5-6 milyon isteyip bizden 2.6-3 istedi haberleri yapılıyor... Bilemiyorum.

Son düzenleme:
2.6 milyon diyorlar. Abubakar bu kadroda kalan 19-20 maçta temizinden 15-6 gol atar ama... Ama işte koca bir ama...

Ekleme: Bonservis bedeli ödenmeyecek yıllık 2.6 milyon maaş verilecek, takımın yarısını bilen bir Abubakara normal şartlarda hayır diyecek adam tanımıyorum ama işte bir geçmiş var. :/

Ekleme 2 : herkesten imza parası+ 5-6 milyon isteyip bizden 2.6-3 istedi haberleri yapılıyor... Bilemiyorum.
Bize borcu var adamın belki biraz karakter kalmıştır içinde bize karşı ne biliyim :D Ama şöyle bir şey var bu gelirse Talisca gelmez gibime geliyor son tartışma olayından sorna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık