Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en çok ne düşünülüyorsa tersi olur xd derbiler hep farklı atmosferde geçer. Bence 2-2- bitecektir fbli olmama rağmen bir kırmızı kart çıksa ne olacak?

Taliscanın bize gelme ihtimali yok. :/

Abu gelirse Cenki gol kralı yapar ama istemiyorum.
Abu'nun ihaneti üzücü ama gelsin isterim ben GS veya FB veya ikiside bu hafta puan kaybedecek, öyle aramızda çok puan farkı da yok. Şampiyonluk için gelmesini isterim. Takım olarak öyle kötü değiliz. İkinci yarı takviyelerle birlikte daha iyi bir hale geliriz ki ikinci yarı Saiss ve Ghezzal'da geliyor. Cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyonluk bize yakışır😁

Abu'nun ihaneti üzücü ama gelsin isterim ben GS veya FB veya ikiside bu hafta puan kaybedecek, öyle aramızda çok puan farkı da yok. Şampiyonluk için gelmesini isterim. Takım olarak öyle kötü değiliz. İkinci yarı takviyelerle birlikte daha iyi bir hale geliriz ki ikinci yarı Saiss ve Ghezzal'da geliyor. Cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyonluk bize yakışır😁
Bir sezonluk gözümü kapatabilirim ama kendime yedirememe ihtimalim yüksek. :/

Abubakar ciddiye bindiyse ufak bir şey söylemek istiyorum. Abubakar gol atacak oyuncu değil, defansı darma duman edecek oyuncu. Beşiktaş'taki 2 sezonunda da en çok gol atan oyuncu Abu değildi. Al Nasr da da en çok gol atan oyuncu olmadı.

Çok can sıkıcı pozisyondayım şu an.

Abubakar ciddiye bindiyse ufak bir şey söylemek istiyorum. Abubakar gol atacak oyuncu değil, defansı darma duman edecek oyuncu. Beşiktaş'taki 2 sezonunda da en çok gol atan oyuncu Abu değildi. Al Nasr da da en çok gol atan oyuncu olmadı.

Çok can sıkıcı pozisyondayım şu an.
Abu ilk maç hat trick yapınca Count:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık