Messi ufacık bir fırsatta yine çok güzel yazdı.
Ama Bayernin tokatlayacağı ve ŞL'den elenecekleri gerçeği değişmiyor. Bayern Toulse'ye benzemez.
Gol Hakimi diyor, nasıl oldu o?
Messi ufacık bir fırsatta yine çok güzel yazdı.
Ama Bayernin tokatlayacağı ve ŞL'den elenecekleri gerçeği değişmiyor. Bayern Toulse'ye benzemez.
Şikayet etmeyi sevmiyorum.Yoksa sayfalar önce başkalarını ederdim.Benimkisi sadece bıkkınlıkla söylenmiş boş bir temenni.Ben de varım sanırım bunlar içinde. Şikayet edebilirsin.
Yapamıyorlar ki. Ayrıca neden kulüp başkanları yönetiyor ki anlamıyorum. Bir tane CEO atasınlar. Vizyonlarını koysunlar. Ona göre hedeflerine yürüsünler.Bu dediklerini yapabilseler, Kulüpler Birliği denen ne yaptığı, ne işe yaradığı belirsiz organizasyon iş yapardı.
İlk gol Hakimi. Bu ikinci gol. Maçtaki tüm goller güzeldi.Gol Hakimi diyor, nasıl oldu o?
Onu bile atayamazlar. 20 kulüp Bein muhabbetinde bile birleşememişti yanlış hatırlamıyorsam.Yapamıyorlar ki. Ayrıca neden kulüp başkanları yönetiyor ki anlamıyorum. Bir tane CEO atasınlar. Vizyonlarını koysunlar. Ona göre hedeflerine yürüsünler.
Anladım. Zaten çıkarım birazdan. Gireceğimi de sanmıyorum. 6 sene yoktum. Biraz abartmış olabilirim ama @Sir Crocodile denen kişi delirtti beni ondan geldim shshhsshŞikayet etmeyi sevmiyorum.Yoksa sayfalar önce başkalarını ederdim.Benimkisi sadece bıkkınlıkla söylenmiş boş bir temenni.
Zaten o konuda anlaşamayanların klüpleri lehine hareket ettiğini söylemek imkansız. Bizimkilerin alayı beyinsiz. Bein indirim istiyor. Kabul ediyorlar. Banane kardeşim. Sen dediğin anlaşmaya uysana. Ama Bein nasıl yaptı bilmiyorum da koyduğu teminat mektubunu dahi almış. O yüzden zor durumda falan kaldılar diye bir haber okumuştum.Onu bile atayamazlar. 20 kulüp Bein muhabbetinde bile birleşememişti yanlış hatırlamıyorsam.