Şaşı bakma şaşı.Fbliler şu şekil geziniyor ortadavideodaki patron dizide fenerliydi tesadüf
Şaşı bakma şaşı.Fbliler şu şekil geziniyor ortadavideodaki patron dizide fenerliydi tesadüf
Bak Gs kötü oynuyordu ya da oynamıyordu. Bu problem değil ki. Biz zaten eleştiririz. Hakem ama buna rağmen kararlar veremez. Hakem çıkacak düzgün yönetecek. Ben yenilirim ya da yenerim sonrasında. Orası bizi ilgilendirir.Yahu ben herkesin yorumunu nasıl göreyim? Bana bir gelmeye 5-6 tane alıntı geliyor. Beni alıntılamamışsın sana yazdım diyorsun. Bende baktım yok alıntı gözden kaçırdım sanıyorum. :S
Bakarım mesajına bulabilirsem. Fakat penaltı pozisyonu tartışılır varsa, fakat şu noktada o gölün iptali skandalı değişmeyecek. O noktada bildiğin maçın kaderi değişti belki de. Bak penaltı diyoruz bizim dün ki maçta 3 tane var. Hiçbiri verilmemiş, kırmızı yediğimiz zamanlar ayrı konu. Yani bunlar doğrudan etkiler, takım oynuyorken olan şeyler. Siz kendiniz "Takım çok kötü, şut atamıyor" dediğiniz maçlar var. Öyle ki o maç Okan çıktı hakeme salladı, oysa hakem konuşacak abartılacak bir şey var mıydı sen söyle. Hazırlık maçında bile hakemin üzerine yürüdü adam. Bunlar çok göze batan şeyler, sonrasında dün ve Sivas maçında ki gibi olaylar olunca daha çok göze batıyor.
Yoksa ben GS'nin hakkında hakem hiç yanlış karar vermedi demiyorum. Fakat GS sezon başından buyana aşırı kötü futbol oynadığı dönem bile hakem eleştirisi yaptı, neden bu kadar uzatma oynanıyor eleştirisi yaptı, Erden çıktı hakem algısı yaptı. Bak bunlar hep olayları saha dışına götürüp algı yapmak, taraftarı bile o dönem o kadar göze battı ki şikayet ediyordu bu durumdan azınlık olsa bile. Fakat sonrasında ne hikmetse tüm şikayetler kesildi gitti...
Mağdur değil misiniz arkadaşŞaşı bakma şaşı.
Hocam şunu yapmayacak "büyük" takım maalesef yok. İşler kötü giderken en ufak hakem hatası gündeme getirilir. Hatta daha önce ufak bir eleştiri ile geçiştirilen hakem hataları da daha bir üst perdeden tekrar eleştirilir. İşler iyiye döndüğünde ise "hakeme rağmen" yendik, "bu büyüklük şakamı" ya döner iş. Aynı hakem hatalarıyla lider hala FB, GS ise hala kötü futbol oynuyor olsaydı tepkilerde aynı şekilde üç aşağı beş yukarı devam ederdi.Fakat GS sezon başından buyana aşırı kötü futbol oynadığı dönem bile hakem eleştirisi yaptı, neden bu kadar uzatma oynanıyor eleştirisi yaptı, Erden çıktı hakem algısı yaptı.
Hala şaşı bakıyorsun.Mağdur değil misiniz arkadaş![]()
Tek pozisyon değil ki. Bize peş peşe verilen kırmızı kartlar. Bak hatırlarsın sezon başından buyana baskılı oyun oynuyordu takım. Fakat öyle bir noktaya geldi ki durum her şeye sarı vermeye başlandı. Batshuayi ayak uzattı rakip Batshuayi'e vurdu Batshuayi atıldı 2 sarı karttan. Bir müdehale yapılıyor hakem tereddütsüz sarı yapıştırıyor. Dün ki maçta ki müdehalelerde hakemin kartı yok gibi oynadı adamların hareketlerine karşı. Bak tartismadığımız pozisyonlar bile var 1 maçta o kadar enteresan şeyler oldu ki pek çok şey atlandı artık. Ceza sahasında yumruk atma girişimi bile oldu Adanalı oyuncuların hakemin gözü önünde adam görmezden geldi.Bak Gs kötü oynuyordu ya da oynamıyordu. Bu problem değil ki. Biz zaten eleştiririz. Hakem ama buna rağmen kararlar veremez. Hakem çıkacak düzgün yönetecek. Ben yenilirim ya da yenerim sonrasında. Orası bizi ilgilendirir.
Zaten kötü oynadığımız haftalarda hakem hataları üst üste oldu. Hafta hafta yazdım sana. Bakabilirsin. Ondan sonrasında da açıklamalar yapıldı. Hatta ilk operasyon diyeceksek Ali Palabıyık bize yaptı Alanya maçında. Bak, o maçın sonrasında yine sizin maçtaki gibi gülüyordu. Hatta bizim evinindeydi maç. O stat sahaya inse nolacaktı?
bak daha yeni 25 bin kişiye ceza verdiler. Hak mı bu? Pasolig neden geldi? Toplu ceza değil, kişisel ceza verilsin diye. Ama bize verildi. Hem de o hafta öyle küfür kıyamet de yoktu.
Ama Sivas maçında penaltıyı verse belki o ofsaytımsı dediğin pozisyon bile olmayacak. Yani maç oralara gelmeyecek bile. Skandal bir karar bence de. Söylüyorum. Ama tek pozisyondan şike algısı yapılması insafsızlık. Ayrıca, sonrasında Sivas yine beraberliği de yakaladı. Sonra yine öne geçtik.
Öyle de çok göze batıldı bu sezon. Sergen'in de vardı ama o maç içinde el kol yapıyordu mesela. Bu tamamen farklı noktaya gitti bu sene. MHK başkan vekili FB'li iftirası bile türedi birden algılarla, zaten her sene bir şey çıkarıyorlar FB üzerine algı yapmak içinde neyse...Hocam şunu yapmayacak "büyük" takım maalesef yok. İşler kötü giderken en ufak hakem hatası gündeme getirilir. Hatta daha önce ufak bir eleştiri ile geçiştirilen hakem hataları da daha bir üst perdeden tekrar eleştirilir. İşler iyiye döndüğünde ise "hakeme rağmen" yendik, "bu büyüklük şakamı" ya döner iş. Aynı hakem hatalarıyla lider hala FB, GS ise hala kötü futbol oynuyor olsaydı tepkilerde aynı şekilde üç aşağı beş yukarı devam ederdi.
Birbirlerinin neredeyse kopyası olan takımlar için boşa üzüyorsunuz kendinizi. Futbol kültürümüz değişmedikçe, hakemler daha iyi hale gelmedikçe bu durum aynı şekilde devam eder. Hakemlerin daha eğitimli hale gelmesi ile olmaz gerçekten "adil yönetim" istiyen kulüplere ihtiyacımız var.
Ben Fener maçında bir şey olmadı demedim ki. Aksine ben de delirirdim. Ama bunun Gs ile alakası ne? Ali Palabıyık artık ne düşündü, bir yerden emir mi aldı, bilemem. Ama iyi niyetli değil. Bunu söylerim. Bak bu sene bizim maçta da değildi.Tek pozisyon değil ki. Bize peş peşe verilen kırmızı kartlar. Bak hatırlarsın sezon başından buyana baskılı oyun oynuyordu takım. Fakat öyle bir noktaya geldi ki durum her şeye sarı vermeye başlandı. Batshuayi ayak uzattı rakip Batshuayi'e vurdu Batshuayi atıldı 2 sarı karttan. Bir müdehale yapılıyor hakem tereddütsüz sarı yapıştırıyor. Dün ki maçta ki müdehalelerde hakemin kartı yok gibi oynadı adamların hareketlerine karşı. Bak tartismadığımız pozisyonlar bile var 1 maçta o kadar enteresan şeyler oldu ki pek çok şey atlandı artık. Ceza sahasında yumruk atma girişimi bile oldu Adanalı oyuncuların hakemin gözü önünde adam görmezden geldi.
Neyse bu ülkede kökten temizlik şart. Böyle gitmiyor gitmeyecek.
Öyle de çok göze batıldı bu sezon. Sergen'in de vardı ama o maç içinde el kol yapıyordu mesela. Bu tamamen farklı noktaya gitti bu sene. MHK başkan vekili FB'li iftirası bile türedi birden algılarla, zaten her sene bir şey çıkarıyorlar FB üzerine algı yapmak içinde neyse...
Şimdi işten çıkacağım bakalım...
Erden Timur hakem hatalarına isyan ederken/hak ararken "Fener kayırılıyor" lafının alakası neyse, o.Ama bunun Gs ile alakası ne?
Ben Erden Timur’un tüm açıklamalarına katılıyorum dedim de yoksa kaçırdım mı? Ayrıca, hadi yaptı diyelim. Gelsin ve desin. Açıklamalarında samimiyseniz bu hakem bizim de canımızı yaktı. Önceki tüm şeyleri kenara bırakalım ve bunu futboldan çektirelim.Erden Timur hakem hatalarına isyan ederken/hak ararken "Fener kayırılıyor" lafının alakası neyse, o.