Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Erden Timur’un tüm açıklamalarına katılıyorum dedim de yoksa kaçırdım mı? Ayrıca, hadi yaptı diyelim. Gelsin ve desin. Açıklamalarında samimiyseniz bu hakem bizim de canımızı yaktı. Önceki tüm şeyleri kenara bırakalım ve bunu futboldan çektirelim.
Allah aşkına söylesene. FB ve Gs birbiri ile uğraşırken ligin kalitesi yükselir mi? Ben olsam bu ikisinin yerinde yayın ihalesinden de çıkarım. Şu ankinin en az 5 katı alırlar. Ki iyi durumda 5 dedim.
ama biz birbirimize girdiğimiz sürece hayatta muvaffak olamayız ve bizi kırdırırlar birbirimize.
Ben alakasını söyledim. Senin katılıp katılmadığına dair bir yorum yapmadım zaten. O bir araya gelme işinde de tren çoktan kaçtı.

Fenerbahçe sampiyon arkadaşlar .Hakem olmasa ADS yi silip süpürürdük ama bu mucadeleyi Trde kimse veremedi Fenerin fizik kapasitesi herkesten üstün .Ümraniyeyi icerde zor yenen bir takımın fizik kapasitesini sorgulaması gerekir.Fiziken kesinlikle daha üstünüz Gs Trqbzon maçında tel tel dökulecek cünkü yedekleri çöp as oyuncular full 11de yıprandı. Fenerbahçe ağlamaz Fenerbahçe düşmanlarını ağlatır

Şike ve fetö tartışması yapan herkes takım farketmeksizsin banlansa keşke.Konu güya spor konusu ama sayfalardır kim daha şikeci ve fetöcü o tartışılıyor.Bomboş işler.

Bu PSG'den bir cacık olmaz. Messi son bi ŞL kazansa keşke diyordum da Dünya Kupasını kazanmasından bile zor bu. Çok daha yetenekli bir takım PSG ama ne oynadığı ne yaptığı hiç belli olmayan bir takım. Bayern ne durumda bilmiyorum ama %50'sindeyse bile rahat geçer PSG'yi.
Messi ufacık bir fırsatta yine çok güzel yazdı.
Ama Bayernin tokatlayacağı ve ŞL'den elenecekleri gerçeği değişmiyor. Bayern Toulse'ye benzemez.

Yükselir, en çok bağıran takımlar asgari müştereklerde mutabakat yapsalar yeterli olur. Birlikte hareket etmelerine gerek yok.
Zaten canciğer olmaları gerekmez ki. Ama en azından zemin konularında, hakem konularında, topun oyunda kalma süresi konusunda, yayın geliri konusunda gibi bazı şeylerde anlaşmaları gerekir.
yoksa Avrupa’da bile başarı işi kaybolmaya başladı. Türkiye 20.sıraya kadar gelmiş ye başarısızlıklardan

Zaten canciğer olmaları gerekmez ki. Ama en azından zemin konularında, hakem konularında, topun oyunda kalma süresi konusunda, yayın geliri konusunda gibi bazı şeylerde anlaşmaları gerekir.
yoksa Avrupa’da bile başarı işi kaybolmaya başladı. Türkiye 20.sıraya kadar gelmiş ye başarısızlıklardan
Bu dediklerini yapabilseler, Kulüpler Birliği denen ne yaptığı, ne işe yaradığı belirsiz organizasyon iş yapardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık