Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene bence hakemler önceki yıllara göre daha iyiler, Ads maçı öyle yaygara yapılacak fahiş hataların olduğu bir maç değil. Gs pek umut vermezken Gs yöneticilerin yaptığı aşırı boştu, neymiş hakem yüzünden böyle oluyomuş. Sen sahada 20 dk top oyna 30 dk hicbir şey yapma, yakaladığın pozisyonlara gole çevirme neymiş hakem yüzünden.

Şuandaki olan şeyler tamamen aynı, fener bir süreder oyun olarak geriye gidiyor, 3-4 hariçi adam dışında istikrarlı verim alamıyolar, zor galibiyetler veya puan kayıpları ortaya çıktı. Gs de çok formda, öne geçip iyi bir puan farkı koydu. fener yönetimide bunu kapatmak için hemen ağır boş yapmaya başladı. Bjk zaten yılların verdiği bir temiz olduğumuzdan Şp olamıyoz ezikliği psikolejisinde, onlarda hemen girdi devreye. Halbüki iyi bir form yakalamışsın, Gs bir tökezlerse lider olarak görürsün kendini, bu olaylardan uzak durman lazım ama kötü yönetimler işte. Taraftar koyundur bu ülkede, onun ağzıryla yola çıkmamalısın.

Şuan ligdeki en iyi takım Gs, kimse bu takıma neden lider diyemez. Sezon başı bir iki şanslı galibiyetinde etkisi de var, Gomis sağalsun.

Yönetimlerin şu yaptığı tamamen kendi başarısızlıklarını kapatmak, başka bişey değil. Ali koç 46m para harçamış bu sene, rakam doğrumu bilmiyorum. İstim üstü oyuncunuz yok, Ben fenere gelen hiç bir oyuncuyu tanımıyordum, Batshuayi hariç, oda Bjk'den tanıyoz. En iyi oyuncularınız, Ferdi, Valencia zaten takımdaydı. Bence fenerliler en başta bunu sorgulamalılar.

Gs Şp.

Hala aklıma geliyor. Abdülkerimin ikinci sarıdan atılması Gaziantep maçında. Bunu da yendiğimiz için pek dillendirilmiyor. Yani öyle senin dediğin gibi ilk 10 hafta noldu diye ile bitmiyor. Burada ilk 10 haftada iyi oynamasak da bir sürü aleyhimize hata yapılmış. Şu an FB de iyi oynamıyor ama sen aynı şeyi kendi takımın için söylemiyorsun. Objektiflik sıfır sende.

Size yabancılar da gördüğüm bir şeyi söyleyeyim. Hatayı ilk kendinde aramak. FB hep hakemler insandır diyor bjk doğranır insandır GS doğranır insandır. Eee biraz da siz doğranin. Hep bana hep bana hayat geçmez. Koç palavrasi yiye yiye algınız bozuldu. Teneke kupa peşinde koşa koşa gerçeklik algınız ampulculere benzedi. Geçen biri ile konuşuyorum Almanya da millet gübre yiyor dedi, ee dedim haklısın... FB şampiyon neden olamıyor. Aykut kötüydü gitti Ersun kötüydü gitti emre kötüydü gitti. İsmail geldi gitti. Kaç oyuncu kaç teknik adam gitti. Biraz aynaya bakın. Ben ligi izlemiyorum arada programları izliyorum. Ama hakem konuşulacak ise ilk susması gereken fener. Rakiplere yapılınca hakem insandır sana yapılınca goooo. Haksızlıklara susan kayrilmak isteyen fener. O zaman ağlamayın. 35 milyon taraftan olan senden güçlü rakibin var. Ve kim güçlüyse o kazanır. Demek ki gücün masa da yetmiyor sahada yetmiyor bir çenede yetiyor. :ehe:
Kanaat önderi ya bu adam. :utan:

Penolsi yazan kimdi? Messi'ye hediye ettiler, Arjantin'i kolladılar demiyor muydun? Demiyorsan özür dilerim. :d
Pessi yazdım ama eğlencesine çoğu, zaten Dünya kupasında bile ciddi mesaj olarak belirtmiştim bunu. He Ronaldo bana daha çok hitap eden oyuncu prime performansları olarak ama Messi'yi de severim.

Onun dışında turnuva da Arjantin'in kollandığı zamanlar oldu. Bunu dedim diye mi bana Messi hateri diyorsun? :S

Bak bir de Fener maçı var. Vole yayınını aç izle. Ortalığı şimdi yangın yerine çeviren Serdar Ali Çelikler hakeme rağmen yenildi Fener dedi. Uğur hakem hatalarını konuşmayacak mıyız dedi. Hadi bu ikisine bir kulp buldun diyelim. Önder Özen de biraz mı diye hakem kararlarının birazdan fazla Fener lehine kullanıldığını söyledi. Neyse yek mesajda atacağım şeyleri unuttukça hatırlayınca güncelledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık