Banım açılmış da. Açılmamış olsa da Emir üyelik alıp sana yazacaktım. Ulan dünden beri ne kadar ağladın ya.
Bakalım Gs kötü oynadı dediğin zamanki hakem hatalarına. Daha ilk hafta Antalya’ya olmayan penaltı verildi. Gs kazandı diye söylenmiyor.
İkinci hafta Giresun maçı yine penaltı pozisyonları var. Hatta biri senin Valencia pozisyonundan da net. Aşiline basıyor Emre Akbaba’nın. Toreira’nın da pozisyonu vardı. Yenildik biz bu maçta.
Dördüncü haftada elle oynama vardı TS maçında. Penaltı verilebilirdi. Eğer direk koluna vurduysa kesin penaltı da bizim oyuncudan gelmiş de olabilir o yüzden net demicem.
Kayseri maçı demişsin. Evet rezalet top oynadık. Ama daha ilk dakikada İcardi vurdu ve top gitti rakibin eline çarptı. Penaltı gitti.
Alanya maçı var. Boey dakika 30 da atıldı. Hatta şöyle diyeyim faul olduğu bile tartışılır pozisyonun. Hadi verdin diyelim sarı kart olması gerek. Öyle penaltı gibi değil bu hata. 60 dakika eksik oynadık ki o maç rahat 5 olurdu. Öyle top oynuyorduk. Gitti Abdülkerime de kırmızı çıkardı 90+ larda. Bu da yanlış karardı. İki tane kırmızı kart var yanlış.
Şimdi senin ofsaytımsı diye yıktığın, algı yaptığın Sivas kaçına gelelim. Evet, saçmasapan bir gol iptali. Ama sen Batsuayi pozisyonu için o kadar konuştun. Nelson pozisyonunu ağzını açıp tek kelime etmedin. Bak bakalım aynı pozisyon mu değil mi? Bizim de penaltımız verilmedi o maçta. Neden konuşmuyorsun bunu?
Neyse ben kaçar yine iyi forumlar size. Sadece bunun için girmiştim.