Bilmem bana o kadarda gomulcek bir olay gibi gelmedi. Ama daha düzgün bir dil kullansa daha hoş olurmuş tabi.Bunu sen ben ifade edince başka kulüp başkanı söyleyince başka olur. Çok gevşek, çok amatör.
Bilmem bana o kadarda gomulcek bir olay gibi gelmedi. Ama daha düzgün bir dil kullansa daha hoş olurmuş tabi.Bunu sen ben ifade edince başka kulüp başkanı söyleyince başka olur. Çok gevşek, çok amatör.
Dualarla himmetlerle içinizden geciyoz. Daha gecen ayda 3 atıp sahadan sildik. Hep himmetler sayesinde oldu. Avrupa başarısı olsun lig şampiyonluğu olsun. Tr kupası olsun. Himmetlerlede geçmeye devam etcez. Bu yaşamın boyunca böyle olcak winner olmak böyle bişey.Eee bunu diyorsun sonra Ali Koç eleştiriyorsun. Bunun hiç yapılmaması lazım normalde ama işte TR olunca buna sizin gibiler "Böyle yapılmalı" diyebiliyor.
Bak bizimki ağlamak değil gerçekleri konuşmak. Ağlamak be biliyor musun? Kayseri'ye sizinkiler şamar oğlanı oldu, şut çekemedi düzgün Okan çıktı "Hakem hakem" diye ağladı. Ağlamak budur alakasız, dün ki maç sonrası takım doğranmış ama senin gibiler ağlıyor der işine öyle geldiği için. Ağlayan ortada aslında bu "Ofsaytımsı sezonu" dediğimiz sezon da ağlayan GS'ye memesi de veriliyor bilirsin sen onu da...
Ligden çekilelim meydan çakallara kalsın değil mi? Alıştınız Ofsaytımsılara, dua ve himmetlere tabi...
1 maç örnek ver ama diğerlerini es geç güzel iş. :SDualarla himmetlerle içinizden geciyoz. Daha gecen ayda 3 atıp sahadan sildik. Hep himmetler sayesinde oldu. Avrupa başarısı olsun lig şampiyonluğu olsun. Tr kupası olsun. Himmetlerlede geçmeye devam etcez. Bu yaşamın boyunca böyle olcak winner olmak böyle bişey.![]()
Of sıkıldım boyle uzar gider bu konu sen haklısın.1 maç örnek ver ama diğerlerini es geç güzel iş. :S
Aynen "Ofsaytımsı Winnerlığı" bu değil mi? Ya da "Seyit onbaşı Winnerlığı" mı diyelim? :S
Aferin kabul ediyorsun, yola geleceksin böyle gidersen...Of sıkıldım boyle uzar gider bu konu sen haklısın.Biz ağlayarak sampiyon oluyoz fb hic aglamiyo okey.
Ya ne güzel Berkay oynuyordu, genç çocuk en azından. Bu bunak hamsi geldi, yine Necip'i görmeye başladık ya. Lanet olsun böyle işe.Necip'ten ben sıkıldım. Beşiktaşlıları düşünemiyorum.
Ya ne güzel Berkay oynuyordu, genç çocuk en azından. Bu bunak hamsi geldi, yine Necip'i görmeye başladık ya. Lanet olsun böyle işe.
@Sir CrocodileOf sıkıldım boyle uzar gider bu konu sen haklısın.Biz ağlayarak sampiyon oluyoz fb hic aglamiyo okey.