Manyak amkafkljsfklasfafq
Bu maç varya resmen köppek gibi oynadı herkese yapıştı bırakmadı çok iyiydi. Elimizde tutabilsek bari
Sen @Wuma yı biliyon mu.Ne çok GSlim varmış forumda ama hep ortaya çıkın, böyle stresli galibiyetler sonrası değil sadece![]()
Şu pozisyon, videosunu da bulup atarım.Göster la aynı pozisyonu göster.
Ne sayıkliyorsun izlemedin de olum? Kendi türüne bak 2 tane atmış, attığın pozisyon aynı mıydı? Bir de çürüttüm diyor kafa yapısına bak. :SAbi daha geçen gün sizin pozisyonla alakalı 2 tane önceden yaşanmış pozisyonu attım, kendi kendinize çürüttünüz, sonra aksini kanıtladım, ama hala böyle mesaj atabiliyorsun, valla türünün tek örneğisin(Bu arada penaltı pozisyonunu daha izleyemedim.)
Winner modu değil hakem ittirmesi modunu açtı. GS ağlayıp durdu sezon başı, Okan hazırlık maçlarında bile Türk hakemlere bağırıyordu.Yok ben sen çok kolay tilt oluyorsun diye seviyorum böyle arada yazmayı alksjfalsfja
Onun dışında klasik GS, winner modunu açmış yine. Herhangi bir takımın maçında hakem yorumu yapmam, bu ligde yeterince iyi olan takım vura vura maç kazanmasını da şampiyon olmasını da biliyor zaten bir şekilde.
Bizde diyoruz ki ne alaka?Diyecektim. Zaten penaltılar olmasa ilk 5'e giremez diyom hep.![]()
Video at video at açıdan çarpma var gibi gözüküyor. Muhtemelen seken top çarptı zaten penaltı değil öyleyse, kolunun durumuda doğal duruyor.Şu pozisyon, videosunu da bulup atarım.![]()
Arkada oyuncu var FB'li adam dokunmasa kaleci yerde golü atacak. Net pozisyon verilmedi.
Üstüne şu da var.![]()
Hangisi daha net penaltı konuşulsun...
Algı yapıyor ama yapmıyorum diyor.Adam derdim ama yanlış penaltılarla demezdim diyo zaten fsaşjfaksfal
Reyiz kelime oyunlarını seviyor.