Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Verilmemiş geçmişte şimdi neden veriliyor? Dediğim gibi bizim pozisyon bundan çok daha netti. Oyuncu el ile ebgellemese boş kaleye atacaktı bizim oyuncu golü. Şu GS'ye verilen pozisyonda tehlikeli bir pozisyon bile yok. Oyuncunun ele gelmese top zaten bitiyor pozisyon. Yani kim ilginç acaba şu noktada?

Kendini avut böyle, bize verilen penaltıları at bakalım görelim. Verilen ve verilmeyen olarak örnekleri at.
Hemen konuyu değiştir işine gelmeyince...

Standart varsa standart. Şu pozisyon penaltı ise hepsi çalınacak. Çalınmayıp da GS maçında çalınırsa yorumum da bu olur.

Hadi kolay gelsin.

Bize verilen penaltılar ortada, sen örnek versene "Şu penaltı size verilmiş ama bize verilmedi" diye. Bak ben sana örneği veriyorum. Benzer pozisyonda bize verilmedi geçmişte rakip eli açtı topu engelledi. Olmasa boş kaleye atacaktı oyuncu golü, bu pozisyonda öyle tehlikeli bir durum da yok.

Bu sezon en fazla kırmızı gören takim bizim, haksız da görüp 10 kişi kaldık ama sana sorsak "Fenerin rakiplerine veriliyor" :S

İyice Erden gibi oldunuz algı algı algı...
Abi daha geçen gün sizin pozisyonla alakalı 2 tane önceden yaşanmış pozisyonu attım, kendi kendinize çürüttünüz, sonra aksini kanıtladım, ama hala böyle mesaj atabiliyorsun, valla türünün tek örneğisin :D (Bu arada penaltı pozisyonunu daha izleyemedim.)

Hemen konuyu değiştir işine gelmeyince...

Standart varsa standart. Şu pozisyon penaltı ise hepsi çalınacak. Çalınmayıp da GS maçında çalınırsa yorumum da bu olur.

Hadi kolay gelsin.

Bize verilen penaltılar ortada, sen örnek versene "Şu penaltı size verilmiş ama bize verilmedi" diye. Bak ben sana örneği veriyorum. Benzer pozisyonda bize verilmedi geçmişte rakip eli açtı topu engelledi. Olmasa boş kaleye atacaktı oyuncu golü, bu pozisyonda öyle tehlikeli bir durum da yok.

Bu sezon en fazla kırmızı gören takim bizim, haksız da görüp 10 kişi kaldık ama sana sorsak "Fenerin rakiplerine veriliyor" :S

İyice Erden gibi oldunuz algı algı algı...
Yok ben sen çok kolay tilt oluyorsun diye seviyorum böyle arada yazmayı alksjfalsfja

Onun dışında klasik GS, winner modunu açmış yine. Herhangi bir takımın maçında hakem yorumu yapmam, bu ligde yeterince iyi olan takım vura vura maç kazanmasını da şampiyon olmasını da biliyor zaten bir şekilde.

Ümraniyespor teknik direktörü Recep Uçar : “Öncelikle Galatasaray’ı tebrik ederiz , söylenecek çok fazla şey yok elimizden geleni yaptık ama Galatasaray’ın tecrübesi ağır bastı. Hakem kararları ile ilgili yorumum yok hepsi tamamen doğru.”
@Hidalg0 @Montana
@Sir Crocodile danışmamış penaltı pozisyonunu zaten şimdi google penaltı arıyor gelir az sonra. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık