Öyle öyle ben hiç penaltı haksız veya yanlış demedim, yine penaltı olmuş, fener penaltısız maç kazanamaz diyorum hep.Pek öyle durmuyor ama neyse.![]()
Öyle öyle ben hiç penaltı haksız veya yanlış demedim, yine penaltı olmuş, fener penaltısız maç kazanamaz diyorum hep.Pek öyle durmuyor ama neyse.![]()
Reyiz penaltı kırmızı kart jokeri geldi. Vallaha iyi de oynamıyorduk, Tam tamına bir fener galibiyeti aldık.
Hemen konuyu değiştir işine gelmeyince...Timsah mantığı. Ali koç akıllı adamlık yapıyor, bu sene bitti diğer sene için oyuncular almaya başlamış zaten.
Standart varsa standart. Şu pozisyon penaltı ise hepsi çalınacak. Çalınmayıp da GS maçında çalınırsa yorumum da bu olur.Verilmediyse neden verilmedi diye o maça dair hesap sorarsın. Hakem sizin maçta yanlış yapmıştır vesaire bunun peşinden koşarsın. Sizin maçta verilmedi diye penaltıyı oyundan kaldıralım o zaman?Zaten bu mantık olduğu için ilerleyemiyoruz ya. Neyse.D:
Bize verilen penaltılar ortada, sen örnek versene "Şu penaltı size verilmiş ama bize verilmedi" diye. Bak ben sana örneği veriyorum. Benzer pozisyonda bize verilmedi geçmişte rakip eli açtı topu engelledi. Olmasa boş kaleye atacaktı oyuncu golü, bu pozisyonda öyle tehlikeli bir durum da yok.Tertemiz lig, Fener'e verilen penaltılar ve Fener'in rakiplerine verilen kırmızılar hariç.
Göster la aynı pozisyonu göster.Hemen konuyu değiştir işine gelmeyince...