Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan kamil 2 maçı birbirine karıştırıp hikaye anlatma burda.Biri sivas maçı diğeri antalya maçı.Sabaha kadar kural kitabını at koşup yolunda giden rakibe çarpan sağ bekinin ofsayt kural hehehe demeni kabul etmem.Yemişim öyle kuralı.Kendi sağ beki pozsiyonunda olmayacak orta sahada koşup adama çarpacak sonra ofsayt kural bu.Bırakın lan bu işleri kime verseler böyle kararı kimse kabul etmez hele senin gibiler burda yırtınır yırtınır.Eski maç dediği 15 senelik maç beyninde yer etsin.15 senelik maçın twitine insan etiketleyip yorum bekliyor.Kafa bu kadar işte.Neymiş maç eskiymiş ama twit yeniymiş.

Ulan kamil 2 maçı birbirine karıştırıp hikaye anlatma burda.Biri sivas maçı diğeri antalya maçı.Sabaha kadar kural kitabını at koşup yolunda giden rakibe çarpan sağ bekinin ofsayt kural hehehe demeni kabul etmem.Yemişim öyle kuralı.Kendi sağ beki pozsiyonunda olmayacak orta sahada koşup adama çarpacak sonra ofsayt kural bu.Bırakın lan bu işleri kime verseler böyle kararı kimse kabul etmez hele senin gibiler burda yırtınır yırtınır.Eski maç dediği 15 senelik maç beyninde yer etsin
20 gün kaldı sabret geliyorum. :at:

Dansöz Max iki maçta kural kitabından konuşup bahane uyduran sensin. Neyi karşılaştıralım? :S

Anca bahane yazarsın yemişim falan diye ama uydurulan kuralı savurursun rezil gibi de sonra "Kuralı atmışlar len, o yüzden yazdım len" diye sırala yorumları. :D

İşine gelmeyince eski maç olur, yeni maçtan bir şey atsak ona da bahanen gelir. Takımdan bir şey beklemezsin, erken saate maç mı konur dersin. Sallarsin bir şeyler alışkınsın... :hhh:

Kafa almıyor savunmak demek kuralın arkasında durmaktır.Maçta kural yazdılar forumdan bundan iptal etmişler işte dedim sonra onunla alakası yokmuş deyip bişeyini savunmadım pozisyonun.Sen daha bunu ayırt edemiyorsun.Sana inatta gidip yine kuralı savunmam zaten orası ayrı konu.Çünkü kural öyle olsa bile saçma senin sağ bekin orta sahadaki adama koşup çarpıyor adam engellemiyor bana göre.Sen sabaha kadar inat et.Hadi bakim git kupa maçı izle ordan twitler atarsın nerde sizin silüetli videolarınız taktik dehası jj videolarınız ahshshdhdhjdkfkfkgk zırlamayın olum bu kadar 6-7 yemediğinize şükredin.Bide hakem hakem ağlamayın artık hakemle bile fark yediniz :ehe:

Yahu hala kendi rezilliğini başkası anlamıyor gibi lanse etmeye çalışıyorsun. Pozisyona baksan zaten ofsayt olmadığını görürsün. Maçı izlemeyip gelip burada olmayan uydurulmuş kuralı savunursan cacık olduğun belli olur... :S

Sonra da bahaneleri sıralarsın böyle sonradan şöyle dedim böyle dedim diye. Biz sana kuralı atınca da "Masal len" diye taklacı güvercin olursun. :D.

Hala bana göre sana göre işlerine giriyor. Taklacı Max devam sana göre...

İşine gelmeyince editlere sallamaya başladı şimdi de her geçen yorum maxlığı katlıyor. Ciddi ciddi şu Max'ın yorumlarını takip edin adamın her hafta yaptığı yorum mu birbiriyle çelişir arkadaş. Bir hafta olmayan kuralı savunan adam diğer hafta kuralda yazan şeyi "Bana göre" falan diye dansöz misali kıvırıp işine geldiği gibi yorumlayıp "Masal" diyor. Sorsan ama takla atmıyor, aynen canım ondan.

Neyse daha çok bu Maxlık ile uğraşmaya gerek yok. Daha onemli işim gücüm var. Yorumlarını okuyun zaten olayı belli "FB şampiyon len" deyip şimdi de "Hakem" diye ağlamaya başlamış adama ne desek boş... :S

Birincisi fb şampiyon dediysem bu bir tahmindir tutar tutmaz yanılırım en fazla onuda kabul ederim bu kadar basit senin gibi ben 2-0 yener dedim maç 0-3 bitti sanki 0-2 mi bitmiş eğeğeğe yapmam.
İkincisi bunu kalın ve altı çizgili olarak yazayım Ben sivaş maçının hatalı golünü savunmadım işine gelen yorumu alıp işine gelmeyenleri almayıp iftira atma.Pozisyonda gol neden iptal edildi anlamadım dedim.Sonra birisi bir kural yazmış kuralı yazmış ondan iptal etmişler dedim yani kimse bilmediği için bende dahil bundan yazdım ve sonrasında adamların golünü yemişler dedik pek çok kişiyle birlikte.Son olarak dansözlük gelince senin sslerin ortada millet biliyor kimin neler söyleyip sonra kabul etmediğini patlama seslerini duymayan kalmadı masallara ara ver biraz yazdıklarını kabul etmediklerini gör kıvraklığını gör hadi bakim şimdi siüü

Bir şey yazmıyorum ama bu lanet şeyi sene başından beri takip ediyorum ne yazık ki. İşlerin bu noktaya geleceğini zaten herkes biliyordu fakat abdullah avcı'nın taraftarın beklentilerinden etkilenebileceğini düşünmüyordu pek kimse. Abdullah avcı çok iyi A planı olan hocalardan. Fakat sorun şu ki onun A planı seni şampiyon yapsa bile tatmin unsuru taşımaz. Hoca da bunu bildiği için bir sonraki sene de devam edebilmek adına - başka büyük takım şansı kalmadı çünkü - normalde kendisinin hiç bilmediği ve bence anlam da veremediği işlere bulaştı. Nedir o ? Taraftarı heyecanlandıracak futbol. Abdullah hoca öyle gümbür gümbür hücum oynatacak bir hoca hiçbir zaman değildi. Böyle bir portföyü olmadığı gibi karakteri de buna müsait değil. Ne öyle bir futbol oynatacak bir adam ne de ruh mücadele gücü camianın tarihi bilmem ne gibi şeylere odaklanan biri. Bu konularda bir altyapısı olmadığından nasıl oyuncularla oynaması gerektiğini bile bilmiyordu. Acele etti ve alakasız bir sürü futbolcu aldırdı. Üstelik bunlar geç geldi. Takımın direği denilebilecek kişiler ayrıldı ve gitmesi gerekenler de kaldı. Üzerine bir de neden olduğunu kimsenin bilmediği bir Yusuf transferi yapıldı. Kadro maliyeti 40 milyona ulaştı. Dört yıldır dikkatle hareket eden, borçlarını ve maaşlarını geciktirmeyen yönetim mayına bastı tam anlamıyla. Bu camia gs camiası gibi içerde güçlü bir camia değil. Dedikodusu bol bir camia. Bu yüzden dağılma başladı mı kimse orada olmak istemez. Sorumlu da asla bir kişi olmaz. Dolayısıyla ciddi bir kıyım olmadığı sürece düzelme de pek mümkün olmaz. Yarın öğlen gibi bir şeyler olacağı söyleniyor. Basit bir geçiştirme olacağını sanmıyorum. Fakat şunu söylemeliyim ki hoca göndermek çözüm değil. Hoca kendisi gibi davranmayarak büyük hata yaptı ama yine de bence hoca göndermek çözüm değil. Devre arasında pek çok oyuncu ile -bildiğim 7- yollar ayrılacak. Bunlardan bazıları fesih yolu ile de olabilir. Kadro maliyetini düşürüp yeniden yapılanmaya çalışacaklar. Açıkçası her şeyi yıkmaktansa bu yöntem bana daha doğru geliyor. Umarım zor olan yolu tercih ederler.

Edit: Bir ekleme de yapmam lazım. Benim bu olay sonundaki en büyük endişem hoca gönderilişi değil yönetimin dağılması olur. Çünkü hocanın Ertuğrul Doğan ile kafa olarak yakınlığı çok. Pek çok olayda da görüş ayrılılıkları ortaya çıkmıştı. Umarım hoca gidecekse de kalacaksa da yönetim gerçek anlamda ortak bir karar alır. Hoca giderse ben de giderim yahut hoca kalıyorsa o zaman sen başkan ol gibi durumlar olmaması en önemli mesele.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık