Samet Akaydın'ın menajerleri İstanbul'a gelmiş.
bayılıyor kalitesiz yoğurt yemeye.

Kötü bir oyuncu mu, Adana Demirspor maçlarını çok izlemedim ama BJK'nin transfer ettiği Tayyip Talha cidden potansiyeli yüksek bir futbolcu, en azından izlediğim kadarı ile, bir de sizde zaten daha sakatlıktan geri dönecek olan Luan Peres var, stoper mevkinde fazla rotasyonunuz var gibi, belki yabancı sınırı yüzünden böyle bir hamle yapılıyor olabilir.Samet Akaydın'ın menajerleri İstanbul'a gelmiş.bayılıyor kalitesiz yoğurt yemeye.
3 lü oynamak istiyorsa 5 stoper şart gibi. Tayyip'i babacığı yüzünden almadı Ali Bey. Biz artık kaliteli isim istiyoruz. Gidip 28 yaşında olan Samet gibi bir oyuncuya 4m veriyor. 19 yaşında gelecek vaat eden hızlı bir stopere 6m vermemek için para yok bahanesi uyduruyor. 3 lü oynayacaksak bize iyi stoper şart.Kötü bir oyuncu mu, Adana Demirspor maçlarını çok izlemedim ama BJK'nin transfer ettiği Tayyip Talha cidden potansiyeli yüksek bir futbolcu, en azından izlediğim kadarı ile, bir de sizde zaten daha sakatlıktan geri dönecek olan Luan Peres var, stoper mevkinde fazla rotasyonunuz var gibi, belki yabancı sınırı yüzünden böyle bir hamle yapılıyor olabilir.
Ben her zaman demişimdir, Altay kova bizim ersin içi su dolu kova diye Uğurcan'da o kategoriye girdiğine göre milli takım kalecisi adım adım Mert Günok'a doğru gidiyor demek.
Sen bize keko mu dedin şimdi tahrik oldum modlar göreve
3'lü sistem için mantıklı, siz farklı kulvarlarda da ilerlediğiniz için gerekli ama bu paranın dönmesi tamamen yabancı kuralı ve maalesef iyi performanslı yerli stoper çok bulunmuyor.3 lü oynamak istiyorsa 5 stoper şart gibi. Tayyip'i babacığı yüzünden almadı Ali Bey. Biz artık kaliteli isim istiyoruz. Gidip 28 yaşında olan Samet gibi bir oyuncuya 4m veriyor. 19 yaşında gelecek vaat eden hızlı bir stopere 6m vermemek için para yok bahanesi uyduruyor. 3 lü oynayacaksak bize iyi stoper şart.
Samet iyi oyuncu. Şu an Tayyip mi Samet mi desen Samet 1 tık iyi olabilir hatta. Ama Tayyip hücuma verdiği katkıyla o farkı kapatıyor. Hücuma katkıyı gol olarak saymayın sadece. Tayyip'in topla attığı driplingler ve çalım kabiliyeti var.Kötü bir oyuncu mu, Adana Demirspor maçlarını çok izlemedim ama BJK'nin transfer ettiği Tayyip Talha cidden potansiyeli yüksek bir futbolcu, en azından izlediğim kadarı ile, bir de sizde zaten daha sakatlıktan geri dönecek olan Luan Peres var, stoper mevkinde fazla rotasyonunuz var gibi, belki yabancı sınırı yüzünden böyle bir hamle yapılıyor olabilir.
Sene başında Henrique yerine bu adamı alsak sesimi çıkarmazdım ama Samet'in Henrique'den daha iyi oyuncu olmadığını söyleyebilirim. Geriye atılan toplarda Henrique'nin zaafiyeti vardı şimdi kenardan gelen ortalarda kafa vuruşlarında zaafiyet yaratacak bir adam aldık.3'lü sistem için mantıklı, siz farklı kulvarlarda da ilerlediğiniz için gerekli ama bu paranın dönmesi tamamen yabancı kuralı ve maalesef iyi performanslı yerli stoper çok bulunmuyor.