Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maxlığa devam ediyor bazıları, büyük GS'li oldu diye boşa demiyorum adam bıraktı Beşiktaş'ı falan. :S

"Sezon başı sunu bunu dedim len" diyordu dün de "Puan kaybetseler de görsek len" demeye başladı. Adamın yorumlarına bak akıl arama net Max. :S

Boş yapma biz ne dediysek arkasındayız senin gibi masal anlatmıyoruz.Sezon başı gsnin oyununu beğenmiyorum fb bu oyunla şampiyon olur dedim.Beşiktaştanda bi bok olmaz dedim ve teknik direktör gitti olmayacağı belliydi.Haksız mı çıktım aksi mi oldu? Gsde yanıldığımı zaten söyledim dünya kupasından önce.Hatta sanırsam @Hidalg0 vardı ona dedim ben gs beşiktaşla birlikte kötüydü ama hazırlık dönemindeki kadrosuyla şimdiki kadrosu çok farklı olmasına rağmen sözümü yemem yanıldım dedim senin gibi 100 takla atmam ne dediysem arkasındayım kıvrak seni.

Uydurulan pozisyonu "Kuralda yazıyormuş len, ofsaytmış len" diye savunan adama ne desem boş. :S

Sonra kural kitabında gerçekten yazan kurala da "Masal len" diye hikâye uydur balon ama sorsan takla atmaz. Taklacı güvercin takla atmıyorsa bu Max da takla atmıyor, evet. :hhh:

Diyorum ya her bir şeye bahanesi var bahane ustasının. İp gibi sıralar her konuda bahaneyi, şimdi takımın puan kaybetmesini bekliyor sallamak için dün yazmış, eğer kazanıp seri yaparsak da "Ben FB şampiyon olur demiştim zaten len" diye başlayacak bahanelere dansöz. :S

Uydurulan pozisyonun ne olduğunu bilmediğimi söyledim kural yazılmış herhalde diye onu yazdım.Meğer kural o değilmiş sen biliyorsun ya yazsaydın o kural öyle değil diye neden yazmadın? Sonrasında adamların golünü yemişler dedik bunlardan neden bahsetmiyorsun? İşine gelmeyince yazmazsın tabi timsah mısın deve kuşu mu belli değil göm kafanı kuma.Salla masalları sallaaaaaa kıytırık kupa maçlarının ilk yarılarında bile twitleri atar dalga geçer ts gs maçlarında ben izlemedim kiiii heee heeee ziyaaaaa ziyaaaaaaa

Bilmediğin şeyi savunman daha rezil bir durum lan. İlk önce insan savunduğu şeye bir bakar neymiş nasıl bir pozisyonmuş, ben neyi savunuyorum falan diye ama Max da bu düşünce nerede? :S

Sonra "Kural kitabında yazıyor bu yüzden savundum attılar kuralı adamlar len" diyen adamsın. Biz sana net kuralı attığımızda yabancı kaynaklardan ise "Kural masal len" diyen karakterde bir adamsın. Bak başka bir maçta atılan uydurulmuş kuralı savunuyorsun sonra net kurala masal diyorsun. Sonra takla atmak diyorsun utanmadan, bu zaten takla değil literatür de buna yeni bir isim bulmak lazım öyle bir şey. :D

Yani hala üste çıkmak için kendini rezil duruma düşürme çabası işine giriyorsun. Ben bu sene hemen hemen her maçı izledim nöbete denk gelmeyen, bir net GS maçını izleyemedim o da belli zaten. Değişim yapacaktım olmadı vb. Sen bahane ustalığına alışmışsın herkesi aynı görüyorsun, video bile attık. "Eski maç ne yazayım ki" diye hikâye anlattın iki saat burada. Bu maxcıklık ile devam sen. :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık