Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişinin meyveyi kullanma yeteneklerinden dolayı mı ? Meyve sınırlaması mı ?
Meyvenin niteliğinden ötürü. Mesela Ace etrafındaki ateşleri içine çekebiliyor. Aynı şekilde yanan ateşi de kontrol edebilir. Smoker ve Caesar da kendi elementlerine hükmedebilir. Ancak Kuzan buzlara hükmedemez. Aynı şekilde Crocodile'da kumlara hükmedemiyor. Öyle bir avantajı olsa, Luffy'yi çölde elini kaldırmadan yenerdi.

Belammy, Luffy'e inanılmaz bir haki gücün var dedi. Bunu Gözlem hakisi ile anlıyorları sanırım. Impel Down'da da Kara Sakal, Luffy'e haki gücün artmış demişti. Buna bakarak Kara Sakal'da da haki olduğu sonucuna varabilir miyiz?

Belammy, Luffy'e inanılmaz bir haki gücün var dedi. Bunu Gözlem hakisi ile anlıyorları sanırım. Impel Down'da da Kara Sakal, Luffy'e haki gücün artmış demişti. Buna bakarak Kara Sakal'da da haki olduğu sonucuna varabilir miyiz?
Haki kullanmayan adamlar da varlığını hissedebiliyorlar.

icdedpeople

Selamlar Smoker. Sence Luffy'nin mevcut haliyle yenemeyeceği kişiler kimlerdir?

paruj

dostum şu dövüş klişesi birgün bitecek mi sence? şundan bahsediyorum karşısındaki düşman kim olursa olsun önce bi dayak yiyor yerlerde sürünüyor mesela şimdi ceasar'a yakalandı kairoseki zincir falan daha önce de benzer şeyler olmuştu sonra bi şekilde kurtulup ciddileşiyor. korsanlar kralı olacak bu adam zamanla ölümüne dayak yemeden düşmanını yendiğini görebilecek miyiz dersin??

şöyle de düzelteyim ben manga takip etmediğim için bilmiyorum mangada da böyle mi oluyor yoksa seri uzasın diye animeciler cıvıtıyor mu?? çünkü aşırı derecede yavaş ilerliyor..

Law için en kötü jenerasyonun çaylağı ve liman olayının ardındaki kişi dendi. Bu liman olayı nedir biliyor muyuz ? önemli bir şey mi ?
100 korsanın kalbini limanda teslim etti. Liman Olayı dedikleri mesele o sanırım.

mihawkı yener mi diyorsun ?
Evet.

dostum şu dövüş klişesi birgün bitecek mi sence? şundan bahsediyorum karşısındaki düşman kim olursa olsun önce bi dayak yiyor yerlerde sürünüyor mesela şimdi ceasar'a yakalandı kairoseki zincir falan daha önce de benzer şeyler olmuştu sonra bi şekilde kurtulup ciddileşiyor. korsanlar kralı olacak bu adam zamanla ölümüne dayak yemeden düşmanını yendiğini görebilecek miyiz dersin??

şöyle de düzelteyim ben manga takip etmediğim için bilmiyorum mangada da böyle mi oluyor yoksa seri uzasın diye animeciler cıvıtıyor mu?? çünkü aşırı derecede yavaş ilerliyor..
Sanmıyorum. Shounen klasiği gibi bir şey artık o durum. Karakter yakalandığı zaman, diğer olayları gösterme ve merakı diri tutma şansı oluyor mangakaların.

Sylar

Smoker, sorum şu: normal hayatta lastiği çok uzattığında kopar aynı durum luffy içinde geçerli mi yani bir sınırı varmı kolunu çok uzatırsa kopar mı?

Bir de ben ilerki bölümlerde CP9 ve CP0 nun karşılaşıcağını düşünüyorum böyle bir duruumda lucciden güçlü bir CP0 üyesi çıkar mı sence nedir fikrin?

Sağol şimdiden. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık